Jump to content

Τι υλοποίηση έχω τελικά;

tim

Recommended Posts

Λοιπόν, αγόρασα από το πλαίσιο αυτή τη κάρτα (TwinTech GTX 560 Ti (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr), και ενώ το κουτί έγγραφε κανονικά απ'εξω twintech κτλ, όταν είδα την κάρτα δεν είχε καμία σχέση μ'αυτή της twintech.Η κάρτα που μου ήρθε από το πλαίσιο ειναι έτσι: (ImageShack

Εγω στη θεση σου θα χαιρόμουν γιατι μου δωσανε κατι με πολυ καλυτερο συστημα ψυξης σε σχεση με το reference:):clap::yu:

Τωρα αν θες να δεις αν πραγματικα ειναι TwinTech ή κατι αλλο κατεβασε αυτο το προγραμματακι και θα μαθεις: GPU-Z Video card GPU Information Utility

Ευχαριστω για τις απαντησεις, απλα αναρωτιεμαι αν ειναι κανούργια η καρτα ή μεταχειρισμένη...(μηπως δηλαδη παρουσιασε καποιο προβλημα υπερθερμασης και απο το πλαισιο της εβαλαν αυτη τη ψηκτρα)...:confused:

Πολυ πιθανο, δεδομενου του γεγονοτος οτι ακομα και η MSI GTX 560 Twin FrozR II αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθερμανσης.

Τωρα αν ειναι καινουρια ή μεταχειρισμενη δεν θα το μαθουμε ποτέ. Παντως σίγουρα δεν ειναι αυτό το standard συστημα ψυξης της.

Τοτε καλύτερα να στειλω ενα mail στο plaιsio, ωστε να μου διευκρινήσουν αν καλυπτωμαι ή οχι απο την εγγύηση.

Nα την πάς μονομιάς πίσω...

H TWINTECH βγάζει μόνο 2 560ΤΙ οι οποίες είναι οι παρακάτω:

TT-GTX560Ti-1GD5E-HDMI.jpg

TT-GTX560Ti-1GD5E-XTOC.jpg

Αρα λοιπόν δεν υπάρχει καμιά τέτοια υλοποίηση...... Το ποιο πιαθνό είναι η κάρτα να είναι επισκευασμένη ή ΟΕΜ

Η ψύκτρα που φοράει η κάρτα σου είναι από κάποια GTX 460

TT-GTX460-1GD5E-HDMI-XT.jpg

Δες μήπως είναι μούφα και το code name και είναι καμιά 460 ............

Ξερεται μεχρι πόσες μερες μετα μπορω να την παω πισω επειδη εδω που μενω ειμαι αρκετα μακρια απο καταστημα πλαισιο...

Πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ αν προλαβαίνεις και ρίξε τους ένα μπινελίκι για αρχή, ενημέρωσέ τους κιόλας και μετά βλέπεις πότε την πάς....

Πάρε τηλ. στα κεντρικά και ζήτα κάποιον υπεύθυνο από το customer service.

Πες του ότι πήρες την τάδε κάρτα, και ότι όταν σου ήρθε και την άνοιξες ήταν διαφορετική από της φωτογραφίας.

Στείλε τους και μια photo και πες τους να σημειωθεί ότι σου ήρθε σε αυτή την κατάσταση με αυτή την ψύκτρα, ώστε να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Nα την πάς μονομιάς πίσω...

H TWINTECH βγάζει μόνο 2 560ΤΙ οι οποίες είναι οι παρακάτω:

TT-GTX560Ti-1GD5E-HDMI.jpg

TT-GTX560Ti-1GD5E-XTOC.jpg

Αρα λοιπόν δεν υπάρχει καμιά τέτοια υλοποίηση...... Το ποιο πιαθνό είναι η κάρτα να είναι επισκευασμένη ή ΟΕΜ

Η ψύκτρα που φοράει η κάρτα σου είναι από κάποια GTX 460

TT-GTX460-1GD5E-HDMI-XT.jpg

Δες μήπως είναι μούφα και το code name και είναι καμιά 460 ............

Μπα δεν νομιζω να ειναι μουφα γιατι τo gpu-z με την αναγνωρισε σαν 560ti,

Προς το παρων τους εστειλα ενα mail με φωτογραφιες και τους ρωτησα αν θα με καλυπτει η εγγύηση...

Οταν και αν απαντήσουν θα ενημερώσω...

Επισης, υπαρχει καποιο προγραμμα για να πιεσει την καρτα για να δω αν δουλευει σωστα;

Εγω στην θεση σου θα εριχνα μια ματια στο S/N καρτας με αυτο της συσκευασιας και αν ειναι ιδιο θα την κραταγα.

Ουτος η αλλος αν σου χαλασει θα τσεκαρουν το S/N να δουνε οτι ειναι δικο τους και ουτε γατα ουτε ζημια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.