Jump to content

Xoxide Fill/Bleed Reservoir

soki

Recommended Posts

Ναι το ειχαμε σκεφτει με τον llneo αυτο αλλα πως να το εφαρμοσεις? :p

Αρχική απάντηση από icy20

Εκεί σκαλώνεις ρε Μάριε ?:D:p

Αρχική απάντηση από icy20

Riiiiiiiiiiiight

Έχω ένα σχεδόν ίδιο tank της Danger Den με μόνη διαφορά οτι οι τρύπες για τα ρακόρ δεν είναι απέναντι (180 μίρες) αλλά αρκετά κοντά (καμιά 30 μίρες με το μάτι..) και μπορώ να επιβεβαιώσω οτι δουλεύει πολύ καλά οσο αναφορά την εξαέρωση.

και κάτι ακόμα. Επειδή η κόλλα ενδεχομένως να κάψει το πλέξυ σκέφτηκα κάτι καλύτερο.δυο χάλκινα ελάσματα σφηνωμένα ανάμεσα στα τοιχώματα του ρεζερβουαρ και στο πλέξυ. Το κακό είναι ότι ο χαλκός τσακίζει και δεν διατηρεί ελαστικότητα επομένως η αντίσταση θα πάψει να υφίσταται μέτα απο λίγο και το πλέχυ θα αρχίσει να παίζει.

Σκεφτηκα να κάνω δυο τρυπες σε ένα κομματάκι πλέξυ να περάσω απο κει δυο βίδες και με παξιμαδάκια να ρυυμίσω το μήκος τους έτσι ώστε να κουμπώσουν στα τοιχώματα του ρεζ. Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση τι κάνουμε με το συνδυασμό του μετάλου της βίδας και με το χαλκό που κυριαρχεί στο υπόλοιπο κύκλωμα;;;;;;

Πφφφφφ ον τόπικ ποστ. Να το προσέξω μην εξελιχθεί σε συνήθεια

Αν βάλεις μέσα στο tank λίγο "τούλι" (δεν ξέρω πως αλλιώς το λένε, αυτό που βάζουν τα κουφέτα :p) φαντάζομαι πως θα συγκρατήσει τις φυσαλλίδες χωρίς να μειώνει τη ροή...

αμε, ή ενα κομματι σφουγγαρι, αραιο, σαν το μπλε που εχουν οι seltz

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Επειδή η κόλλα ενδεχομένως να κάψει το πλέξυ

Χρησιμοποίησα επανηλημένα μια διάφανη εποξική (2 συστατικών) UHU Plus σε Plexi χωρίς πρόβλημα. Αν μάλιστα μπει λίγη και με προσοχή, σχεδόν δεν φαίνεται...

Oι γωνίες που ε΄χεις κόβουν ΠΟΛΥ απο την ροή. Τις είχα στο δικό μου και τις έβγαλα και η ροή σχεδόν διπλασιάστηκε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.