Jump to content

BC2 / ερώτηση για κλειδιά ενεργοποιήσης

KryosRevenge

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πριν απο 3 εβδομάδες είχε τρομερές προσφορές στο steam.Βέβαια τσίμπησα πολλάαα παιχνίδια,συμπεριλαμβανόμενου και του BC2 στην εξευτελιστική τιμή των 10 ευρώ μαζί με το Vietnam Expansion.Στο Profile μου γράφει τους κωδικούς ενεργοποίησης για το παιχνίδι.Και τώρα απορώ.Έχω πολλά PC.Όπως ξέρω,μπαίνω απο όποιον υπολογιστή θέλω στο account μου και παίζω όποια παιχνίδια θέλω χωρίς να μου ξαναζητάει κωδικό ή μπλα μπλά μπλα.Γίνεται το ίδιο με το BC2..? :confused:

Δηλαδή να έχω εγκατεστημένο το steam σε δύο πχ υπολογιστές,και καμιά φορά να παίζω ή στον έναν BC2,ή στον άλλο.

Δηλαδή ο κωδικός είναι μόνο one use only μόνο σε έναν υπολογιστή ή μπορώ να το κατεβάζω σε όποιον υπολογιστή θέλω και να το παίξω χωρίς πρόβλημα..?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. :-)

Μπορείς να εγκαταστήσεις το παιχνίδι σε όσους υπολογιστές θες, αρκεί να κάνεις Login μόνο από έναν κάθε φορά που θες να παίξεις και όχι από πολλούς ταυτόχρονα...

Μπορείς να εγκαταστήσεις το παιχνίδι σε όσους υπολογιστές θες, αρκεί να κάνεις Login μόνο από έναν κάθε φορά που θες να παίξεις και όχι από πολλούς ταυτόχρονα...

Not exactly.

Έχουνε authorization limit ( 7 νομίζω ).

Προσοχή γιατί π.χ. το εγκαταστείς σε 3 PC σου.

Αν σε κάποιο PC αλλάξεις κάτι ( π.χ. CPU, VGA, SSD ) το θεωρεί νέο authorization οπότε είσαι στις 4 από τις 7.

Αν κάνεις format και δεν έχεις κάνει πρώτα de-authorize το PC έχασες ένα authorization που μένει για πάντα, ένα λιγότερο authorization :D

Πρωτού κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στο hardware ( ίσως επηρεάζεται ακόμα και από το OC @ CPU ) να κάνετε deauthorize το PC και μετά πάλι authorize ( δεν θέλει uninstall το game )

Δεν το ήξερα για το 7, είμαι στην τρίτη τότε, δεν νομίζω ότι θα επιβιώσει τόσο για να δει την έβδομη... :p

Αν κάνεις format και δεν έχεις κάνει πρώτα de-authorize το PC έχασες ένα authorization που μένει για πάντα, ένα λιγότερο authorization

Σημαντική πληροφορία αυτή, για αρκετούς από εμάς που το format το έχουμε για κολατσιό... :hm:

Πρωτού κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στο hardware ( ίσως επηρεάζεται ακόμα και από το OC @ CPU ) να κάνετε deauthorize το PC και μετά πάλι authorize ( δεν θέλει uninstall το game )

Είμαι έτοιμος για αλλαγή mobo και format. Πως το κάνω αυτό? :help: (έχω χάσει μόνο ένα authorization στο προηγούμενο format)

Start menu -> Games -> BattleField: Bad Company 2 game icon -> ( right click ) De-authorize this computer.

Εγω νομίζετε ότι το 'ξερα ?

Πριν λίγες μέρες ένα βραδάκυ όπως έκανα μετρήσεις για το άρθρο, κάνω restore τα images για το άλλο motherboard και μόλις πήγα να τρέξω το BFBC2 τσούπ, you have reached the maximum authorization limits, please de-authorize one of your PCs...

Χατιρικώς μου κάνανε reset από την EA όλα τα authorizations μου.

Μόνο για το Bad Company 2.Στα άλλα παιχνίδια που αγοράζεις μέσω steam,τα εγκαταστείς όσες φορές θέλεις και δεν χρειάζεσαι κλειδιά.

Πωπω!!! Μολις ειδα απο το μενου εναρξη/ολα τα πραγραμματα

οτι και η retail εκδοση εχει 'De-authorize This Machine' επιλογη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.