xmf Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2011 ΚαλησπέραΦτιάχνω ένα site σε actionscript 2 flash cs4 και έχω το έξης προβλημα!ΛοιπονΕχω κάνει 4 buttons που είναι και το μενού.Στο button contact εβαλα action εβαλα την εντολή contact.onRelease = function(){ gotoAndPlay("40");} Στο frame 40 έχω το clipaki με τα στοιχεία επικοινωνίας κι όλα καλά!Πάω να συνεχίσω με το δευτερο button "services" βάζω action services.onRelease = function(){ gotoAndPlay("100");}και αντί να πάει να παίξει το frame 100 οπου έχω φτιάξει το clip για την συγκεκριμένη ενότητα "services" παει και παίζει πάλι το frame 40Τι φταίει?Να σημειώσω οτι έχω δώσει ονοματα στα buttonsΚαι οτι βάζω actions στα buttons απο το frame 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Αύγουστος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2011 Έχεις πέσει σε bug της Flash...Γενικά η AS2 από το CS3 και μετά έχει διάφορα κουλά προβλήματα, ενώ η AS3 παίζει καλά... Υποθέτω ότι τα frames είναι στο ίδιο scene έτσι...?Από αύριο δεν θα έχω internet να σου απαντήσω, αλλά αν θες κάνε backup το project σου και μετά μετέτρεψέ το σε AS3 και πάλι πίσω σε AS2, μήπως ξεκολλήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Αύγουστος 15, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 Έχεις πέσει σε bug της Flash...Γενικά η AS2 από το CS3 και μετά έχει διάφορα κουλά προβλήματα, ενώ η AS3 παίζει καλά... Υποθέτω ότι τα frames είναι στο ίδιο scene έτσι...?Από αύριο δεν θα έχω internet να σου απαντήσω, αλλά αν θες κάνε backup το project σου και μετά μετέτρεψέ το σε AS3 και πάλι πίσω σε AS2, μήπως ξεκολλήσει...Ευχαριστώ έπιασε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.