Jump to content

Ερωτηση για Αsus P4P800-E Deluxe

soki

Recommended Posts

Soki ανοιξα τωρα το κουτι και την ειδα,(αυτη που καηκε ακομα δεν την πηγα πισω να φανταστεις)την εχω στα ποδια μου κατω απ΄το γραφειο.:D

Και τωρα στο θεμα μας,ΝΑΙ εχει ολα τα Mosfets οπως στην φωτογραφια.:T:

Θυμίστε μου να στείλω μια βόμβα πακέτο στην Asus ! Καλά δεν βάζει όλα τα Mosfets στην P4C800E- Deluxe και τα βάζει στην P4P800-E Deluxe? MERCY !

Αυτο κ εγω λεω....

Ελεηστε τον πτωχο....τον μη εχοντα mosfet...... :p

Παντως με βλέπω να αγοραζω καμια παλια και να ξηλώνω mosfet...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Αυτο κ εγω λεω....

Ελεηστε τον πτωχο....τον μη εχοντα mosfet...... :p

Παντως με βλέπω να αγοραζω καμια παλια και να ξηλώνω mosfet...

Και εγώ κάτι τέτοιο θα κάνω !:devil: :devil:

Τι ομαδικη ρε απο την Asus. Ο μοντ θα μας σωσει. Ακους Endu. Αντε κανε την παραγγελια την γνωστη...

11.000 κομματια σε 22 εβδομαδες....λοοοοοοοοοοοοοολ

P.S. Soki μην κανεις το λαθος και αγορασεις το συγκεκριμενο mobo. Εγω παντως αν και ειχε περισσοτερα πραγματα απο το P4P800 (το απλο) δεν εμεινα ευχαριστημενος. Γι'αυτο και το αλλαξα........

Αρχική απάντηση από jax7480

Τι ομαδικη ρε απο την Asus. Ο μοντ θα μας σωσει. Ακους Endu. Αντε κανε την παραγγελια την γνωστη...

ρε συ δε δίνουν τόσα. Τα tapes 10.000 κομμάτια έχουν :tomato:

τεσπα τα mosfet τα μεγάλα λογικά εύκολα μπαίνουν, δύσκολα βγαίνουν. (εκτός και αν είσαι hipro5) :( οπότε στείλτε κανένα mail στην ASUS μπας και ξυπνήσει.

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 20:49]

P.S. Soki μην κανεις το λαθος και αγορασεις το συγκεκριμενο mobo. Εγω παντως αν και ειχε περισσοτερα πραγματα απο το P4P800 (το απλο) δεν εμεινα ευχαριστημενος. Γι'αυτο και το αλλαξα........

Θα ήθελες να πας πεις τι προβλήματα αντιμετώπισες ώστε να ξέρουν οι μελλοντικοί αγοραστές τι να περιμένουν?

Αρχική απάντηση από JiMk

Θα ήθελες να πας πεις τι προβλήματα αντιμετώπισες ώστε να ξέρουν οι μελλοντικοί αγοραστές τι να περιμένουν?

Καλυτερα να μην υπαρξουν μελλοντικοι αγοραστες. Θα προτεινα αν δεν βρισκεται κατι αλλο μια μεταχειρισμενη P4P800 απλη ή Deluxe rev. 1.02

εγω 2 τετοιες που δοκιμασα δεν δουλεψε καμια τους με κανενα συνδιασμο (2 επεξεργαστες, 3 σετ μνημων, 3 καρτες γραφικων, 2 τροφοδοτικα)

και οταν εννοω δεν δουλεψε ουτε καν boot. ειναι για πεταμα οι αθλιες.

Αρχική απάντηση από jax7480 [Χθες, στις 23:51]

Καλυτερα να μην υπαρξουν μελλοντικοι αγοραστες. Θα προτεινα αν δεν βρισκεται κατι αλλο μια μεταχειρισμενη P4P800 απλη ή Deluxe rev. 1.02

Τόσο χάλια?:...:

Aς λεμε και μερικα θετικα.

Αν και καηκε η μητρικη δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με ασυμβατοτητα του hardware.

Την ειδα και αρκετα φορτωμενη σε εξοπλισμο για την τιμη της.;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.