Jump to content

Asetek Antarctica WaterChill Water Cooling Kit

soki

Recommended Posts

αγορασα σημερα το entry kit ασετεκ me 105 ευρω

εχει λ20 τρομπα

1.5 μετρο σωληνες

το παλίο μπλοκ με τις δυο εξοδους

και ενα φυγειο 12χ12

και πηρα ενα 12 φαν ρυθμιζομενο

σε σχεση με πριν π4 2400@3200 1.6 volt me sp94 kai 9.2 fan full load p.x. 2 clients f@h

εχω πεσει περιπου 5-6 βαθμους

επισης ενα περιεργο πριν με ανοιχτο κουτι ειχα βελτιωση περιπου 3 βαθμους αλλα πολυ θορυβο τωρα εχω βετιωση 5-6 με κλειστο και εχω αρχεισει να ακουω το φαν στη ραμ

με ανοιχτο ειναι περιπου 1 βαθμο χειροτερα?

τελος προσοχη πρωτη φορα στο wc εσταζε το μαμημενο το ραδιατορ απο το ρακορ πηγα να παθω μεγαλη πλακα ευτηχως ηθελε μονο λιγο σφιξιμο

τελικα οκ μετα απο 5-6 ωρες τεστ δεν σταζει τιποτα

τωρα ειμαι περιπου 1 ωρα

οποτε αν με το απλο εχει τετοιτα βελτιωση φανταστητε το καλο με παρτς π.χ. μεγαλη αντλια

το νεο μπλοκ και 2 η 3 τριπλο ψυγειο

• 2 weeks later...

βουρλας και εγω ακριβως το ιδιο επαθα, σταζει απο το ψυγειο αλλα πολυ λιγο, αυριο θα του βαλω εκεινη την ταινια που βαζουν υδραυλικοι

ρε παρτε το χαμπαρι ea6gka is watercooled , welcome me!!!

Αρχική απάντηση από bourlas [26-06-2004 22:13]

αγορασα σημερα το entry kit ασετεκ me 105 ευρω

εχει λ20 τρομπα

1.5 μετρο σωληνες

το παλίο μπλοκ με τις δυο εξοδους

και ενα φυγειο 12χ12

και πηρα ενα 12 φαν ρυθμιζομενο

γεια,πηρες το waterchill kt03 το οποιο στο τανκ γραφει 12mm & 10mm?πηρα αυτο αλλα και για chipset & agp!τι διαμετρους σωληνες εχει και που μπορω να βρω καλες?

Αρχική απάντηση από blade_pan

γεια,πηρες το waterchill kt03 το οποιο στο τανκ γραφει 12mm & 10mm?πηρα αυτο αλλα και για chipset & agp!τι διαμετρους σωληνες εχει και που μπορω να βρω καλες?

οχι δεν εχει τανκ και στο κουτι λεει

cpu kit - kt03-l20/220v [entry]

και εγω το entry πηρα μαζι με το τανκ αλλα δεν προσεξαμε και εγω και τα παιδια στο χακ οτι το τανκ εχει ρακορ για 1/2 ιντσα και ετσι δεν μπορω να το βαλω. Τι μπορω να κανω τωρα, πηγα στο πρακτικερ και δεν βρηκα ρακορ για 10 χιλιοστα. Ξερετε που μπορω να βρω τετοια ρακορ και θα προτιμουσα αν ειναι ιδια με αυτα του κιτ. Βεβαια η αλλη λυση ειναι να βαλω ρακορ 1/2 ιντσα στο ολο συστημα :devil: ...αλλα δεν ξερω θελω και λαστιχα και παλι το πρακτικερ δεν ειχε (ταυρου)

Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 03:31]

Εννοεις οτι εχει ρακορ τα ιδια με της asetec αυτο το μαγαζι? γιατι θα τρελλαθω :eek:

Δεν έχω δη τα συγκεκριμένα για να σου πω με σιγουριά, αλλά έχει τέσσερις ορόφους εμπόρευμα.

Το προβλημα ειναι το εξης :

ολα τα κομματια της asetec σειρα DYO κλπ που αναφερονται σε διασταση 1/2 χρησιμοποιουν ρακορ στα οποια μπαινουν σωληνες με ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ 12mm και οι σωληνες αυτοι πρεπει να ειναι και σκληροι για να κλειδωνουν στα ρακορ αυτα. Τετοιους σωληνες μου βρηκε ο Στρατος (hac) και βολευτηκα αυτη τη στιγμη, το μονο προβλημα τους ειναι οτι τσακιζουν πολυ ευκολα.

Περιμενω ομως τους σωληνες της asetec που εχω παραγγειλει απο Δανια, μολις τους παραλαβω θα σας πω τι γινεται.

Καλα θα ηταν να βρισκαμε ρακορ με το ιδιο ακριβως σπιραμα για να ειχαμε την ευχερεια να δοκιμασουμε να τα αλλαξουμε, αν εχει κανεις υποψιν του τετοια περιπτωση ας μας ενημερωσει, εγω παντως δεν εχω βρει τιποτα μεχρι στιγμης.

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 15:11]

οταν λεμε With Fittings 1/2' για ποσα mm μιλαμε?εμενα λεει (στο waterchill) 10&12 mm.το θεμα ειναι οτι δε ξερω εσωτερικες διαστασεις κτλ,εχω το K12 Kit

Οι σωληνες που εχω εγω ειναι 12 εξωτερικη και 10 εσωτερικη

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 17:11]

οταν λεμε With Fittings 1/2' για ποσα mm μιλαμε?εμενα λεει (στο waterchill) 10&12 mm.το θεμα ειναι οτι δε ξερω εσωτερικες διαστασεις κτλ,εχω το K12 Kit

Οπως ειπε και ο φιλος Ταραμας πιο πανω στο κιτ που πηρες τα λαστιχα ειναι 12μμ εξωτερικη και 10 μμ εσωτερικη διαμετρο Ως εδω καλά

Το προβλημα ειναι οτι στο συγκεκριμενο κιτ λογω τον ταχυσυνδεσμων που χρησιμοποιει μονο αυτα τα λαστιχα μπορεις να βαλεις και μαλιστα σκληρα ωστε να κουμπουνουν μεσα σε αυτους

στην παρακατω φωτο μπορειτε να δειτε τον τροπο κουμπωματος

post-62-1416071086,3128_thumb.jpg

το προβλημα με αυτους ειναι οτι λογω του μεγαλου μεγεθους το σπειρωμα στο κατω μερος το ποιο βιδωνει και στο μπλοκ ειναι 3/8 σωληνος και οχι 1/4 που εχουν τα περισοτερα ρακορ που χρημοποιουμε

Αν τωρα καποιος θέλει να αλλαξει ρακορ και λαστιχα μπορει να βγάλει αυτα που υπαρχουν επάνω και να παει με αυτα στο μαγαζι με τα ρακορ και να ζητήσει ρακορ με το ιδιο σπείρωμα στο κατω μερος και 14μμ διάμετρο για το επανω μερος του ρακόρ

Ετσι θα μπορέσει να τα βιδωσει στην θεση του παλιού αλλα και να αλλαξει τα λαστιχα του σε 12/16 που ειναι τα πιο διαδεδομενα για υδροψυξη

ΠΡΟΣΟΧΗ στην στεγανοποιηση των καινουργιων ρακορ μετα την αλλαγη

Αυριο θα προσπαθησω να βρω μερικους τυπους ρακορ για να γινω πιο κατατοπιστικός

post-62-1416071086,3583_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.