Guest Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2011 Καλημέρα παιδιά... Σκέφτομαι αυτές τις μέρες την αναβάθμιση αρκετά πολύ στον υπολογιστή μου. Κυρίως αποτελείτε απο s775 Asus P5E , 4GB 1066 DDR2, e7300 , και 4850 καρτα χοντρικα. Η σκέψη έχει ως εξής λογικά θα αγοραστεί καινούργια οθόνη , τηλεόραση εννοώ.Αλλά αντί να αγοράσω καινούργια τηλεόραση λέω να πάρω 1Χ24" για τον υπολογιστή ,και ότι θέλω να τα βλέπω εκεί ,γιατί η προυπόθεση της τηλεόρασης θα ήταν για ταίνιες κτλ. Οπότε... εάν βάλω το 24" θα θέλω και το κάτι παραπάνω στα παιχνίδια όταν θα παίζω . Οπότε λέτε να βάλω ,κανένα SSD και καμία 2η 4850 .Η καλυτερα να το αφησω το θεμα,γιατι δεν αξιζει καν αυτο το μηχανημα σε κοστος αναβαθμισης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Γραψε ποσα διαθετεις για αναβαθμιση, και για ποια παιχνιδια μιλαμε. Παντως με μια 4850 παιζεις μεχρι 1650x1050 ανετα, οποτε με 2 θα εισαι ΟΚ.Γραψε και το τροφοδοτικο για να δουμε αν σηκωνει 2x4850 και τι μεγεθος ssd πιστευεις οτι καλυπτει τις αναγκες σου.Αυτα προς το παρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Αύγουστος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Πες μας καταρχάς ποσά διαθέτεις Μπορείς να πουλήσεις το υπάρχον σύστημα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Κοίτα άμα θες για gaming περισσότερο θα επωφεληθείς από μία κάρτα γραφικών, παρά απο τον ssd. Λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι σκέφτεσαι να πάρεις μία 4850+ssd, υποθέτω ότι έχεις 130-200e για αναβάθμιση.Τι σου προτείνω: Σκοτώνεις την 4850 σου, παίρνεις μία πιο πρόσφατη κάρτα γραφικών που να κάνει καλό scale σε sli/cf (460/560/6850/6870), καινούρια-μεταχειρισμένη, ότι σε παίρνει. Κάνεις ένα oc στα 3ghz (καλοκαίρι βέβαια, τι να κάνεις) και είσαι καλά.Όταν με το καλό θα κάνεις εξ'ολοκλήρου αναβάθμιση, πετάς και μία 2ρη κάρτα στο νέο και είσαι set. Αναβάθμιση σε 775 δύσκολο να αξίζει πλέον, εκτός άμα βρεις κάναν q6600+ μεταχειρισμένο σε πολύ λογική τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.