auditt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2011 Καλησπερα παιδια θα ηλελα να ρωτησω κατι για το jailbrakeπροσφατα εκανα το δικο μου iphone 3gs jailbrake την 4.3.3γιναιται κανω στο ιδιο firmware και το 3g του φιλου μ?μεχρι ποιο firmware υποστηριζει το 3g??Και κατι αλλο το δικο μου 3gs θα ειναι συμβατο με το ios 5Eυχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Δεν ξέρω αν το 3gs παίρνει την 4.3.3, αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν είναι το ίδιο αρχείο για 3gs και 4Όσον αφορά για το 5, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αλλά συνήθως η Apple δεν υποστηρίζει περισσότερο από 1 γενιά πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Το 3g υποστηρίζει μέχρι και την έκδοση 4.2.1. Πάντως απ'οσα ξέρουμε μέχρι στιγμής το IOS 5 θα υποστηρίζει τα iPhone 3gs και 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 4, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μουαρα θα του βαλω την 4.2.1Το 3gs παλυ εχω ακουσει οτι θα υποστηριζει και το λογισμικο του iphone 5 σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 To OS 5 θα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 4, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Ναι το ξερω πως θα ειναι το ΟS αλλα θα το 3gs θα το υπποστηριζει η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Ναι το ξερω πως θα ειναι το ΟS αλλα θα το 3gs θα το υπποστηριζει η οχι? Δεν έχω δει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την apple αρά ότι και να σου πούμε δεν είναι σίγουρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 4, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Ok φιλε μου thx for infoτουλαχιστον ειναι σιγουρο αυτο για το 3g οτι υποστηριζει μεχρι την 4.2.1?για να μην κανω καμια πατατα και παω να του κανω jailbrake σε αυτο to firmware και γινει κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Ok φιλε μου thx for infoτουλαχιστον ειναι σιγουρο αυτο για το 3g οτι υποστηριζει μεχρι την 4.2.1?για να μην κανω καμια πατατα και παω να του κανω jailbrake σε αυτο to firmware και γινει κατιΝαι αυτό ειναι το τελευταίο firmware που έχει βγει για το 3g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 4, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Ωραια Thx for the info Guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 4, 2011 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Ναι μέχρι 4.2.1 πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.