wesker Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να περάσω στο iPhone μου τις ρυθμίσεις για τον λογαριασμό του mail μου της otenet αλλά δεν μου τις δέχεται. Έχεις κανείς καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Που πας να τις βάλεις; Θα τον περάσεις ως Exchange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 3, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Που πας να τις βάλεις; Θα τον περάσεις ως Exchange.Δηλαδή στο Microsoft Exchange; Όχι εκεί που λέει άλλο;[EDIT]: Πάλι μου βγάζει σφάλμα στην επαλήθευση στοιχείων του διακομιστή. Βάζω ως διακομιστή smtp.otenet.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Γιατι σαν Exchange και οχι σαν κανονικο mail account ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 οι σερβερς της οτενετ ειναιmail.otenet.gr (pop)mailgate.otenet.gr(smtp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 4, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Γιατι σαν Exchange και οχι σαν κανονικο mail account ?Γιατί θεωρώ πως είναι πιό γρήγορο, επίσης υποστηρίζει push. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 4, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Πάλι μου πετάει το μήνυμα "Δεν ειναι δυνατή η επαλήθευση στοιχείων λογαριασμού" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Μήπως στα στοιχεία βάζεις το username σκέτο; Αν ναι, δοκίμασε να το βάλεις wesker@otenet.gr. Αν το βάζεις έτσι, δοκίμασε σκέτο. Το domain το αφήνεις άδειο.Για δες κι αυτό το threadhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=240223 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 4, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Μήπως στα στοιχεία βάζεις το username σκέτο; Αν ναι, δοκίμασε να το βάλεις wesker@otenet.gr. Αν το βάζεις έτσι, δοκίμασε σκέτο. Το domain το αφήνεις άδειο.Για δες κι αυτό το thread[Πληροφορίες] Αποστολή mail μέσω otenet (ρυθμίσεις) :: myphone forumΤίποτα, πάλι το ίδιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 9, 2011 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να περάσω στο iPhone μου τις ρυθμίσεις για τον λογαριασμό του mail μου της otenet αλλά δεν μου τις δέχεται. Έχεις κανείς καμιά ιδέα;Ποια εταιρεία έχεις για κινητή τηλεφωνία γιατί αυτή είναι που πρέπει να βάλεις στο outgoing (SMTP) server.Δεν παίζει ρόλο το mail σου αλλά η σύνδεση INTERNET που χρησιμοποιείς. Το μαιλ σου παίζει ρόλο μόνο στο incoming (POP) server που είναι για να πάρεις mail. Αν έχεις και εκεί πρόβλημα τότε βάζεις εντελώς λάθος τα στοιχεία, πες μου να σε βοηθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 16, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Ποια εταιρεία έχεις για κινητή τηλεφωνία γιατί αυτή είναι που πρέπει να βάλεις στο outgoing (SMTP) server.Δεν παίζει ρόλο το mail σου αλλά η σύνδεση INTERNET που χρησιμοποιείς. Το μαιλ σου παίζει ρόλο μόνο στο incoming (POP) server που είναι για να πάρεις mail. Αν έχεις και εκεί πρόβλημα τότε βάζεις εντελώς λάθος τα στοιχεία, πες μου να σε βοηθήσω.Vodafone έχω. Outgoing δεν "συμβολίζει" ας πούμε τα εξερχόμενα mail η κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 29, 2011 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 SORRY για την καθυστέρηση αλλά διακοπές βλέπεις.Αν δεν έχεις βρει την λύση ο smtp της vodafone ειναι mail.vodafone.net.grδοκιμασε το και πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 29, 2011 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 SORRY για την καθυστέρηση αλλά διακοπές βλέπεις.Αν δεν έχεις βρει την λύση ο smtp της vodafone ειναι mail.vodafone.net.grδοκιμασε το και πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Αύγουστος 29, 2011 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Εαν δεν εχει βρεθει λυση να σου πω πως Εαν ο κωδικος σου εχει πανω απο 16 χαρακτηρες δεν τον αναγνωριζει...! Εαν ειναι αυτο δοκιμασε να αλλαξεις κωδικο.. Ειχα το ιδιο θεμα και ειχα φαει τον κοσμο να βρω λυση.:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
halismi Αύγουστος 29, 2011 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 SORRY για την καθυστέρηση αλλά διακοπές βλέπεις.Αν δεν έχεις βρει την λύση ο smtp της vodafone ειναι mail.vodafone.net.grδοκιμασε το και πες μουΟι mail server της Vf έχουνε κλείσει δεν παίζουνε από 1η Ιουλίου official....Δοκίμασε μόνο με της Otenet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 29, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Το δοκίμασα και δεν μπορει να συνδεθεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 6, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Tελικά το έλυσα σήμερα το θέμα. Στους διακομιστές έπρεπε να βάλωimap.otenet.gr καιmailgate.otenet.grΟπότε κάνω κατα κάποιο τρόπο ένα up στο αρχικό post μήπως αντιμετωπίσει και άλλος το ίδιο πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 7, 2011 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Μια ερωτηση.Οσες φορες το εχω βαλει σε iphone το otenet mail ναι μεν δουλευει αλλα μετα δεν μπορει ο λογαριασμος να παρει απο pc ας πουμε mail.Πρεπει να κανω disable το λογαριασμο στο κινητο και να τον ξανανοιγω οταν θελω να ξαναπαρω...Κανω κατι λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 7, 2011 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 SORRY για την καθυστέρηση αλλά διακοπές βλέπεις.Αν δεν έχεις βρει την λύση ο smtp της vodafone ειναι mail.vodafone.net.grδοκιμασε το και πες μουσε μενα (android) βαζω οτι και στο outlook express των windowsmail.otenet.grmailgate.otenet.grκαι παιζει κανονικα.Cosmote εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 12, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Μια ερωτηση.Οσες φορες το εχω βαλει σε iphone το otenet mail ναι μεν δουλευει αλλα μετα δεν μπορει ο λογαριασμος να παρει απο pc ας πουμε mail.Πρεπει να κανω disable το λογαριασμο στο κινητο και να τον ξανανοιγω οταν θελω να ξαναπαρω...Κανω κατι λαθος?Γιατί ρε συ Μάριε; Μήπως το έχεις βάλει να τραβάει τα mail σου από τον σερβερ; Αν και δεν ξέρω πως αυτο μπορει να επηρεάζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.