Jump to content

Dragona [free to play mmo ]

hatsumi1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

guys καλησπερες....λοιπον επεσα πανω σ'αυτο το παιχνιδακι. εχει 4 μερες που βγηκε σε test server και το actual game θα μπει σε global server στο τελος της χρονιας.

official website: link

game trailer: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9F80TucA8LY]link[/ame]

φιλος το κατεβασα το εκανα εγκατασταση ,update κτλ και οταν το ανοιγω βγαινει ενα παραθυρο Ahnlab Hackshield λεει πανω φορτωνει κανα 5λεπτο και μετα μου πεταει ενα update error error code:0x30000090 και τερμα...

το εχω απεγκαταστησει και ξανα μανα 5-6 φορες αλλα τα ιδια....

εχεις μηπως ξερεις τι παιζει γιατι τα εχω ψιλοπαρει....

το προβλημα μετα απο καμποσο ψαξιμο λυθηκε....

ωραιο φαινετε παντως απο το λιγο που εχω παιξει....

Κατεβασα το game και εγω εκανε Update και οταν ανοιγει μου βγαζει "Login server connection failed" και μολις πατησω ok μου κλεινει το game

Αυτη η υπερβολη παντως σε ολα τα ασιατικα games... ενα cute κοριτσακι 40 κιλα κ τσουυπ φυτρωνουν φτεραρες, σιδεριες κ σπαθες μεχρι τον ουρανο:offtopic2:

toxas οντως ειναι λιγο καπως αυτο αλλα εχει πλακα σε γενικες γραμμες εγω 22 lvl εχω φτασει ενα wizard και μεχρι τωρα ειναι αρκετα ομορφο....

evo μην τρελαινεσαι σε ολους τα ιδια ξανανοιγει στις 12/8 ο server οταν ξεκινησει πες μου να σε κανω φιλο γιατι ολο φιλιππινεζους εχει μεσα!!!!!

χααχαχαχαχαχαχα

• 2 weeks later...
toxas οντως ειναι λιγο καπως αυτο αλλα εχει πλακα σε γενικες γραμμες εγω 22 lvl εχω φτασει ενα wizard και μεχρι τωρα ειναι αρκετα ομορφο....

evo μην τρελαινεσαι σε ολους τα ιδια ξανανοιγει στις 12/8 ο server οταν ξεκινησει πες μου να σε κανω φιλο γιατι ολο φιλιππινεζους εχει μεσα!!!!!

χααχαχαχαχαχαχα

Ev0luti0n 27 lvl assasin juda server

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.