hatsumi1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2011 guys καλησπερες....λοιπον επεσα πανω σ'αυτο το παιχνιδακι. εχει 4 μερες που βγηκε σε test server και το actual game θα μπει σε global server στο τελος της χρονιας. official website: linkgame trailer: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9F80TucA8LY]link[/ame]
plessinho Αύγουστος 4, 2011 #2 Αύγουστος 4, 2011 φιλος το κατεβασα το εκανα εγκατασταση ,update κτλ και οταν το ανοιγω βγαινει ενα παραθυρο Ahnlab Hackshield λεει πανω φορτωνει κανα 5λεπτο και μετα μου πεταει ενα update error error code:0x30000090 και τερμα...το εχω απεγκαταστησει και ξανα μανα 5-6 φορες αλλα τα ιδια....εχεις μηπως ξερεις τι παιζει γιατι τα εχω ψιλοπαρει....
plessinho Αύγουστος 4, 2011 #3 Αύγουστος 4, 2011 το προβλημα μετα απο καμποσο ψαξιμο λυθηκε....ωραιο φαινετε παντως απο το λιγο που εχω παιξει....
evolution Αύγουστος 9, 2011 #4 Αύγουστος 9, 2011 Κατεβασα το game και εγω εκανε Update και οταν ανοιγει μου βγαζει "Login server connection failed" και μολις πατησω ok μου κλεινει το game
toxas Αύγουστος 9, 2011 #5 Αύγουστος 9, 2011 Αυτη η υπερβολη παντως σε ολα τα ασιατικα games... ενα cute κοριτσακι 40 κιλα κ τσουυπ φυτρωνουν φτεραρες, σιδεριες κ σπαθες μεχρι τον ουρανο
plessinho Αύγουστος 10, 2011 #6 Αύγουστος 10, 2011 toxas οντως ειναι λιγο καπως αυτο αλλα εχει πλακα σε γενικες γραμμες εγω 22 lvl εχω φτασει ενα wizard και μεχρι τωρα ειναι αρκετα ομορφο....evo μην τρελαινεσαι σε ολους τα ιδια ξανανοιγει στις 12/8 ο server οταν ξεκινησει πες μου να σε κανω φιλο γιατι ολο φιλιππινεζους εχει μεσα!!!!!χααχαχαχαχαχαχα
evolution Αύγουστος 19, 2011 #7 Αύγουστος 19, 2011 toxas οντως ειναι λιγο καπως αυτο αλλα εχει πλακα σε γενικες γραμμες εγω 22 lvl εχω φτασει ενα wizard και μεχρι τωρα ειναι αρκετα ομορφο....evo μην τρελαινεσαι σε ολους τα ιδια ξανανοιγει στις 12/8 ο server οταν ξεκινησει πες μου να σε κανω φιλο γιατι ολο φιλιππινεζους εχει μεσα!!!!!χααχαχαχαχαχαχαEv0luti0n 27 lvl assasin juda server
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.