DarkSaga Αύγουστος 7, 2011 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 το μετράς και μια σε MKv playback? ή ότι άλλη χρήση του κάνεις?ας πούμε σε real life χρήση.τα 90w πολλά μου φαίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 7, 2011 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 Για να πεσεις στα μισα, θες atom ή Brazos και θα πρεπει να συμβιβαστεις και με τις μειωμενες επιδοσεις τους σε σχεση με το τωρινο συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalenium Αύγουστος 7, 2011 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 Είναι δύσκολο να πέσεις στα μισά π.χ. η μητρική-cpu που σκέφτεσαι έχει 30w idle κατανάλωση ,εαν βάλεις σκληρούς δίσκους ,κάρτα γραφικών κτλπ θα φτάσει σίγουρατα 60w . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalenium Αύγουστος 7, 2011 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 το μετράς και μια σε MKv playback? ή ότι άλλη χρήση του κάνεις?ας πούμε σε real life χρήση.τα 90w πολλά μου φαίνονται.Η κατανάλωση του συστήματος που έχει τώρα κάπου εκεί είναι. Εμένα π.χ. με μητρική gigabyte 990XA ,μνήμες ddr3 1600mhz ,κάρτα ATI radeon HD6850 επεξεργαστή athlon 2 260 και δυο σκληρούς δίσκους έχει κατανάλωση σε ηρεμία 97W μετρημένο με μετρητή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 7, 2011 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 και η οθόνη σε αυτα τα watt?δεν έχω μετρήσει με αμπερόμετρο στην μπρίζα αλλά το Ups μου έδειχνε σημαντικά χαμηλότερα νούμερα +με την οθόνη πάνω με πολυ πιο βαρβάτα μηχανήματα απο αυτά που λέτε....μπορεί να έλεγε και ********, αμα το έχετε μετρήσει έτσι θα ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Αύγουστος 8, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 και η οθόνη σε αυτα τα watt?δεν έχω μετρήσει με αμπερόμετρο στην μπρίζα αλλά το Ups μου έδειχνε σημαντικά χαμηλότερα νούμερα +με την οθόνη πάνω με πολυ πιο βαρβάτα μηχανήματα απο αυτά που λέτε.... μπορεί να έλεγε και ********, αμα το έχετε μετρήσει έτσι θα ναι. ναι και την οθονη, γιατι τα εχω σε ενα πολυπριζο πυργο-οθονη και τα μετραω μαζι. η οθονη ειναι μια Fujitsu 20'' με Eco mode. τωρα κατα ποσο αυτο το eco κανει δουλεια δεν το εχω τσεκαρει! θα το μετρησω και μια μονο πυργο παντως, για να ειμαστε οκ!! αλλα το πισι, σε σχεση με αυτα που εχει πανω, νταξ.... δεν λεω οτι ειναι ενεργοβορο!!! προς θεου! 3xHDD, 2χVGA, 2 χ DVDRW, καρτα ηχου, 2 ανεμιστηρια, 1 εξωτερ.δισκο USB...!! μην ειμαι και αχαριστος..!! παντως για διαφορα 20-30W, απο οτι βλεπω, και οπως λετε -οι περισσοτεροι τουλαχιστον- δεν αξιζει αλλαγη!! παρα μονο αργοτερα, οπως λεει και ο ΑΤΙΜΑΝ, να περιμενουμε τις HD7000...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalenium Αύγουστος 8, 2011 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Εγώ πάντως έχω αυτήν την κατανάλωση μόνο από τον πύργο ,χωρίς την οθόνη δηλαδή.Η οθόνη μόνη της (μια lg e2441 LED 24") καταναλώνει 20w. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Αύγουστος 9, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 λοιπον, μετρησα μονο τον πυργο. το λιγοτερο που ειδα ηταν 98w και παιζοντας fear3 ειδα 168w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.