yanni Ιούλιος 28, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 tasosmos. Εμένα αν τύχαινε παλιά στα 98 ή στα Me κάτι τέτοιο όταν έκλεινα με άγριο τρόπο το πρόγραμμα ή ... χμμμ. Δεν πιστεύω να έχεις ανοιχτό το WinfastPVR ή το αντίστοιχο προγραμματάκι της κάρτας για το radio την ώρα που πας να ξεκινήσεις και το Cablecrypt . Νομίζω τότε το έτρωγα και εγώ αυτό στην μούρη. Αλλά με ένα reboot των Windows όλα ήταν μια χαρά.VoudasΣτα XP εγώ πάντως το παράτησα σχεδόν από την αρχή μιας και κάνει lock σε λάθος θέση. Στα 98 όμως είναι βράχος. Δεν κουνιέται με τίποτα και κάνει lock στο σωστό σημείο!!! Τελικά τα 98SE και το dual boot είναι απαραίτητα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 και γμτ υποτίθεται δοκιμάζω με έκδοση για xp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούλιος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Ξερει κανεις τι πρεπει να διαλεξω στο DScaler στο Hardware Setup ως Tuner για καρτα Leadtek Deluxe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 28, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Νομίζω έχει επιλογή Leadtek winfast 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Αν δεν σου βγάζει με την μία δοκίμασε κάποιο PAL BG + FM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 29, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 ’κυροΔεν είδα σωστά την ερώτησηΑν δε γράφει η κάρτα σου τι tuner(που πρέπει κάπου να γράφει) κάνε δοκιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
paok Σεπτέμβριος 11, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Εχετε καμια ιδεα αν οι καρτες της avermedia χρησιμοποιουν το τσιπακι που απαιτειται για να βλεπεις FILMNET και αν γενικα αξιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 11, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, στα ΧΡ δεν δουλεύει καλά η λειτουργία "auto-lock" του cablecrypt και πρέπει εσύ να ρυθμίσεις το πλαίσιο και να πατήσεις "L" για να κλειδώσει η εικόνα...μετά είναι και το polarity, που πρέπει να πατήσεις F4 νομίζω για να το αλλάξεις...Υπάρχουν πολλες εκδόσεις του προγράμματος cablecrypt (παλιότερες-νεότερες) και η πιο πρόσφατη δεν δουλεύει πάντα καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.