Jump to content

Αποκωδικοποίηση FILMNET στο PC

HgetisTK

Recommended Posts

tasosmos. Εμένα αν τύχαινε παλιά στα 98 ή στα Me κάτι τέτοιο όταν έκλεινα με άγριο τρόπο το πρόγραμμα ή ... χμμμ. Δεν πιστεύω να έχεις ανοιχτό το WinfastPVR ή το αντίστοιχο προγραμματάκι της κάρτας για το radio την ώρα που πας να ξεκινήσεις και το Cablecrypt . Νομίζω τότε το έτρωγα και εγώ αυτό στην μούρη. Αλλά με ένα reboot των Windows όλα ήταν μια χαρά.

VoudasΣτα XP εγώ πάντως το παράτησα σχεδόν από την αρχή μιας και κάνει lock σε λάθος θέση. Στα 98 όμως είναι βράχος. Δεν κουνιέται με τίποτα και κάνει lock στο σωστό σημείο!!! Τελικά τα 98SE και το dual boot είναι απαραίτητα....

• 1 month later...

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, στα ΧΡ δεν δουλεύει καλά η λειτουργία "auto-lock" του cablecrypt και πρέπει εσύ να ρυθμίσεις το πλαίσιο και να πατήσεις "L" για να κλειδώσει η εικόνα...μετά είναι και το polarity, που πρέπει να πατήσεις F4 νομίζω για να το αλλάξεις...

Υπάρχουν πολλες εκδόσεις του προγράμματος cablecrypt (παλιότερες-νεότερες) και η πιο πρόσφατη δεν δουλεύει πάντα καλύτερα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.