Jump to content

Αποκωδικοποίηση FILMNET στο PC

HgetisTK

Recommended Posts

Ψάχνω εδώ και καιρό να βρώ κάποιο προγραμματάκι που να ανιχνεύει το Η/V SYNC του TV tuner μου και να διορθώνει την πολικότητα του εισερχόμενου σήματος προκειμένου να είναι σε θέση να προβάλλονται σωστά, έστω και χωρίς ήχο, κρυπτογραφημένα κανάλια όπως το FILMNET. Δυστυχώς ένα πρόγραμμα που έχω στην κατοχή μου δεν υποστηρίζει το chipset του TV tuner μου (PixelView Play TV Pro με chipset Bt878P). Καμιά ιδέα κάποιος για το που θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο??

ψαξε σε καμια μηχανη αναζήτησης θα βρεις μπόλικα ..... google.com av.com yahoo.com

πριν 2-3 χρονια που ειχα ψάξει ειχα βρει πολλα...

αλλλα υπαρχει και περίπτωση κανένα να μην υποστηρίζει την καρτα σου,

Ψάξτο,..

Το θέμα είναι τι να αναζητήσω? Όσες φορές δοκίμασα τα σχετικά αποτελέσματα ήταν πάντα ψιλοάσχετα... Στην καλύτερη περίπτωση κάτι αρχεία pdf με εξηγήσεις το πως γίνεται η αποκωδικοποίηση..πουθενά όμως σχετικά προγραμματάκια.. (Έχω ήδη το CableCrypt Decoder που κάνει αυτή τη δουλειά αλλά δεν βρίσκω όχι μόνο κάποια καινούρια του έκδοση αλλά ούτε πλέον και αυτή που έχω)...

Αρχική απάντηση από kostas578

Ψαξε για το ccrypt και ccdxp32.Παντως εγω δεν εχω μπορεσει να πιασω εικονα.Καποιοι αλλοι που τον εκαναν, ειχε πολλα χιονια και φυσικα χωρις ηχο.

με ενα απο τα παραπάνω η κατι παρομοιο το ειχα δοκιμάσει σε μια δανεική tv card , εικονα ειχε πολυ καλή (but no sound.)

μπορει να παιζει ρολο και η κάρτα.

Αν θέλεις Filmnet ή Nova γίνεσαι συνδρομητής. Αν απλά θέλεις να βλέπεις κανένα ματσάκι που να έχει και ραδιοφωνική μετάδοση μόνο τότε συμφέρει.

Πάντως στα ΧΡ δύσκολα σταθεροποιείται η εικόνα. Θέλεις τα 98 ή τα Me για να κάνεις δουλειά. Και πάλι πάντα χωρίς ήχο το Filmnet, αλλά με πολύ καλή εικόνα αν έχεις καλό σήμα.

• 1 month later...

Δεξί κλίκ στην σελίδα της κάρτας TV, άνοιγμα σε νέο παράθυρο και copy&paste το συγκεκριμμένο link, αλλιώς το μόνο που μας δίνεις είναι η κεντρική σελίδα του e-shop.

Για να μην γράφω πολλά κατέβα Στουρνάρι και πάρε την Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe μιας και το Filmnet δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον στην αγορά μιας κάρτας TV. Με το καιρό καταλαβαίνεις ότι είναι μια λεπτομέρια....

TIP Στο google βάζουμε cablecrypt ccd

....δεύτερη πόρτα δεξιά.....;)

Pinnacle? Αυτή?

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.702100

Να σου πω? Ψάχνεις για προβλήμματα?

Με απλά λόγια. Αν και η Pinnacle είναι κορυφαίο hardware:

1) Παρουσιάζει πολλές ασυμβατότητες.

2) Έχει προβληματικούς οδηγούς.

3) Έχει μέτρια εφαρμογή...

4) Κάπου διάβασα ότι είναι και δύστροπη με third party applications. Παίζει δηλαδή να μην .... παίζει με το DScaler εκεί που το 90% των PCI καρτών δεν έχουν πρόβλημα με το εν' λόγο πρόγραμμα.

Κάνε μια ΄΄βόλτα΄΄ στο HACShop και πάρε μια Leadtek Deluxe. Θα σου έρθει κάπου στα 30 με 40€ ποιο φτηνά, θα χάσεις τον stereo ήχο στην TV αλλά θα πάρεις μια κάρτα η οποία 4 χρόνια δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα έχει πολύ καλή υποστήριξη και καταπληκτική εφαρμογή....

EDIT: Έβαλα και τα links από το HAC και την Leadtek.

Εγω εχω την Leadtek αλλα δεν μπορω να δουλεψω το Cablecrypt (2.08) μου εμφανιζει ενα προβλημα με τα ccrypt.cpp και physmem.vxd . Μηπως κανω κατι λαθος ; τι ακριβως πρεπει να κανεις για να δουλεψει; Εχω Windows XP Pro En.

Είχα ασχοληθεί παλιότερα. Για τα αρχεία που λείπουν, καντα ενα search στο google και θα βρεις τη λύση. Τα περισσότερα προγράμματα που αναφέρθηκαν δουλεύουν σε xp. Voudas δοκίμασε manual, έγω έτσι το κατάφερνα με pinnacle pctv pro.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.