Jump to content

Reloop RHP-10 σπάσανε

ManolisX

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Σήμερα συνέβη κάτι συγκλονιστικό.Μετά απο 4 μήνες,τα ακουστικά μου σπάσανε.Τα χρησιμοποιούσα στην δουλειά,αλλά και στο σπίτι,και τα πρόσεχα αρκετά.

post-13496-1416075392,6766_thumb.jpg

Γίνετε να τα φτιάξω με Logo ή πρέπει να τα πάω για επισκευή;

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη

Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο τύπος

http://www.reloopdj.com/forum/index.php?topic=5042.0

(Δεν ήξερα σε ποιό φόρουμ να το βάλω και το έβαλα στα περιφερειακά.)

Φαίνεται ίδιο σύστημα με τα Kossart H50 που έχω. Με απλή logo δεν πιστεύω να καταφέρεις τπτ. Θα χρειαστείς μάλλον κάποιο ισχυρό epoxy και μάλλον θα χάσεις την δυνατότητα περιστροφής. Είχαν σπάσει και σε μένα εκεί...

Η περιστροφή δεν με απασχολεί.Έστειλα και μειλ στο κατάστημα που τα αγόρασα,γιατί νομίζω το καλύπτει η εγγύηση,αλλά έχουν διακοπές μέχρι τις 21 και ποιος περιμένει μέχρι τότε.

Να πάρω το ρίσκο να τα κολλήσω με Logo στιγμής;

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για να μιλήσεις με την αντιπροσωπία. Αν παρ'ολα αυτά θέλεις να τα επισκευάσεις χρησιμοποιήσε κόλα 2 συστατικών. Με logo στιγμής δεν νομίζω να κάνεις δουλειά.

Έγραψα στο forum της reloop,έστειλα και μήνυμα στο κατάστημα.Για να δουμε τωρα.Προς το παρόν έχω βάλει μονοτική για να μπορώ να χρησιμοποιώ το άλλο ακουστικό :wassat:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.