Jump to content

Μεταφορά αρχείων από PC-laptop συνδεμένα σε router

denz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να μεταφέρω κάποια multimedia αρχεία πολλών GB από τον storage σκληρό μου στο laptop.

Και τα 2 είναι συνδεμένα πάνω σε router. Το PC ενσύρματα και το laptop ασύρματα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί καίγομαι;

Το PC σου βλέπει το laptop; Έχεις δημιουργήσει κοινόχρηστους φακέλους;

Το PC σου βλέπει το laptop; Έχεις δημιουργήσει κοινόχρηστους φακέλους;

Ναι βλέπει το ένα το άλλο στο Δίκτυο και έχω δημιουργήσει κοινόχρηστους φακέλους, αλλά κάτι παίζει με τα δικαιώματα πρόσβασης. Αυτό προσπαθώ να λύσω προς το παρών. :help:

Ναι βλέπει το ένα το άλλο στο Δίκτυο και έχω δημιουργήσει κοινόχρηστους φακέλους, αλλά κάτι παίζει με τα δικαιώματα πρόσβασης. Αυτό προσπαθώ να λύσω προς το παρών. :help:

Δοκίμασε να κανεις στον φάκελο που θες δεξί κλικ. properties, sharing, advanced sharing και να αλλάξεις τα δικαιώματα πρόσβασης από εκει.

Δεν ξερω ποσα ΜΒ ειναι αυτά που θέλεις να μεταφέρεις, αλλά όταν δεις το transfer rate μεσω του router θα απογοητευτεις.

Τι λειτουργικό χρησιμοποιουν τα 2 μηχανήματα; Αν ειναι windows 7 έχεις δημιουργει ενα home network μεταξύ τους;

• 3 weeks later...

Αν το laptop είναι ασύρματα ναι θα έχεις πάρα πολύ μικρή μετάδοση. Στην προκειμένη περίπτωση θες καλώδιο και κατά προτίμηση cat5e ή cat6

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.