denz Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2011 Θέλω να μεταφέρω κάποια multimedia αρχεία πολλών GB από τον storage σκληρό μου στο laptop.Και τα 2 είναι συνδεμένα πάνω σε router. Το PC ενσύρματα και το laptop ασύρματα.Υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί καίγομαι;
wesker Αύγουστος 2, 2011 #2 Αύγουστος 2, 2011 Το PC σου βλέπει το laptop; Έχεις δημιουργήσει κοινόχρηστους φακέλους;
denz Αύγουστος 2, 2011 Author #3 Αύγουστος 2, 2011 Το PC σου βλέπει το laptop; Έχεις δημιουργήσει κοινόχρηστους φακέλους; Ναι βλέπει το ένα το άλλο στο Δίκτυο και έχω δημιουργήσει κοινόχρηστους φακέλους, αλλά κάτι παίζει με τα δικαιώματα πρόσβασης. Αυτό προσπαθώ να λύσω προς το παρών.
wesker Αύγουστος 2, 2011 #4 Αύγουστος 2, 2011 Ναι βλέπει το ένα το άλλο στο Δίκτυο και έχω δημιουργήσει κοινόχρηστους φακέλους, αλλά κάτι παίζει με τα δικαιώματα πρόσβασης. Αυτό προσπαθώ να λύσω προς το παρών. Δοκίμασε να κανεις στον φάκελο που θες δεξί κλικ. properties, sharing, advanced sharing και να αλλάξεις τα δικαιώματα πρόσβασης από εκει.
jax7480 Αύγουστος 2, 2011 #5 Αύγουστος 2, 2011 Δεν ξερω ποσα ΜΒ ειναι αυτά που θέλεις να μεταφέρεις, αλλά όταν δεις το transfer rate μεσω του router θα απογοητευτεις.Τι λειτουργικό χρησιμοποιουν τα 2 μηχανήματα; Αν ειναι windows 7 έχεις δημιουργει ενα home network μεταξύ τους;
Guest Αύγουστος 21, 2011 #6 Αύγουστος 21, 2011 Αν το laptop είναι ασύρματα ναι θα έχεις πάρα πολύ μικρή μετάδοση. Στην προκειμένη περίπτωση θες καλώδιο και κατά προτίμηση cat5e ή cat6
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.