Snips Αύγουστος 16, 2011 #21 Αύγουστος 16, 2011 Δεν έχει τέτοιο πράγμα.Μπαίνω στο gameΕπιλογές..PLAYMarketplaceLiveόπου και να πατήσω μου βγάζει να λογγάρω με το live account. Kαι αμέσως μετά ζητάει key ...αλλά πουθενά δεν έχει άλλη επιλογή..
Shaman Αύγουστος 16, 2011 #22 Αύγουστος 16, 2011 Εκεί που ζητάει το key δεν έχει κάποιο link; Εμένα ήταν μία πρόταση τύπου "Need serial key" που ήταν clickable.Μπορείς να πας και μέσω του Marketplace (στην ουσία το link που λέω εκεί σε βγάζει). Απλά κάνεις "purchase" το παιχνίδι (αφού έχεις κάνει register κλπ), πας στα Downloads, κάνεις click στο AOE Online και πατάς "View Game Keys".
tolis9 Αύγουστος 16, 2011 #23 Αύγουστος 16, 2011 μαλλον ειναι προβλημα του παιχνιδιου που με τον καιρο ισως λυθει!!!!!μετα απο πολλες προσπαθειες το εβαλε μονο του το κλειδι σε μενα!!!!!!αρκετα διασκεδαστικο φενεται!!!
michalos Αύγουστος 16, 2011 Author #24 Αύγουστος 16, 2011 Δεν έχει τέτοιο πράγμα.Μπαίνω στο gameΕπιλογές..PLAYMarketplaceLiveόπου και να πατήσω μου βγάζει να λογγάρω με το live account. Kαι αμέσως μετά ζητάει key ...αλλά πουθενά δεν έχει άλλη επιλογή..Το επαθα κι εγω, πρεπει να σβυσεις το προφιλ που εκανες στο Live και να επιλεξεις να συνδεθεις με το windows live account Που εχεις,και εκει απλα βαζεις το mail και κωδικο για το hotmail και παιζεις
Wizard! Αύγουστος 16, 2011 #25 Αύγουστος 16, 2011 Απορία... Όλα αυτά που παίρνεις στις αποστολές, κάτι ξύλα, πέτρες, γούνες, κλπ, τι τα κάνεις; Αν πάω να τα τοποθετήσω οπουδήποτε στην πόλη μου, μου βγάζει μήνυμα αν θέλω να τα καταστρέψω...
Bonito Αύγουστος 17, 2011 #26 Αύγουστος 17, 2011 [MENTION=173]Wizard![/MENTION] και εγω αυτο δεν καταλαβαινω.
michalos Αύγουστος 17, 2011 Author #27 Αύγουστος 17, 2011 Ερωτηση :Το παιχνιδι premium το εχουν τα eshops (πλαισιο multirama κτλ) 20 ευρω ,ποιους πολιτισμους περιεχει?Γιατι απο microsoft 20 ευρω εχει ο καθε πολιτισμος !
astrolabos Αύγουστος 17, 2011 #28 Αύγουστος 17, 2011 Just a big tip to everyone who is a fan of the AoE series from an early beta participant: don't bother with AoE Online unless you like Farmville and Warhammer.Ισχύει;
Thanos123 Αύγουστος 17, 2011 #29 Αύγουστος 17, 2011 ΛυπούμαστεΠαρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη συναλλαγή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.Αυτό μου βγάζει όταν πάω να το αγοράσω απο μαρκετ για να πάρω το σεριαλ. Νόμιζα οτι το έκανε επειδή δεν έχω βάλει πιστωτική στον λογαριασμό μου,αλλα και πάλι το δοκίμασα και ούτε πιστωτική μου δεχόταν, λογικά επειδή είναι prepaid.Για να παίξω "free" δηλαδή χρειάζεται η microsoft να έχει τα στοιχειά της πιστωτικής μου? Αλλιώς γιοκ?
Shaman Αύγουστος 17, 2011 #30 Αύγουστος 17, 2011 Απορία... Όλα αυτά που παίρνεις στις αποστολές, κάτι ξύλα, πέτρες, γούνες, κλπ, τι τα κάνεις; Αν πάω να τα τοποθετήσω οπουδήποτε στην πόλη μου, μου βγάζει μήνυμα αν θέλω να τα καταστρέψω... Είναι για να φτιάχνεις πράγματα στην main city σου. Kάποια στιγμή γέμισε το inventory μου και αγόρασα blueprints (με gold coins) για να φτιάξω extra storage. Ισχύει; Hardcore δεν το λες, αλλά έχει την πλάκα του. Αν ήμουν AOE fan θα τα είχα πάρει, βέβαια. Με τον πρωινό καφέ παίζεις 1-2 αποστολές. Για να παίξω "free" δηλαδή χρειάζεται η microsoft να έχει τα στοιχειά της πιστωτικής μου? Αλλιώς γιοκ? Όχι, εγώ δεν έβαλα πουθενά στοιχεία πιστωτικής.
michalos Αύγουστος 17, 2011 Author #31 Αύγουστος 17, 2011 Ειναι λιγο μπερδεμενο στην αρχη ,και εγω μπερδευτικα στην αρχηΑπλα πρεπει να κατεβασεις το παιχνιδι free ,το τρεχεις ,κατεβαζει καποια αρχεια για καμποση ωρα και μετα σου βγαζει το "play" ,πατας play game . μετα εχει 3 επιλογες : play, marketplace , live .πας στο live και δεν κανεις νεο λογαριασμο, απλα μπαινεις με το live id που εχεις.live id ειναι ο λογαριασμος του hotmail.com ,απλως δηλαδη βαζεις το email του homail και τον κωδικο που εχεις σ αυτο.Μολις κανεις με αυτα login πατας play και παιζεις
STINK Αύγουστος 26, 2011 #32 Αύγουστος 26, 2011 Μετά από πολλές προσπάθειες επιμένει να ζητάει product key η μαλ***α. Κανένα νέο έχουμε μήπως για το θέμα; Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να μου κάνει κάποιος invite ή να μου δώσει product key;
astrolabos Αύγουστος 26, 2011 #33 Αύγουστος 26, 2011 Εγώ έχω προχωρήσει να κάνω λήψη, αλλά τρώω πόρτα στην αγορά του παιχνιδιού.
Gorbi_gr Αύγουστος 26, 2011 #34 Αύγουστος 26, 2011 Εγώ το έπαιξα για λίγες ώρες free και μετά το αγόρασα με νεο account στην microsoft!όποιος θέλει ας με κάνει friend "Gorbi Kosne" αντε καλα μας παιχνίδια!
michalos Αύγουστος 26, 2011 Author #35 Αύγουστος 26, 2011 Εγώ έχω προχωρήσει να κάνω λήψη, αλλά τρώω πόρτα στην αγορά του παιχνιδιού.τρεξτε το marketplace οχι μεσα απο το παιχνιδι αλλα απο εναρξη-->προγραμματα
michalos Αύγουστος 26, 2011 Author #36 Αύγουστος 26, 2011 Εγώ το έπαιξα για λίγες ώρες free και μετά το αγόρασα με νεο account στην microsoft!όποιος θέλει ας με κάνει friend "Gorbi Kosne" αντε καλα μας παιχνίδια!michalos εγω
astrolabos Αύγουστος 26, 2011 #38 Αύγουστος 26, 2011 τρεξτε το marketplace οχι μεσα απο το παιχνιδι αλλα απο εναρξη-->προγραμματαΤίποτα."ΛυπούμαστεΠαρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη συναλλαγή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα."
tragikos Μάρτιος 28, 2012 #39 Μάρτιος 28, 2012 Age of Empires Online on SteamΚυκλοφόρησε στο Steam ως Free to Play, με επί πληρωμής premium πολιτισμούς (ότι κι αν είναι αυτό).Το δοκίμασε κανείς;
michalos Μάρτιος 28, 2012 Author #40 Μάρτιος 28, 2012 Μα ετσι ειναι απο τοτε που βγηκε (τον αυγουστο) ,ειναι free αλλα δεν μπορεις να παρεις premium items απο κανενα πολιτισμο.Πρεπει δηλ να αγορασεις τον πολιτισμο που θελεις για να εχεις ολα τα αντικειμενα που εχει αυτοςΚαι η μλκια ειναι οτι αν εχεις πχ ελληνες δεν μπορεις να παιξεις premium περσες Πρεπει δηλδη να αγοραζεις ενα ενα τον πολιτισμο που θελεις να παιξεις (τι σκεφτηκαν για να βγαλουν φραγκα)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.