apostatis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2011 γεια σαςεχω τον παραπανω δισκο και ο υπολογιστης μου ειναι ο HP PAVILION A6565το προβλημα λοιπον ειναι οτι ενω οταν βαζω το σκληρο τον αναγνωριζει κανονικαλεγοντας μου οτι η συσκευη ειναι ετοιμη για χρηση στα επομενα 5λεπτα σταματαει να βλεπει τον δισκο και πολλες φορες κολλαει ολο το συστημα αλλαζω θυρα usb τον βλεπει και μετα παλι τα ιδιατου κανω καταργηση απο την διαχειρηση και τον βλεπει και μετα τον χανεισε ολες τις περιπτωσεις που δεν ανοιγει ο σκληρος φαινεται στην διαχειρησηεχω windows 7 εκανα και φορματ χθες αλλα τιποταο δισκος δουλευει κανονικα σε αλλους υπολογιστεςμαλλον κατι φταει στο pavilion γιατι τα εκανε μερικες φορες και σε αλλους δισκουςνα εχει καποιο θεμα με τις θυρες usb?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Αύγουστος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Απίθανο να έχει πρόβλημα ψυχρών κολλήσεων σε όλες τις θύρες USB. Νομίζω πως το πρόβλημα θα το λύσει ένα BIOS update, αν υπάρχει διαθέσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Αύγουστος 2, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 αυτη ειναι η μητρικη αλλα δεν βρηκα κατι για updateManufacturer's motherboard: Asus IPIBL-LBHP/Compaq name: Benicia-GL8E Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Αύγουστος 3, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 καμια ιδεα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Αύγουστος 5, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 ImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Αύγουστος 11, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Ο δίσκος έχει εξωτερική τροφοδοσία ή παίρνει ρεύμα από usb; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2011 Ο δίσκος συνδέεται μέσω USB και αν κρίνω από το μέγεθος του box στο site της κατασκευάστριας, πρέπει να έχει και εξωτερική τροφοδοσία. Δοκίμασε το σε άλλον υπολογιστή. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει πρόβλημα με την τροφοδοσία του εξωτερικού σκληρού ή ακόμα χειρότερα με το κύκλωμα-γέφυρά που συνδέει σκληρό με USB μέσα στο box. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.