pug_f_e Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2011 προσπαθω να περασω καποια Mp3 σε ενα iphone 4 και οκ τα βαζω.αλλα ενω στο Pc φαινονται κανονικα το ονομα του τραγουδιου και ο καλλιτεχνης, μολις τα περασω στο itunes βγαζεισε ολα το ιδιο name , με αποτελεσμα στο κινητο να τα εμφανιζει ολα ιδια και απλα απο κατω τον καλλιτεχνηπως μπορω να τα αλλαξω (αν και στο pc einai ok επαναμλαμβανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Η λυση ειναι μια φιλε μου :smoke:TuneUp | Fix Mislabeled Song Info, Add Album Art & MoreΦοβερο προγραμματακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Η λυση ειναι μια φιλε μου :smoke:TuneUp | Fix Mislabeled Song Info, Add Album Art & MoreΦοβερο προγραμματακιΤι κάνει αυτό μαν μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Αν φτιάξεις τα Tags σωστά στο iTunes, θα φαίνονται σωστά και στα iPhone/iPad/iPod Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 2, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Αν φτιάξεις τα Tags σωστά στο iTunes, θα φαίνονται σωστά και στα iPhone/iPad/iPodαν μπορεις πες μου συγκεκριμμενα...γιατι εγω δε το βρισκω.μου βγαζει σε ολα τα κομματια ιδιο name(ενω στο Pc εχουν ολα διαφορετικο και το δικο τους)και μαλιστα τη λεξη που βγαζει στο name δε τη βρισκω πουθεναπροσπαθησα στο getinfo Π.χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Τι εννοείς "στο PC" ?Το iTunes το δουλεύεις σε Mac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 2, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 οχι εννοω στο φακελο στα windows εκει το καθενα εχει το ονομα του και μετα μολις τα πεταω στο ιtunes, ολα αποκτουν το ιδιο ονομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 2, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Αρχικά είναι περίεργο αυτό. Το iTunes διαβάζει με σειρά προτεραιότητας:ID3v2, ID3v1, Filename/foldername. Βάσει αυτών μετά σου δείχνει στη λίστα τα αρχεία.Αν τώρα δεν είναι σωστά αυτά, ή για κάποιο λόγο δε μπορεί να τα διαβάσει, κάνε τα εξής:Σβήσε όλα τα τραγούδια από το iTunesΣτο iTunes πήγαινε Edit > Preferences > AdvancedΣιγουρέψου ότι δεν είναι επιλεγμένα τα "Keep iTunes Media..." και "Copy files to..."Βάλε πάλι μερικά τραγούδια από το φάκελο που τα έχεις, κάνοντας drag&drop στο iTunes.Μετά, επέλεξε μερικά τραγούδια, δεξί κλικ και Get Info. Βάλε μας ένα screenshot τι σου βγάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 2, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 λοιπον οκ τα ξετσεκαραπαντως και τωρα το ιδιο εμφανιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.