ktiniatros69 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2011 Καλημερα παιδια Θα ηθελα τα φωτα σας για μια υδροψυξη παλια THERMALTAKE BIGWATER SE που εχω κανει καποιες αλλαγες Κουτι εχω COOLERMASTER RC-831 STACKER 831 SILVER ψυγειο http://www.thermaltakeusa.com/produc...2/cl-w0002.asp δοχειο http://www.thermaltakeusa.com/Produc...C=1162&ID=1625 επεξεργαστη Thermaltake CL-W0092 Aqua RX Series-R2 UFO CPU Waterblock [CL-W0092] from Overclock.co.uk αντλια http://www.thermaltakeusa.com/Produc...C=1162&ID=1639 Οι αλλαγες που αναφερω πιο πανω εγιναν σε αντλια και waterblock καθως υπηρξε βλαβη. Και παλι μου παρουσιασε βλαβη η αντλια και καπου δακρυζει . Θα ηθελα να μου προτεινετε καποια λυση η αν συμφωνειται με καποια απο τα παρακατω 1η σκεψη : αντικατασταση της αντλιας με αυτη eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής αλλα προβληματιζομαι στα ρακορ 2η σκεψη :ξυλωμα ολα και τοποθετηση http://www.corsair.com/cooling/hydro...pu-cooler.html Βεβαια θα ηθελα κυριως να κρατησω την υπαρχουσα υδροψυξη αλλα να βρεθει μια αντλια που να ταιριαζει . Αυτα και συγνωμη αν κουρασα,περιμενω νεα σας και προτασεις Ευχαριστω θερμα και καλη συνεχεια στην πολυ ωραια δουλεια που εχετε κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Καλημερα παιδια Θα ηθελα τα φωτα σας για μια υδροψυξη παλια THERMALTAKE BIGWATER SE που εχω κανει καποιες αλλαγες Κουτι εχω COOLERMASTER RC-831 STACKER 831 SILVER ψυγειο http://www.thermaltakeusa.com/produc...2/cl-w0002.asp δοχειο http://www.thermaltakeusa.com/Produc...C=1162&ID=1625 επεξεργαστη Thermaltake CL-W0092 Aqua RX Series-R2 UFO CPU Waterblock [CL-W0092] from Overclock.co.uk αντλια http://www.thermaltakeusa.com/Produc...C=1162&ID=1639 Οι αλλαγες που αναφερω πιο πανω εγιναν σε αντλια και waterblock καθως υπηρξε βλαβη. Και παλι μου παρουσιασε βλαβη η αντλια και καπου δακρυζει . Θα ηθελα να μου προτεινετε καποια λυση η αν συμφωνειται με καποια απο τα παρακατω 1η σκεψη : αντικατασταση της αντλιας με αυτη eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής αλλα προβληματιζομαι στα ρακορ 2η σκεψη :ξυλωμα ολα και τοποθετηση http://www.corsair.com/cooling/hydro...pu-cooler.html Βεβαια θα ηθελα κυριως να κρατησω την υπαρχουσα υδροψυξη αλλα να βρεθει μια αντλια που να ταιριαζει . Αυτα και συγνωμη αν κουρασα,περιμενω νεα σας και προτασεις Ευχαριστω θερμα και καλη συνεχεια στην πολυ ωραια δουλεια που εχετε κανει! Τα περισσοτερα link σε μενα τουλαχιστον δεν δουλευουν Ποσα λεφτα θες να διαθεσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Αύγουστος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Θα σου πρότεινα αντικατάσταση της αντλίας, καθώς θα σου έρθει φθηνότερα και ταυτόχρονα διατηρείς την απόδοση του συστήματος υδρόψυξης σε καλό επίπεδο.Με τα ρακόρ που αναφέρεις τι ακριβώς σε απασχολεί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktiniatros69 Αύγουστος 2, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 evolutionΕβαλα σε pdf τα εξαρτηματα και θα ηθελα αν μπορω με καποιο τροπο να κρατησω την ιδια υδροψυξηΑπλα εχω προβλημα στην αντλια καθως καπου πρεπει να εχει σκασει και δακρυζειΕπειδη δεν ειμαι και καλος γνωστης των πραγματων ψαχνοντας δεν εβρισκα αντλια με τα ιδια χαρακτηριστικαΒεβαια επειδη οπως ειπα δεν γνωριζω καλα μπορει να την προσπερασα χωρις να το καταλαβωMicAnΕχεις καποια να μου προτεινεις που να ταιριαζει με τα ρακορ που εχει η δικια μουΟ προβληματισμος με τα ρακορ ειναι μηπως και δεν τεριαζει το tube που φοραει απο την μαμα τουΕυχαριστω και τους 2 για τις αμεσες απαντησεις και αναμενω τα φωτα σαςThermaltakeusa » Thermaltakeusa » AquaBay M3 _ AquaBay M3 CL-W0031.pdfThermaltakeusa » Thermaltakeusa » P500 Pump _ P500 Pump CL-W0132.pdfLiquid Cooling System _12cm Big Radiator_ CL-W0002.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktiniatros69 Αύγουστος 2, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Thermaltakeusa*»*Thermaltakeusa*»*AquaBay M3 : AquaBay M3 CL-W0031Thermaltakeusa*»*Thermaltakeusa*»*P500 Pump : P500 Pump CL-W0132Liquid Cooling System "12cm Big Radiator" CL-W0002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Αύγουστος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Εφόσον το tubing σου είναι 9.5/13mm (10/13mm) και η αντλία έχει είσοδο - έξοδο G1/4, χρειάζεσαι απλώς δύο ρακόρ από G1/4 σε 10/13.Δηλαδή δεν είναι θέμα αντλίας, αλλά της εισόδου - εξόδου της αντλίας που καθορίζουν και τα ανάλογα ρακόρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktiniatros69 Αύγουστος 2, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Μπορεις να μου προτεινεις καποια και τι ρακορ να ψαξω να βρω και που αν ειναι ευκολοΠαρακατω βρηκα αυτη τη σελιδα με αντλιες,κανει καποια η προτεινεις κατι αλλοeworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Αύγουστος 2, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Μέτρησε και πες μου το tubing σου πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktiniatros69 Αύγουστος 2, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 το tube ειναι αυτο που φοραει τωρα THERMALTAKE CL-W0045 I-TUBE 6 UV - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Αύγουστος 2, 2011 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Αν το tubing σου είναι αυτό όπως λες τότε χρειάζεσαι:1. Την αντλία (μπορεί να είναι και η ΕΚ που πρότεινες στην αρχή)2. 2 ρακόρ eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής3. Τους αντάπτορες που δίνει η Tt για την μετατροπή του tubing από 6.4 σε 9.5mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktiniatros69 Αύγουστος 2, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 ναι αυτο ειναι καθως μπηκα στο site και στο αρχειο αγορων και το βρηκα για αντλια πιστευεις ειναι καλη αυτη ,το ρωταω γιατι ειναι η 2η φορα που αναγκαζομαι να αλλαξω αντλια καθως και η μαμισια ειχε παρομοιο προβλημα και ετρεχε αλλα δυστυχως εκτος εγγυησηςΕυχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και συγνωμη ανα σε ζαλισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Αύγουστος 2, 2011 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Κοίτα, όσο αφορά τα χαρακτηριστικά της αντλίας, είναι μια χαρά.Για την ποιότητά της και για το αν θα σου βγάλει ή όχι πρόβλημα αργότερα, σίγουρα δεν μπορώ να εγγυηθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Αύγουστος 3, 2011 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Καλύτερα να μην βάλεις αντάπτορες για την σωλήνα. Άλλαξε την διάμετρο όλου του κυκλώματος. Θα έχεις λιγότερες αντιστάσεις και καλύτερες θερμοκρασίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktiniatros69 Αύγουστος 3, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Καλημερααν κανω κατι τετοιο θα πρεπει να αλλαξω και ψυγειο και δοχειο,ισως και block επεξεργαστη, δηλαδη καινουργια απο την αρχηΤελικα η αντλια που εχω εχει βολτες 1/4 και κανει στην παραπανω που αναφερω,οποτε θα αφαιρεσω τα ρακορ απο την μια και θα τα περασω στην νεα & νομιζω θα ειμαι οκΜεχρι τωρα δεν με ειχε προβληματισει με θερμοκρασιες καθως σε νορμαλ χρηση δεν ανεβαζε πανω απο 30 και σε παιχνιδια νεας γενιας οχι πανω απο 60Δεν εχω δοκιμασει με oc να δω τι κανει,αλλα θα το κανω καποια στιγμη για τεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Αύγουστος 3, 2011 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Άλλαξε την διάμετρο όλου του κυκλώματος. Θα έχεις λιγότερες αντιστάσεις και καλύτερες θερμοκρασίεςΑυτό γενικώς ισχύει.Αν μπορούσες akaliptos66 να πας σε 10/13 σωλήνα θα ήταν ότι καλύτερο.Τελικα η αντλια που εχω εχει βολτες 1/4 και κανει στην παραπανω που αναφερω,οποτε θα αφαιρεσω τα ρακορ απο την μια και θα τα περασω στην νεα & νομιζω θα ειμαι οκΑν και τα υπόλοιπα parts έχουν εισόδους - εξόδους G1/4 τότε θα χρειαστείς μόνο ρακόρ (σαν αυτά που σου πρότεινα πριν) για να πας σε tubing 10/13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktiniatros69 Αύγουστος 3, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 αυτα τα δυο : AquaBay M3 CL-W0031 & Big Radiator_ CL-W0002 εχουν σπειρωμα 3/8 και δεν μπορει να αλλαχτει παρα μονο αν τα αλλαξω και τα δυο ενω απο τη cpu & pump ειναι 1/4 Οποτε μαλλον δεν γινεται,ε ? βγαζουν ολα σε 6/4 εξοδο για αυτο iTube 6 CL-W0045 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Αύγουστος 3, 2011 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Από ότι βλέπω, τόσο το τανκ όσο και το ψυγείο βγάζουν είσοδο - έξοδο σε 9.5mm, μέσω των ειδικών connectors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktiniatros69 Αύγουστος 3, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 ImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Αύγουστος 3, 2011 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες τις διαμέτρους.Έχεις τους connectors που δίνει η Tt για 13/10 ?Δυστυχώς έτσι δεν μπορώ να βοηθήσω.Θα πρέπει να δω από κοντά το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktiniatros69 Αύγουστος 3, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 (Θα πρέπει να δω από κοντά το σύστημα.) δεν ειμαστε και μακρια Χαλανδρι ειμαι και κερναω καφε :bigsmile:(Έχεις τους connectors που δίνει η Tt για 13/10 ?)δεν ειχα κατι τετοιο στις συσκευασιες που ειχα παρει εκτος απο 4 ρακορ που ειναι για 9.5mm με βολτες 1/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.