Jump to content

εντοπισμος στοιχειων απο e-mail

pug_f_e

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια υπαρχει περιπτωση απο καποιο αγνωστο Μail να βρω εγω απο την Ip του π.χ καποια στοιχεια?

περιοχη? καποιο ονομα?

ή που να απευθυνθω ωστε να βρω τον αποστολεα καποιου e-mail?

Από την Ip το μονο που μπορεις να βρεις μέσω κάποιου site ειναι τα στοιχεία του ISP του, ο οποίος βέβαια δεν πρόκειται να σου πεις ποιος πελάτης του μπήκε απο την συγκεκριμένη IP χωρίς εισαγγελική εντολή.

ριξε ενα βλεφαρο εδω:

How to find the IP address of the email sender in Gmail, Yahoo mail, Hotmail, AOL, Outlook Express, etc.

το βρισκω τρελα δυσκολο να παρεις ΙΡ μεσω εισαγγελεα.Πρεπει να γινει κατι πραγματικα ασχημο για το θυμα.

Πές το αδύνατο... Αλήθεια ποιος ειναι ο λόγος που θέλεις να βρεις στοιχεία αποστολέα;

διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αν εμπλέκεται και ανήλικος θα την πάρεις στο άψε σβήσε την ip Και τα στοιχειά του θύτη.

τι έγινε όμως?

ακριβως και γω δε ξερω,γιατι δεν ειναι για μενα.

αλλα καποιος εστειλε ψευτικα στοιχεια σε καποιο υπουργειο και κατηγορουσε καποιον αλλο(τον γνωστο μου)

ακριβως και γω δε ξερω,γιατι δεν ειναι για μενα.

αλλα καποιος εστειλε ψευτικα στοιχεια σε καποιο υπουργειο και κατηγορουσε καποιον αλλο(τον γνωστο μου)

αν ο γνωστος σου δεν εχει καμια αναμειξη, δεν εχει να φοβαται τπτ.

Αλλα να ξερεις οτι οι παροχοι δεν θελουν να δινουν στοιχεια.Θα εχουν και αυτοι καποια μπλεξιματα.

Λες κατηγορει στο γνωστο σου, σε ποιους?

οχι δεν εχει αναμειξη.

απλα καποιος ειπε σε αλλον καποια πραγματα που δεν ισχυουν και ηθελε απο περιεργεια να δει ποιος λεει αυτες τις χαζομαρες.

μαλλον δε θα ασχοληθει καν στη τελικη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.