Jump to content

Καρτα Γραφικών για games

nathanlyk

Recommended Posts

Στις καρτες γραφικων δε μετραει τοσο πολυ η ταχυτητα της μνημης, οσο η υπολογιστικη ικανοτητα που εχει ο επεξεργαστης γραφικων. Για παραδειγμα με την 250 θα εχεις περιπου τα διπλάσια frames σε σχεση με την 220 που εχεις τωρα. Η διαφορα αυτη οφειλεται στο καλυτερο επεξεργαστη που εχει η 250 ως προς την 220.

Οσον αφορα το τροφοδοτικο, ναι ενα 550W θα καλυψει τις αναγκες σου. (αρκει να μην ειναι φτηνιαρικο). Το τροφοδοτικο ειναι επενδυση. Μια φορα θα το παρεις, οποτε αξιζει να δωσεις κατι παραπανω. Ας πουμε, αν ο υπολογιστης σου ειχε απο την αρχη ενα καλο τροφοδοτικο των 550W, τωρα θα μπορουσες να βαλλεις πολυ καλυτερη καρτα γραφικων με οσα θα ξοδεψεις τωρα για τροφοδοτικο και καρτα γραφικων.

Εγω παντως σου προτεινω να πας για καρτα γραφικων εδω

Και για τροφοδοτικο αμα θες γιατι ενταξει δεν ειναι και αναγκαιο,πας εδω

Ειμαι σιγουρος οτι θα σε υπερκαλυψουν αυτα.

Μπορειτε να μου πείτε και για αυτήν εδω αν ειναι ιδια η καλυτερη απο την GTS250;;

EVGA GT 430 (PCI Express , GDDR3 , 1 GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

δεν νομιζω να δεισ διαφορες απο τη 220 που εχεις τωρα με αυτη

Διαφορα θα υπάρχει, αλλα και γω δεν πιστευω οτι θα ειναι αντιληπτη. Τζαμπα λεφτα κοινως (ασε που δεν γινεται και SLI, για να εισαι καλειμενος σε περιπτωση που θελησεις να βαλεις ακομα μια το χρονου).

Διαφορα θα υπάρχει, αλλα και γω δεν πιστευω οτι θα ειναι αντιληπτη. Τζαμπα λεφτα κοινως (ασε που δεν γινεται και SLI, για να εισαι καλειμενος σε περιπτωση που θελησεις να βαλεις ακομα μια το χρονου).

Τι SLI φιλε μου με αυτη τη μητρική? :confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.