The One Αύγουστος 2, 2011 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Στις καρτες γραφικων δε μετραει τοσο πολυ η ταχυτητα της μνημης, οσο η υπολογιστικη ικανοτητα που εχει ο επεξεργαστης γραφικων. Για παραδειγμα με την 250 θα εχεις περιπου τα διπλάσια frames σε σχεση με την 220 που εχεις τωρα. Η διαφορα αυτη οφειλεται στο καλυτερο επεξεργαστη που εχει η 250 ως προς την 220.Οσον αφορα το τροφοδοτικο, ναι ενα 550W θα καλυψει τις αναγκες σου. (αρκει να μην ειναι φτηνιαρικο). Το τροφοδοτικο ειναι επενδυση. Μια φορα θα το παρεις, οποτε αξιζει να δωσεις κατι παραπανω. Ας πουμε, αν ο υπολογιστης σου ειχε απο την αρχη ενα καλο τροφοδοτικο των 550W, τωρα θα μπορουσες να βαλλεις πολυ καλυτερη καρτα γραφικων με οσα θα ξοδεψεις τωρα για τροφοδοτικο και καρτα γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Αύγουστος 2, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Χμμμ... Nice!Καταλαβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Αύγουστος 2, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Μπορειτε να μου πείτε και για αυτήν εδω αν ειναι ιδια η καλυτερη απο την GTS250;;EVGA GT 430 (PCI Express , GDDR3 , 1 GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 2, 2011 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Η GTS250 ειναι καλυτερη, δεν το συζηταμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Αύγουστος 2, 2011 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Εγω παντως σου προτεινω να πας για καρτα γραφικων εδωΚαι για τροφοδοτικο αμα θες γιατι ενταξει δεν ειναι και αναγκαιο,πας εδωΕιμαι σιγουρος οτι θα σε υπερκαλυψουν αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 2, 2011 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Μπορειτε να μου πείτε και για αυτήν εδω αν ειναι ιδια η καλυτερη απο την GTS250;;EVGA GT 430 (PCI Express , GDDR3 , 1 GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.grδεν νομιζω να δεισ διαφορες απο τη 220 που εχεις τωρα με αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 2, 2011 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Διαφορα θα υπάρχει, αλλα και γω δεν πιστευω οτι θα ειναι αντιληπτη. Τζαμπα λεφτα κοινως (ασε που δεν γινεται και SLI, για να εισαι καλειμενος σε περιπτωση που θελησεις να βαλεις ακομα μια το χρονου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 2, 2011 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Διαφορα θα υπάρχει, αλλα και γω δεν πιστευω οτι θα ειναι αντιληπτη. Τζαμπα λεφτα κοινως (ασε που δεν γινεται και SLI, για να εισαι καλειμενος σε περιπτωση που θελησεις να βαλεις ακομα μια το χρονου). Τι SLI φιλε μου με αυτη τη μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Αύγουστος 2, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 SLI να φανταστω ειναι χρηση δυο καρτων ταυτοχρονα; Και η μητρικη μου δεν το υποστηριζει σωστα;..Οποτε Gts250 καταλήγω...Μπήκε και 1GB επιπλέον ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.