Jump to content

Καρτα Γραφικών για games

nathanlyk

Recommended Posts

Γεια σας. Θα ηθελα να μου προτεινετε καρτα γραφικων για games τυπου need for speed και action games που να μην κολλαει καθολου. Τωρα εχω την nvidia gt220 1gb ομως το nfs shift 2 κολλαει οπως και καποια άλλα. Επισης θα αναθμισω και την ram σε 4gb πλεον απο 2 που ειναι τωρα.

Το θεμα δεν ειναι ποσα μπορει να διαθεσει, αλλα τι μπορει να παρρει χωρις να ξοδευτει και χωρις να κανει bottleneck ο επεξεργαστης. Οποτε προεχει να μας δωσει τα χαρακτηριστικα της υπολοιπης συνθεσης.

Intel Core i5 CPU 750 2.67GHz

Ram Tranced 2GB 1333mhz DDR3

PSU PREMIER 450W

Hard disk 500GB SEAGATE

VGA PCI-X PALIT GT220 1GB

MB ECS P55H-CM μητρική(νομίζω)

Windows 7 32bit

Οθόνη Philips 23" μεγιστη αναλυση 1920*1080

Θα σου προτεινα να αναβαθμισεις πρωτα το τροφοδοτικο σου,εφοσον θες και καρτα για να μην κολλαει καθολου οπως λες σε αυτα τα games θα χρειαστεις ενα πιο "δυνατο" τροφοδοτικο,απο εκει και περα θα μπορεις να βαλεις οποια καρτα θες...αναλογα και με το budget σου.

Για να παιζεις στην native αναλυση της οθονης πρεπει να κοιταξεις τουλαχιστον σε nVidia GTS450 ή ATI HD6770 και πανω. Αν επιλεξεις καποια απο τις παραπανω δεν χρειαζεται να αλλαξεις τροφοδοτικο. Σε αντιθετη περιπτωση (αν και ξεφευγει πολυ το μπατζετ) θα πρεπει να πας σε ATI HD6950 σε συνδυασμο με ενα τροφοδοτικο τουλαχιστον 500W.

Υποψιν, αν βαλεις 4GB μνημης θα μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο τα 3, γιατι τα 32bit λειτουργικα συστηματα μπορουν να αναγνωρισουν μονο μεχρι 3GB. Οποτε αν θες να βαλεις 4GB καλο θα ηταν να βαλεις και Windows 7 64bit.

Ναι η GTS250 99% θα καλυψει τις αναγκες σου. Ο μονος τροπος για να παιζεις παιχνιδια σε μεγαλη αναλυση ειναι να χαμηλωσεις τα quality setings, δηλαδη να βγαλεις το Antialiasing να χαμηλωσεις τα object details κλπ, αλλα τρικ δεν υπαρχουν.

Μια χαρα ταιριαζει. Βγαζεις την 220, βαζεις την 250 στην ιδια θεση και τελος.

Η 250 εχει και ενα 6pin βυσματακι τροφοδοσιας στο πισω ακρο το οποιο πρεπει να συνδεσεις στο τροφοδοτικο σου.

Και να παω στα 550W ας πούμε; Να ρωτήσω, αυτο που αλλάζει ειναι η ταχύτητα της μνήμης που εχει η καρτα γραφικών σε σχεση με αυτη που εχω τωρα; γιατι και οι δυο ιδια μνήμη εχουν..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.