Jump to content

PC για multitasking με οσο το δυνατον χαμηλοτερο bunget.

s33k3rgr

Recommended Posts

Συνήθως τέτοια προβλήματα έχεις όταν είναι γυρισμένος σε AHCI MODE ο SATA controller στο bios της μητρικής και το λειτουργικό σου ΔΕΝ έχει ενσωματωμένο τον driver για να τρέξει σε AHCI τον controler από την αρχή της εγκατάστασης.

Γύρισε σε IDE τον controller στο bios και ξαναπροσπάθησε.

Αυτό είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό, αν δεν είναι όμως αυτός ο λόγος περίμενε από πιο σχετικούς από εμένα σε linux περιβάλλον απάντηση.

Λοιπον εβαλα windows 7 και ετρεξε τελικα το λειτουργικο το πισι.Για το λινουξ θα τι βρω την λυση αργα η γρηγορα. Panos κατι ειχαμε πει να μου πεις για τις ρυθμισεις για τον θορυβο αν και εχω εντυπωσιαστει απο το ποσο αθορυβο ειναι το συστημα σε συγκριση με το παλιο. Αλλα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο. Ακουω καμια συμβουλη...

Λοιπον εβαλα windows 7 και ετρεξε τελικα το λειτουργικο το πισι.Για το λινουξ θα τι βρω την λυση αργα η γρηγορα. Panos κατι ειχαμε πει να μου πεις για τις ρυθμισεις για τον θορυβο αν και εχω εντυπωσιαστει απο το ποσο αθορυβο ειναι το συστημα σε συγκριση με το παλιο. Αλλα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο. Ακουω καμια συμβουλη...

Sorry για το offtopic

είσαι πωλητής ασφαλειών ζωής μέσω τηλεφώνου?

Αυτή την ρήση την χρησιμοποιούσουν πολύ συχνά οι τηλεπωλητες για να σε πείσουν να αλλάξεις πρόγραμμα.

Ειναι αληθεια οτι οι εκδοσεις 32 bit δεν μπορουν να εκμεταλευτουν πανω απο 4 gb μνημης???Στα windows μου λεει 8Gb εγκατεστημενα 3.25 απο αυτα χρησιμοποιησιμα. Τι γινεται ρε παιδια τζαμπα την αγορασα την μνημη???

Ειναι αληθεια οτι οι εκδοσεις 32 bit δεν μπορουν να εκμεταλευτουν πανω απο 4 gb μνημης???Στα windows μου λεει 8Gb εγκατεστημενα 3.25 απο αυτα χρησιμοποιησιμα. Τι γινεται ρε παιδια τζαμπα την αγορασα την μνημη???

Οχι δεν μπορουν, συνολο διαβαζουν 4gb οπου ειναι η RAM και παιρνει και την μνημη απο την καρτα γραφικων. Οποτε πας για 64bit λειτουργικο ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.