env0y Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2011 Οι RED 5 STUDIOS έκαναν μια ωραία ανακοίνωση για ένα ερχόμενο Team Based Action Shooter που ακούει στο όνομα Firefall.Πίσω από αυτόν τον τίτλο βρίσκονται κάποια μεγάλα ονόματα όπως Mark Kern team lead του World Of Warcraft όπως επίσης και διάσημος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Orson Scott CardΘα είναι διαθέσιμο τέλος του 2011 και δεν θα απαιτείται κάποια συνδρομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2011 Οι RED 5 STUDIOS έκαναν μια ωραία ανακοίνωση για ένα ερχόμενο Team Based Action Shooter που ακούει στο όνομα Firefall.Πίσω από αυτόν τον τίτλο βρίσκονται κάποια μεγάλα ονόματα όπως Mark Kern team lead του World Of Warcraft όπως επίσης και διάσημος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Orson Scott CardΘα είναι διαθέσιμο τέλος του 2011 και δεν θα απαιτείται κάποια συνδρομή.team based action shooter με άτομα τα οποία έχουν δουλέψει σε mmorpg? Μόνο εμένα μου ακούγετε περίεργο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotsolis Αύγουστος 1, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2011 Άρα μιλάμε για ένα MMO Action Shooter.Ενδιαφέρον concept, γιατί υπάρχουν λίγα games τέτοιου είδους. Ειδικά αν έχει RPG στοιχεία. Πάντως το APB (Online GTA clone) θυμιζω οτι ειχε παει απατο. :mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Αύγουστος 1, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2011 Μου αρέσει η φάση σε αυτό το game γιατί οι χαρακτήρες είναι σχεδιασμένοι σε Western Anime φάση. Και ειλικρινά πάντα προτιμούσα ένα Cyber MMO. Μακάρι το World of Warcraft να ήτανε World of Starcraft :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ipZuWXCXbWc]Firefall - World Building Dev Diary - YouTube[/ame]Υπάρχει και δεύτερο νήμα για το ίδιο παίγνιον...[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] κάνε τα κουμάντα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 team based action shooter με άτομα τα οποία έχουν δουλέψει σε mmorpg? Μόνο εμένα μου ακούγετε περίεργο?Πέρυσι ήταν η χρονιά των Action mmo. Φέτος είναι η χρονιά των mmo Shooters.Άλλα 4+ είναι να βγουν. New trend =)(σε όλα δουλεύουν άτομα και από mmos)Και ειλικρινά πάντα προτιμούσα ένα Cyber MMO. Μακάρι το World of Warcraft να ήτανε World of Starcraft :smoke:Αν και δεν είμαι γενικά των Cyber κόσμων, όνειρο και απωθημένο ζωήςτο έχω να παίξω κάποτε ένα Cyber MMO της προκοπής. (και όχι StarWars π00τσες ή μετριότητες στυλ Bounty Hounds) World of Starcraft,τι είπες τώρα... Ένα Dark Templar να σφάξω όλη την ανθρωπότητα απόπιτσιρικάς το ποθώ. (εναλλαχτικά και ένα κόσμος Metroid θα τα 'σπαγε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάρτιος 9, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Πέρυσι ήταν η χρονιά των Action mmo. Φέτος είναι η χρονιά των mmo Shooters. Άλλα 4+ είναι να βγουν. New trend =) (σε όλα δουλεύουν άτομα και από mmos) Αν και δεν είμαι γενικά των Cyber κόσμων, όνειρο και απωθημένο ζωής το έχω να παίξω κάποτε ένα Cyber MMO της προκοπής. (και όχι Star Wars π00τσες ή μετριότητες στυλ Bounty Hounds) World of Starcraft, τι είπες τώρα... Ένα Dark Templar να σφάξω όλη την ανθρωπότητα από πιτσιρικάς το ποθώ. (εναλλαχτικά και ένα κόσμος Metroid θα τα 'σπαγε) Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είναι τούμπανο η φάση να αναβαθμίζεις τον ήρωά σου τεχνολογικά και εμφανισιακά με hi-tech gear. Κάπως για εμένα φαίνεται πιο λογικό ότι ένα cyber weapon lvl 1 με lvl 10 να είναι ισχυρότερο σε σχέση με ένα σπαθί lvl 1 με lvl 10. (Πω πω τι σενάρια περνάνε απο το μυαλουδάκι μου.. Πλανήτης Γη 2112 παντού συντρίμμια μόνο μερικοί επιζήσαντες με cyber implants στα κορμιά τους προσπαθούν να επιβιώσουν πολεμώντας για φυσικούς πόρους. Η καταστροφή όμως δημιούργησε και τους Mutants παραμορφωμένα όντα εθισμένα στην βία και την ανθρώπινη σάρκα.) με κόβω να γράφω βιβλίο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 9, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 ...με κόβω να γράφω βιβλίο.... Και εγώ εκδότης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 9, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είναι τούμπανο η φάση να αναβαθμίζεις τον ήρωά σου τεχνολογικά και εμφανισιακά με hi-tech gear. Κάπως για εμένα φαίνεται πιο λογικό ότι ένα cyber weapon lvl 1 με lvl 10 να είναι ισχυρότερο σε σχέση με ένα σπαθί lvl 1 με lvl 10.(Πω πω τι σενάρια περνάνε απο το μυαλουδάκι μου.. Πλανήτης Γη 2112 παντού συντρίμμια μόνο μερικοί επιζήσαντες με cyber implants στα κορμιά τους προσπαθούν να επιβιώσουν πολεμώντας για φυσικούς πόρους. Η καταστροφή όμως δημιούργησε και τους Mutants παραμορφωμένα όντα εθισμένα στην βία και την ανθρώπινη σάρκα.) με κόβω να γράφω βιβλίο.... Fallen Earth | Massively Multiplayer Online Role-Playing Game Σε πρόλαβαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 30, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2012 Firefall Beta NDA will be lifted in April 6th, expect to see tons of screenshots and videos from it Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Απρίλιος 12, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Hands On: Firefall Beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Απρίλιος 13, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2012 Πέρυσι ήταν η χρονιά των Action mmo. Φέτος είναι η χρονιά των mmo Shooters.Άλλα 4+ είναι να βγουν. New trend =)(σε όλα δουλεύουν άτομα και από mmos)Αν και δεν είμαι γενικά των Cyber κόσμων, όνειρο και απωθημένο ζωήςτο έχω να παίξω κάποτε ένα Cyber MMO της προκοπής. (και όχι StarWars π00τσες ή μετριότητες στυλ Bounty Hounds) World of Starcraft,τι είπες τώρα... Ένα Dark Templar να σφάξω όλη την ανθρωπότητα απόπιτσιρικάς το ποθώ. (εναλλαχτικά και ένα κόσμος Metroid θα τα 'σπαγε)Και εγω ηθελα εναν techpriest η καναν grey knight απο 40k αλλα μαλλον μου τα χαλασε η THQ.To firefall δειχνει ενδιαφερον αλλα οχι οσο θα ηθελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Απρίλιος 18, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 μου ηρθε προσκλητήριο να μπω beta, μπηκα αλλα ειχε lag στις towns και νευρίασα και βγήκα. ελπίζω να το φτιάξουν γιατι δεν θα μπω ξανά αν δεν τρέχει ρολόι να δουν :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάϊος 23, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=eUE9grLXiM8]Firefall Development Update - May 2012 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιούλιος 3, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Minimum:OS: Windows XP (32/64-bit)PROCESSOR (AMD): Dual Core @ 2.6 Ghz (Athon 64 x2, Athlon II x2, Phenom II x2)PROCESSOR (Intel): Dual Core @ 2.2 Ghz (Core 2, Core i3, Pentium Dual Core)GPU: DirectX 9 compatible AMD or Nvidia video card with 1GB RAM (AMD/ATI Radeon HD 4550 or Nvidia Geforce 8600)MEMORY: 4 GBRecommended:PROCESSOR (AMD): Quad Core @ 2.8 Ghz (Athlon II X4, Phenom, Phenom II X4)PROCESSOR (Intel): Quad Core @ 2.4 Ghz (Core 2 Quad, i5, i7)GPU: AMD/ATI Radeon HD 4850 or Nvidia Geforce GTS 450MEMORY: 4 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιούλιος 13, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CYsheuFJq04]Firefall Summer Milestone Sneak Peek - Assault Changes - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιούλιος 20, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=aCtkHCEK_gI]Firefall Summer Milestone Sneak Peek - Engineer - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Αύγουστος 10, 2012 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=vbH6R2-ZZc8]Firefall e-sports toolkit reveal trailer - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Φεβρουάριος 14, 2013 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Λοιπόν έπαιξα για καμμιά ώρα λόγο περιορισμού της ώρας.Αρκετά ενδιαφέρον θα έλεγα. Η cam γίνεται και 1st αλλά και 3rd person. Απο γραφικά δεν μπορώ να πω πολλά μιας και παίζω δυστυχώς με το μαύρο χάλι της mobo intel gma 4500..Κάποιος ο οποίος που το παίζει φυσιολογικά μπορεί να μας διαφωτίσει. Εμένα προσωπκά μου άρεσε επειδή φέρνει λίγο στυλ unreal tournament... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.