Jump to content

καμμενο τροφοδοτικο?

harharias

Recommended Posts

Καλησπέρα, ο η/υ δεν ανοίγει εχώ το coolermaster m620 και σκέφτομαι οτι ισως κάηκε αυτό. Το βραχυκύκλωσα (πρασινο μαύρο) και πέρνει μπρος. Μέτρησα τις τάσεις και φαίνονται φυσιολογικές. Επίσης οταν το εχω συνδεδεμένω στον η/υ βγαζει πισω το "red light" που νομίζω συμαίνει δυσλειτουργία. Έχει κανεις καμια ιδέα? Δεν εχω δευτερο τροφοδοτικο για δοκιμή.

Τελικά μάλλον ειναι τροφοδοτικό. Τα αποσύνδεσα όλα και άφησα μονο την μητρική και ραμ. Ο ανεμηστήρας του τροφοδοτικού και του επεξεργαστή λειτούργησαν. Όταν ομως έβαλα την κάρτα γραφήκων δεν άνοιγε καθόλου. Ξεσύνδεσα την γραφήκων απο το psu αφηνοντάς την ομως πάνω στην μητρική και λειτουργησαν οι ανεμηστήρες psu,cpu και gpu. Επίσης δεν άνοιγε ενω ειχα μονο την μητρική το τροφοδοτικό και του panel μπροστα τα καλώδια (f_audio, usb...). Πιστεύω ειναι το τροφοδοτίκο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.