Jump to content

To μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα/Αττική ?

kreach

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ήξερα ένα πολυόροφο βιβλιοπωλείο στο Σύνταγμα, αλλά μετακόμισε σε ένα κτίριο δίπλα μικρότερο ( Of Topic, στο υπόγειο του οποίου είδα για πρώτη φορά με τα μάτια μου το γνωστό [σε όσους διαβάζουν τις ειδήσεις του TheLab.gr :p ] Εspresso Book Machine! )

Οπότε θέλω να ξέρω, τώρα ποιό είναι το μεγαλύτερο? Ή έστω πιο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα/Αττική έχει τη μεγαλύτερη γκάμα βιβλίων Θετικών/Τεχνολογικών Επιστημών?

Eυχαριστώ :)

Κοίταξε δεν είμαι Αθήνα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω,αλλά με αφορμή το ποστ σου....

Προσωπικά οποιοδήποτε επιστημονικό βιβλίο(όχι στα ελληνικά)το αγοράζω από το άμαζον.Τρομερές διαφορές σε τιμές από Ελλάδα.Οπότε αν δεν έχεις πρόβλημα να διαβάσεις βιβλία στα αγγλικά,είναι απλά η καλύτερη επιλογή.

Σίγουρα, απλά μου αρέσει μια στο τόσο (μια φορά κάθε περίοδο διακοπών) να πηγαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο κ να κάθομαι με τις ώρες να ξεφυλλίζω διάφορα βιβλία και να αγοράζω στη συνέχεια κανένα :)

Παπασωτηρίου έχει πολλά βιβλία. Τουλάχιστον εγώ, μιας και ειμαι οικονομολόγος από εκει ψωνίζω βιβλία σχετικά με οικονομικά, marketing, HR κλπ. Τώρα πιο εξειδικευμένα λογιστικής αγοράζω από τον "Πάμισο".

[MENTION=4839]wesker[/MENTION]

Αν μπορείς να μου πεις ποιό από τα διάφορα καταστήματα είναι το μεγαλύτερ ή έστω από τα μεγαλύτερα θα με βοηθούσε πολύ :)

Λογικά αυτό επί της Πανεπιστημίου... αλλά για πες μου ποιο έχεις κατα νου:)

[MENTION=4839]wesker[/MENTION]

Αν μπορείς να μου πεις ποιό από τα διάφορα καταστήματα είναι το μεγαλύτερ ή έστω από τα μεγαλύτερα θα με βοηθούσε πολύ :)

Λογικά αυτό επί της Πανεπιστημίου... αλλά για πες μου ποιο έχεις κατα νου:)

Eπί της Πανεπιστημίου είναι το μεγαλλίτερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.