kreach Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2011 Παιδιά ήξερα ένα πολυόροφο βιβλιοπωλείο στο Σύνταγμα, αλλά μετακόμισε σε ένα κτίριο δίπλα μικρότερο ( Of Topic, στο υπόγειο του οποίου είδα για πρώτη φορά με τα μάτια μου το γνωστό [σε όσους διαβάζουν τις ειδήσεις του TheLab.gr ] Εspresso Book Machine! ) Οπότε θέλω να ξέρω, τώρα ποιό είναι το μεγαλύτερο? Ή έστω πιο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα/Αττική έχει τη μεγαλύτερη γκάμα βιβλίων Θετικών/Τεχνολογικών Επιστημών? Eυχαριστώ
daemon13 Ιούλιος 31, 2011 #2 Ιούλιος 31, 2011 Κοίταξε δεν είμαι Αθήνα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω,αλλά με αφορμή το ποστ σου....Προσωπικά οποιοδήποτε επιστημονικό βιβλίο(όχι στα ελληνικά)το αγοράζω από το άμαζον.Τρομερές διαφορές σε τιμές από Ελλάδα.Οπότε αν δεν έχεις πρόβλημα να διαβάσεις βιβλία στα αγγλικά,είναι απλά η καλύτερη επιλογή.
kreach Ιούλιος 31, 2011 Author #3 Ιούλιος 31, 2011 Σίγουρα, απλά μου αρέσει μια στο τόσο (μια φορά κάθε περίοδο διακοπών) να πηγαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο κ να κάθομαι με τις ώρες να ξεφυλλίζω διάφορα βιβλία και να αγοράζω στη συνέχεια κανένα
wesker Ιούλιος 31, 2011 #4 Ιούλιος 31, 2011 Παπασωτηρίου έχει πολλά βιβλία. Τουλάχιστον εγώ, μιας και ειμαι οικονομολόγος από εκει ψωνίζω βιβλία σχετικά με οικονομικά, marketing, HR κλπ. Τώρα πιο εξειδικευμένα λογιστικής αγοράζω από τον "Πάμισο".
kreach Αύγουστος 1, 2011 Author #5 Αύγουστος 1, 2011 [MENTION=4839]wesker[/MENTION] Αν μπορείς να μου πεις ποιό από τα διάφορα καταστήματα είναι το μεγαλύτερ ή έστω από τα μεγαλύτερα θα με βοηθούσε πολύ Λογικά αυτό επί της Πανεπιστημίου... αλλά για πες μου ποιο έχεις κατα νου
wesker Αύγουστος 1, 2011 #6 Αύγουστος 1, 2011 [MENTION=4839]wesker[/MENTION]Αν μπορείς να μου πεις ποιό από τα διάφορα καταστήματα είναι το μεγαλύτερ ή έστω από τα μεγαλύτερα θα με βοηθούσε πολύ Λογικά αυτό επί της Πανεπιστημίου... αλλά για πες μου ποιο έχεις κατα νου Eπί της Πανεπιστημίου είναι το μεγαλλίτερο.
kreach Αύγουστος 1, 2011 Author #7 Αύγουστος 1, 2011 Eπί της Πανεπιστημίου είναι το μεγαλλίτερο. Κατέβασε μια το Greek Spelling Dictionary 0.85 No offence wesker
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.