kuza Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2011 Καλημερα.Χτες αγορασα ενα νεο ρουτερ αφου το παλιο μου εκανε κολπα.θελω να ρωτησω, αυτο λεει στην ιστοσελιδα του οτι εχει 2 καιρεες 3 db η μια.Αν εχω τις βγαλω και βαλω μια 5 ή 6 db τι θα βγαζει?5-6 ή παλι 3 db?http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TD-W8960NB#spec Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2011 5-6db θα βγαζει 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 1, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2011 αν εισαι τοσο σιγουρος ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Αύγουστος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Καλημερα.Χτες αγορασα ενα νεο ρουτερ αφου το παλιο μου εκανε κολπα.θελω να ρωτησω, αυτο λεει στην ιστοσελιδα του οτι εχει 2 καιρεες 3 db η μια.Αν εχω τις βγαλω και βαλω μια 5 ή 6 db τι θα βγαζει?5-6 ή παλι 3 db?TD-W8960NB - Welcome to TP-LINKπες τις εντυπώσεις σου το πήρα και εγω και εχω μεινει ενθουσιασμενος ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 3, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 πες τις εντυπώσεις σου το πήρα και εγω και εχω μεινει ενθουσιασμενος .....το ρουτερ ειναι αποψογο.Τελεια λειτουργεια.Οταν βαλω με το καλο και αλλες καιρεες θα ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Καλύτερο απο τα NETGEAR σε θέμα σταθερότητας της γραμμής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 4, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 [MENTION=4839]wesker[/MENTION] πρωσοπικα, αν και το εχω φορτομενο με αλλα 2 πισι, δουλευει ρολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cacofonix Αύγουστος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Εχω ένα Speedtouch ST780WL και έχει ψιλοσπάσει η κεραία. Κάποιος έξυπνος το γύρισε χωρίς να στρίψει την κεραία και το καλώδιο αιωρείται. Μπορώ να βάλω καινούρια;Επίσης έχει και ο γέρος μου ένα Speedtouch (από αυτά που έδινε κάποτε ο ΟΤΕ) και θέλω να του βάλω μια πιο δυνατή κεραία για να πιάνει και στην αυλή. Τι προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Εχω ένα Speedtouch ST780WL και έχει ψιλοσπάσει η κεραία. Κάποιος έξυπνος το γύρισε χωρίς να στρίψει την κεραία και το καλώδιο αιωρείται. Μπορώ να βάλω καινούρια;Επίσης έχει και ο γέρος μου ένα Speedtouch (από αυτά που έδινε κάποτε ο ΟΤΕ) και θέλω να του βάλω μια πιο δυνατή κεραία για να πιάνει και στην αυλή. Τι προτείνετε;Μια καλή κεραια και σε καλη τιμη ειναι αυτή :TP-Link TL-ANT2408C Indoor Omni-Directional Antenna (8dBi) - Κεραίες & καλώδια - plaisio.grτο μονο που δεν ξερω ειναι αν ταιριαζει το βυσματακι του ρουτερ με αυτο της κεραιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cacofonix Αύγουστος 9, 2011 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Δεν βρίσκω τρόπο να βγει η υπάρχουσα κεραία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.