Occultist Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2011 Αγόρασα πρόσφατα ως φορητή λύση backup έναν εξωτερικό δίσκο Western Digital My Passport Essential SE / 1TB USB 3.0Εγκατέστησα και αυτό το uitility WD Smartware που είχε, το οποίο γενικά δουλεύει όπως διαφημίζεται αλλά...θα ήθελα να με διαφωτίσετε : αυτό διαβάζει data κλπ. σε άσχετες στιγμές που τρέχεις άλλα πράγματα και κόβει απόδοση; Διάβασα πολύ γκρίνια στα forums της wd αλλά εστιάζονταν κυρίως στο ότι δε μπορείς να απεγκαταστήσεις αυτό το software και ότι δεν έχεις πρόσβαση στη λίγη χωρητικότητα του virtual disk που έχει το drive για αυτό το πρόγραμμα...Έχει κανείς εντυπώσεις από αυτόν τον δίσκο και το software που τον συνοδεύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 εσύ μπορείς να τον κάνεις unistall? Σκεύτομαι κ εγώ έναν 500ρι τέτοιο. Αξίζει ? αν δεν το βάλεις το utility πειράζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 εσύ μπορείς να τον κάνεις unistall? Σκεύτομαι κ εγώ έναν 500ρι τέτοιο. Αξίζει ? αν δεν το βάλεις το utility πειράζει? εχω τον 500ρι που υποστηριζει και USB3 και δεν εχω βαλει το utility και ειναι GGλονι ερωτηση (κρησεως ) : τι ακριβως κανει αυτο το utility? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 άρα να την κάνω την επένδυση ε? edit : δεν ξέρω πραγματικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 30, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 άρα να την κάνω την επένδυση ε? edit : δεν ξέρω πραγματικά τι σε εμποδιζει απο το να το αγορασεις αν δεν βαλεις αυτο το utility που λενε (που δεν ξερω και τι ειναι κιολασ) ειναι σαν να εχεις εναν κανονικο εξωτερικο σκλυρο δισκο http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/western-digital-wdbacx0010bbk-my-passport-essential-se-88869.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 30, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 άντε να μαζέψω κανένα ψηλό να το τσιμπίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Ιούλιος 30, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 Το έκανα uninstal το utility - δε βλέπω να φορτώνει στο tray πλέον και δε συμπληρώνει τίποτα στο φάκελο στο δίσκο... Να θεωρήσω ότι το ξέκανα όντως; Εγκατέστησα μόνο ένα driver ειδικό που είχε (αν και λειτουργούσε το drive και χωρίς αυτο), επειδή είχα βάλει password στο δίσκο...μπας και...και για να μην μου πετάει κάθε φορά που το κοτσάρω new hardware found Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούλιος 31, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Απ' οτι θυμάμαι είχα κάνει κάτι disabled στο device manager για το ολοκληρωτικό θάψιμο.Ρίξε μια ματιά εκεί αν υπάρχει τίποτα σχετικό, γιατί παει καιρός και ο δίσκος δεν είναι πια στα χέρια μου.Λογικά έτσι θα γλιτώσεις και το μήνυμα : found new hardwareχωρίς να εγκαταστήσεις τίποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Ιούλιος 31, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Ο driver του δημιουργεί και αυτός προβλήματα; Μόνο τον driver έχω περασμένο (χωρίς το κακογραμμένο utility). Δεν είναι οκ τώρα το σύστημα performance wise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούλιος 31, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Δε φαντάζομαι να δημιουργεί προβλήματα.Απλά το ανέφερα με τη λογική : ενας driver προς φόρτωση λιγότερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Αύγουστος 2, 2011 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Μια μ@λ@κι@ και μιση εινα utility.To εκανα εγκατασταση και εγω, για δοκιμη και μετα το σουταρα.Οτι κανεις απο αυτο, το κανεις και μεσω το υπολογιστη.Χωρις αυτο εχεις ενα κανονικο εξωτερικο δισκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.