The_Blade Αύγουστος 8, 2011 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Παρε τον adaptora και παιξε με μια καρτα...Δεν νομιζω να μπορεις να γλυτωσεις τον adaptora εκτος και αν ενα monitor σου εχει display port....Στην τελικη παρε 2χ570gtx απο pixmania και ξεχνα adaptores και stuttering με 550 ευρωPNY GeForce GTX 570 - 1280 MΒ GDDR5 - PCI-Express 2.0 (GMGTX57N2H12ZPB) :αγορές, τιμές, αξεσουαρ PNY GeForce GTX 570 - 1280 MΒ GDDR5 - PCI-Express 2.0 (GMG...1280 mb για 5760*1080? νομίζω είναι (ή σύντομα θα είναι) πολύ λίγα.....σε μια οθόνη δεν έχω stuttering ούτε flickering με 6950 cf , και παίζω πάντα χωρίς Vsync....η μόνη περίπτωση που είχα ήταν με το Crysis 2 πριν βγούν σωστοί driver... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Αύγουστος 9, 2011 Author #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Τελικα πηγα πισω την 6970 sapphire , εκανε παρα πολυ θορυβο.Αγορασα την ASUS 6970 DirectCUII και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος , πραγματικα αθορυβη και δροσερη.Τι motherboard να παρω για 2 χ 6970 DirectCUII ?(χωρις να αλλαξω ολο το HW)Το συστημα ψυξης ειναι τεραστιο και η GIGABYTE που εχω αν και εχει 2 pci slots αναμεσα στις pciX ειναι οριακο η καρτες ακουμπανε μεταξυ τους και βλεπω να γινετε βλακεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 9, 2011 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Δεν υπαρχει μητρική με περισσοτερα απο 2 pci slots αναμεσα στα pci-express:weep:. Οποτε καθεσαι στα αυγα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Αύγουστος 9, 2011 Author #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Δεν υπαρχει μητρική με περισσοτερα απο 2 pci slots αναμεσα στα pci-express:weep:. Οποτε καθεσαι στα αυγα σου.Σιγουρα?Ειδα μερικες αλλα δεν ημουνα σιγουρος και ειπα να ρωτησω....MSI Big Bang Marshal B3 (s1155, DDR3, P67) - Μητρικές - plaisio.grASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS Maximus IV Extreme-Zοι παρανανω δεν κανουν ? ........ρωταω γιατι εχω χασει τον μπουσουλα με τα pcix16 και 8 αλλα πανε μεσα απο το chipset αλλα απευθειας στην CPU .....κοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 9, 2011 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Τωρα που το λες και το παρατηρω, ναι υπαρχουν. Η MSI θα σου ειναι μια χαρα, αλλα η τιμουλα ειναι τσιμπημενη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 9, 2011 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Τελικα πηγα πισω την 6970 sapphire , εκανε παρα πολυ θορυβο.Αγορασα την ASUS 6970 DirectCUII και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος , πραγματικα αθορυβη και δροσερη.Τι motherboard να παρω για 2 χ 6970 DirectCUII ?(χωρις να αλλαξω ολο το HW)Το συστημα ψυξης ειναι τεραστιο και η GIGABYTE που εχω αν και εχει 2 pci slots αναμεσα στις pciX ειναι οριακο η καρτες ακουμπανε μεταξυ τους και βλεπω να γινετε βλακεια.Και οι 2 πανω κατω στην ιδια τιμη παιζουν εγω προσωπικα θα προτιμουσα την asus - μου αρεσει πιο πολυ και σαν μητρικη αλλα και σαν ετερια - Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 9, 2011 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] αν δεν με απατα η μνήμη μου εχει 2 6970dcuii "κολλητά", στειλε του ενα πμ να σου πει τι παίζει μην μπαίνεις τζάμπα σε περιττά έξοδα.Προσωπικά δεν νομίζω να εχουν θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Αύγουστος 12, 2011 Author #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 Πάλι θα το θες.... αλλα κανε και ενα κοπο περνα απο super market να παρεις μερικες σακουλες να βαλεις το stuttering!SEB τελικα ακολουθησα την συμβουλη σου ! ! ! Εβαλα στην ακρη την ASUS 6970 DIRECTCUII και πηρα την GIGABYTE GTX580SOC την αλλη εβδομαδα θα παρω και την δευτερη.ΤΗΧ ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VagosDermis Σεπτέμβριος 27, 2011 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 Γεια σου φιλε ! Ειδα μια δημοσιευση σου στο φορουμ και θελω να σε ρωτησω ! Βασικα και να σε συμβουλευσω ! Ειναι καλυτερα να αγορασεις μια 6990 και να πουλισεις την gtx 295 ! Οι επιδοσεις της καρτας ειναι απιστευτες μια και την εχω ! Τελος ηθελα να σου πω ! Εγω ειμαι συλλεκτης παλιων καρτων γραφικων ! Θα ηθελα λοιπον να σου πω αν θες μου την πουλας εμενα την 295 αν ειναι EVGA ! Και πες μου αμα θες που βρικες σε προσφορα την αλλη gtx 295 γιατι την ψαχνω σαν τρελος ! Ευχαριστω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Σεπτέμβριος 27, 2011 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 Γεια σου φιλε ! Ειδα μια δημοσιευση σου στο φορουμ και θελω να σε ρωτησω ! Βασικα και να σε συμβουλευσω ! Ειναι καλυτερα να αγορασεις μια 6990 και να πουλισεις την gtx 295 ! Οι επιδοσεις της καρτας ειναι απιστευτες μια και την εχω ! Τελος ηθελα να σου πω ! Εγω ειμαι συλλεκτης παλιων καρτων γραφικων ! Θα ηθελα λοιπον να σου πω αν θες μου την πουλας εμενα την 295 αν ειναι EVGA ! Και πες μου αμα θες που βρικες σε προσφορα την αλλη gtx 295 γιατι την ψαχνω σαν τρελος ! Ευχαριστω !!! Μας Τρέλανες!!! :computer: Post of the Year!!!!! :clap::clap::clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Σεπτέμβριος 27, 2011 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 Γεια σου φιλε ! Ειδα μια δημοσιευση σου στο φορουμ και θελω να σε ρωτησω ! Βασικα και να σε συμβουλευσω ! Ειναι καλυτερα να αγορασεις μια 6990 και να πουλισεις την gtx 295 ! Οι επιδοσεις της καρτας ειναι απιστευτες μια και την εχω ! Τελος ηθελα να σου πω ! Εγω ειμαι συλλεκτης παλιων καρτων γραφικων ! Θα ηθελα λοιπον να σου πω αν θες μου την πουλας εμενα την 295 αν ειναι EVGA ! Και πες μου αμα θες που βρικες σε προσφορα την αλλη gtx 295 γιατι την ψαχνω σαν τρελος ! Ευχαριστω !!!:worship::worship::worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 28, 2011 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Γεια σου φιλε ! Ειδα μια δημοσιευση σου στο φορουμ και θελω να σε ρωτησω ! Βασικα και να σε συμβουλευσω ! Ειναι καλυτερα να αγορασεις μια 6990 και να πουλισεις την gtx 295 ! Οι επιδοσεις της καρτας ειναι απιστευτες μια και την εχω ! Τελος ηθελα να σου πω ! Εγω ειμαι συλλεκτης παλιων καρτων γραφικων ! Θα ηθελα λοιπον να σου πω αν θες μου την πουλας εμενα την 295 αν ειναι EVGA ! Και πες μου αμα θες που βρικες σε προσφορα την αλλη gtx 295 γιατι την ψαχνω σαν τρελος ! Ευχαριστω !!!:man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love:Παρε εκει την 6990 να χαρεις gaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 28, 2011 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ&feature=related]Thomas Matsios Vice President of PAE EDESSAIKOS - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.