Jump to content

Gtx295 sli or 6990

paynemax

Recommended Posts

Μαλλον κατι παιζει με τους οδηγους εκανες απεγκατασταση τον παλιον και ενα καθαρισμα με driver sweeper?

Oχι , απλη απεγκατασταση εκανα και εβαλα του τελευταιους ATI DRIVERS.

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
Oχι , απλη απεγκατασταση εκανα και εβαλα του τελευταιους ATI DRIVERS.

Κατεβασε τον unistaller του atiman για απεγκατασταση των οδηγων που εβαλες και το driver sweeper μπες σε safe mode και βγαλε οτι εχει σχεση με nvidia και μετα δοκιμασε εγκατασταση των οδηγων

η ατι δεν θελει οπωσδηποτε το ενα μονιτορ σε display port? εμεις ετσι τα ειχαμε και δουλευανε gg (2 σε dvi και το 1 σε dp)

τα 2 ειναι σε DVI και το 3 σε HDMI , μολις βγαζω το HDMI βλεπει κατευθειαν τα 2 DVI και μολις το ξαναβαλω το HDMI χανει το ενα DVI.

How to setup eyefinity (3 monitors not 4) on the 6970 - Graphics-Cards - Graphic-Displays

Mα καλα πλακα μας κανουν ?

Μεσα η καρτα εχει μονο ενα ανταπτορα απο miniHDMI σε κατι αλλο που ουτε η μανα του δεν ξερει τι ειναι.

Ειπε καποιος οτι η GTX295 κανει θορυβο επειδη ανεβαζει θερμοκρασιες?....μαλλον δεν εχει ακουσει την 6970 πως κανει , μιλαμε για πολυ ! ! ! ! ΘΟΡΥΒΟ ! ! ! ! ......σε περιβαλλον WINDOWS.

Αναγνωριζει μονο τα 2 DVI MONITORS και το 3ο που ειναι με HDMI το βλεπει αλλα το εχει disable καμια ιδεα?

Δεν γινεται να ειναι ταυτοχρονα ενεργα και τα 2DVI και το HDMI γιατι εχουν κοινα links. Το τριτο monitor θα πρεπει να το συνδεσεις με το DisplayPort.

Δεν γινεται να ειναι ταυτοχρονα ενεργα και τα 2DVI και το HDMI γιατι εχουν κοινα links. Το τριτο monitor θα πρεπει να το συνδεσεις με το DisplayPort.

Εχεις ιδεα που θα βρω adaptor?

Καλό κουράγιο μέχρι να την κάνεις να δουλέψει σωστά....

Καλοδούλευτη αν και θα σου έλεγα να πάρεις GTX570 όσο προλαβαίνεις....

Γίνεται Nvidia Surround Vision με single GPU;
οχι

Το ξέρω, ρητορικά το είπα. Για να μην προτείνουμε ότι θέλουμε, όταν μάλιστα το παλικάρι έχει κοτσάρει τα 3 monitors στο avatar του.

Παντως δεν εχω αποκομιση μεχρι στιγμης και τις καλυτερες εντυπωσεις , αναφερω χαρακτηριστικα......

Στο 32% τισ αποδοσησ του το ανεμηστιρακι κανει πολυ θορυβο.Αν το πας με manual ρυθμισεις στο 26% ειναι καλα.

Η καρτα σε περιβαλλον windows δουλευει στους 61C οποτε με καμια ωρα παιχνιδιου θα βαραει 90C με manual settings η στροφες του ανεμιστηρα , αν το βαλεις auto θα σου παρει τα αυτια.

Το μονο καλο που ειδα ειναι οι επιδοσεις της στο portal 2 ολα στο full και επαιζε super , η gtx295 μου εκανε νερα χωρις καν να τα βαλω ολα full.

DisplayPort σε HDMI? Λογικα με ενα τετοιο θα εισαι οκ...

νομιζω οτι θελει ενεργητικό adaptora και οχι παθητικό για 1920χ1080 resolution οποτε :

Mini DisplayPort to Dual-Link DVI Adapter - Apple Store (U.S.)

Tελικα δεν θα ασχοληθω με τον ανταπτορα παω να παρω αλλη μια ιδια και τελειωνει το θεμα.

Παντως απο τις 06:00 το πρωι που την εχω ξεσκισει την καρτα δεν εχω κανενα παραπονο ολα τα games παιζουν στα 50-60 fps σταθερα με ολα FULL αλλα σε αναλυση 1920 χ 1080.

Η θερμοκρασια εφτασε στους 76-80C με 2 ωρες παιχνιδιου PORTAL 2 και CALL OF DUTY (MW2 , BLACK OPS) εδω να πουμε οτι εφτασε σε αυτες τις θερμοκρασιες με το ανεμιστηρακι να δουλευει στο minimum δλδ στο 20% , το τσιμπας αν θες και λιγο παραπανω αλλα κανει θορυβο.

Θεωρω οτι με 2 καρτες στα 5760 χ 1080 θα εχω τα ιδια FPS.

Υ.Γ. Δεν πιστευω να θελω και παλι ανταπτορα με 2 χ 6970 , ετσι?

Tελικα δεν θα ασχοληθω με τον ανταπτορα παω να παρω αλλη μια ιδια και τελειωνει το θεμα.

Παντως απο τις 06:00 το πρωι που την εχω ξεσκισει την καρτα δεν εχω κανενα παραπονο ολα τα games παιζουν στα 50-60 fps σταθερα με ολα FULL αλλα σε αναλυση 1920 χ 1080.

Η θερμοκρασια εφτασε στους 76-80C με 2 ωρες παιχνιδιου PORTAL 2 και CALL OF DUTY (MW2 , BLACK OPS) εδω να πουμε οτι εφτασε σε αυτες τις θερμοκρασιες με το ανεμιστηρακι να δουλευει στο minimum δλδ στο 20% , το τσιμπας αν θες και λιγο παραπανω αλλα κανει θορυβο.

Θεωρω οτι με 2 καρτες στα 5760 χ 1080 θα εχω τα ιδια FPS.

Υ.Γ. Δεν πιστευω να θελω και παλι ανταπτορα με 2 χ 6970 , ετσι?

Πάλι θα το θες.... αλλα κανε και ενα κοπο περνα απο super market να παρεις μερικες σακουλες να βαλεις το stuttering!

Πάλι θα το θες.... αλλα κανε και ενα κοπο περνα απο super market να παρεις μερικες σακουλες να βαλεις το stuttering!

Να μην παω στα JUMBO που εχει την μεγαλη JUMBOΣΑΚΟΥΛΑ?:man_in_love:

Για να σοβαρευτω λιγο , καλη η πλακα αλλα μου εχουν σπασει τα νευρα.

Το να παω να δωσω 1100€ για να παω να παρω 2 καρτες GTX580 το αποκλειουμε για καθαρα και μονο οικονομικους λογους.

Το να δωσω λεφτα για 2 χ 6970 ειναι πιο βατο αλλα θα θελω σακουλες για το stuttering(δεν το λεω ειρωνικα).Προφανως το ιδιο θα συμβαινει και με 2 χ 6950 1GB or 2GB , τουλαχιστον η λογικη αυτο λεει.

Οποτε με budget 500€ δεν υπαρχει λυση μιας και θελω να παιζω GAMES ολα FULL σε 3 monitors me analysh 5760 x 1080.

Oποτε εχω δυο επιλογες η αγοραζω μια 6990 η διωχνω τo ενα MONITOR μενω με 2 και τελειωνει το θεμα(δεν περιμενα τετοιους μπελαδες με 3 monitors)

χμμ μου φενεται καπως τσιμπιμενες θερμοκρασιες

εγω οταν ειχα 6970 δεν ειχα τετοιες θερμοκρασεις

με 35% fan ηταν 44 βαθμου και πηγαινε 65

ποια ψυχτρα εχει πανω?

εννοω ποια εκδοση

εγω ειχα αυτη

Sapphire Radeon HD6970 2GB (21187-00-40R) | Skroutz.gr

και δεν ειχα προβληματα με θερμοκρασιες

βεβαια την ειχα και χειμωνα ενω τωρα ειναι καλοκαιρι :p

Το να παω να δωσω 1100€ για να παω να παρω 2 καρτες GTX580 το αποκλειουμε για καθαρα και μονο οικονομικους λογους.

Το να δωσω λεφτα για 2 χ 6970 ειναι πιο βατο αλλα θα θελω σακουλες για το stuttering(δεν το λεω ειρωνικα).Προφανως το ιδιο θα συμβαινει και με 2 χ 6950 1GB or 2GB , τουλαχιστον η λογικη αυτο λεει.

Οποτε με budget 500€ δεν υπαρχει λυση μιας και θελω να παιζω GAMES ολα FULL σε 3 monitors me analysh 5760 x 1080.

Oποτε εχω δυο επιλογες η αγοραζω μια 6990 η διωχνω τo ενα MONITOR μενω με 2 και τελειωνει το θεμα(δεν περιμενα τετοιους μπελαδες με 3 monitors)

Παρε τον adaptora και παιξε με μια καρτα...

Δεν νομιζω να μπορεις να γλυτωσεις τον adaptora εκτος και αν ενα monitor σου εχει display port....

Στην τελικη παρε 2χ570gtx απο pixmania και ξεχνα adaptores και stuttering με 550 ευρω

http://www.pixmania.gr/gr/gr/09009370/art/pny/geforce-gtx-570-1280-ma-g.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMxMjM2MDE0ODs

Αμα παρεις 6990 μεσα εχει active ανταπτορα απο οσο λει (δεν τον εχω δοκιμασει για να ξερω μιας και δν εχω 3 monitor(η εστω 3 full hd monitor)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.