Jump to content

Gtx295 sli or 6990

paynemax

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια ,

Παρουσιαστηκε μια καλη ευκαιρια για αγορα gtx295(full waranty)στα 150€ και μια 6990(no full waranty) κοντα στα 400-450€.( εχω ηδη μια 295)

Για να σας βοηθησω λιγο δεν με ενδιαφερει το dx11 ακομα μιας και η διαφορα που ειδα σε κατι high res photos ηταν μηδαμινη.

Βαλτε ως σημαντικο παραγωντα τα 250-300€ επιπλεον διαφορα σε σχεση με την 6990.

Το αθλημα ειναι games! !

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

6990, Δεν νομίζω να δεις διαφορά απο το 3ο gpu και μετά στα παιχνίδια μόνο σε benchmark.

Επιπλέον καλύτερα 1 αδηφαγα κάρτα απο 2, θερμοκρασίες - θόρυβος - κατανάλωση.

Πούλα την GTX295, και πάρε μια κάρτα που να καλύπτει τις ανάγκες σου στην ανάλυση που παίζεις.

Αν παίζεις π.χ. 1920x1080 με μια GTX 470/560 Radeon HD 5850/5870 είσαι άρχοντας, και παίζεις τα πάντα σε max details και με 2-4x AA.

Αφου έχει την 295 για να μείνει ευχαριστημένος απο την αναβάθμιση που θέλει να κάνει πρέπει να πάει απο gtx580 και πάνω κατα την γνώμη μου. Ειδικά οτιδήποτε κάτω απο ατι 5870 δεν θα το καλύψει σε καμία περίπτωση.

Πούλα την GTX295, και πάρε μια κάρτα που να καλύπτει τις ανάγκες σου στην ανάλυση που παίζεις.

Αν παίζεις π.χ. 1920x1080 με μια GTX 470/560 Radeon HD 5850/5870 είσαι άρχοντας, και παίζεις τα πάντα σε max details και με 2-4x AA.

Nαι ετσι παντα λεω , αγοραζω το καινουριο με πρροπτικη να δωσω τα παλια και αυτη την στιγμη εχω μαζεψει ενα σκασμο πραγματα που δεν τα παιρνει κανεις και δεν ξερω τι να τα κανω ! ! ! ! :smoke:

Nαι ετσι παντα λεω , αγοραζω το καινουριο με πρροπτικη να δωσω τα παλια και αυτη την στιγμη εχω μαζεψει ενα σκασμο πραγματα που δεν τα παιρνει κανεις και δεν ξερω τι να τα κανω ! ! ! ! :smoke:

Έξυπνες αγορές, σωστό timing πωλήσεων, και αυτοσυγκράτηση λέγονται.

Ας πούμε τώρα, πας να πάρεις 2η GTX 295... για να παίζεις σε τι ανάλυση ? Και τι games ?

Έξυπνες αγορές, σωστό timing πωλήσεων, και αυτοσυγκράτηση λέγονται.

Ας πούμε τώρα, πας να πάρεις 2η GTX 295... για να παίζεις σε τι ανάλυση ? Και τι games ?

5760 x 1080 παιζω τα παντα αλλα κυριως first person

καταρχην καλησπερες

2η gtx295 ουτε με σφαιρες!!! στο λεω γιατι ειχα 2x gtx295 και πιστεψε με δεν παλευονται

το εχω ξαναπει νομιζω.....θα σου ανευασουν +10 βαθμουσ σε ολο το συστημα.....και θα χτυπανε 100αρες για πλακα

καλυτερα να παρεις την 6990

πολυ καλες λυσεις ειναι και οι 2χ 6950 η 2χ gtx570

υπαρχει ατομο/α στο φορουμ που εχει/ουν αυτες τις καρτες σε 3μονιτορ και μπορουν να σου πουν γνωμες

προσωπικα εχω δυο 570 και ειμαι με 3 μονιτορ (βλεπε υπογραφη) και ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμενος

θα σου προτεινα να πας σε nVidia. να μην κανεις την αλλαγη απο nvidia σε amd(ati)....οι περισσοτεροι που το εχουν κανει αυτο εχουν ξενερωσει

+1 με τπτ 2 χ295

ειχα κανει και γω quad sli με δαυτες και οντως ηταν φουρνος οι καρτες ειδικα αμα ειναι και double pcb

πανε 2χ 6950 για πιο οικονομικη λυση και θα σε καλυψουν πληρως

καλυτερα να παρει σε 2χ 6950 γιατι απο επιδωσεις δεν εχουβ τρελη διαφορα απο της 570

και ειναι αρκετα πιο οικονομικες και θα κανει και την δουλεια του

Απο την αλλ 6990 δε θα στο προτεινα πιστευω ειναι πολλα τα χρηματα ..

και εφοσον το αθλημα ειναι ono games και οχι benchmarks αδικα θα πας σε 6990

Οποτε 2χ6950 και εισαι αρχοντας και θα σε καλυψει στην αναλυση που παιζεις

2x295gtx και 3 Monitor !!!!!

Θα στο πω οσο απλα μπορώ, εχεις σκεφτεί την αυτοκτονία :hehe: !?

2χ6950 or 2Χ570gtx

Oποτε 2 χ 6950 ειναι καλυτερες απο μια 6990 σε επιδοσεις.

2 χ 6950 2gb = 460€ (new) οι πιο οικονομικες

1 χ 6990 4gb = 450 ισως λιγο λιγοτερο (used)

Μην ξεχναμε τον οικονομικο παραγωντα ! ! !

:clap:

Oποτε 2 χ 6950 ειναι καλυτερες απο μια 6990 σε επιδοσεις.

2 χ 6950 2gb = 460€ (new) οι πιο οικονομικες

1 χ 6990 4gb = 450 ισως λιγο λιγοτερο (used)

Μην ξεχναμε τον οικονομικο παραγωντα ! ! !

Στο Umber Μode η 6990 αποδιδει σχεδον οσο 2 6970 , και ειναι 2+2 gb δεν ειναι 4 gb μνημης για καθε πηρυνα γιατι εχω δει αρκετους που το μπερδευουν

:clap:

Στο Umber Μode η 6990 αποδιδει σχεδον οσο 2 6970 , και ειναι 2+2 gb δεν ειναι 4 gb μνημης για καθε πηρυνα γιατι εχω δει αρκετους που το μπερδευουν

Βρεθηκε η 6990 στα 400€+μεταφορικα , ελαφρως μεταχειρισμενη.

Νομιζω δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη , βαση και τον δικων σας αποψεων.

Βρεθηκε η 6990 στα 400€+μεταφορικα , ελαφρως μεταχειρισμενη.

Νομιζω δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη , βαση και τον δικων σας αποψεων.

άν έχει εγγύηση είναι η καλύτερη λύση!

2 6950 είναι λίγο πιο αργές από την 6990 (8-15%)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.