Jump to content

Αγορά Laptop hp dv6-6110sg, από που ?

adpanos

Recommended Posts

Εδώ και καιρό έχω βάλει στο μάτι το παραπάνω Laptop για τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του σε συνάρτηση με την τιμή του !!!

Ποιο συγκεκριμένα :

Τετραπύρηνος FUSION AMD A6-3410MX (4x 1,6-2,3GHz / 4MB / 45W)

Μνήμη 6GB DDR3-SDRAM 1333Mhz (PC3-10666)

HDD: 500GB

Οθόνη : 15,6 LED

Κάρτα γραφικών: AMD Radeon HD6755G2 που είναι η ονομασία του HYBRID CROSSFIRE των ΙGP (6420G) + 6750Μ 1GB

Λειτουργικό WIN 7 64bit

4X NATIVE USBIII

Κόστος : 570€ στο εξωτερικό ! Νομίζω πως είναι πολύ καλό για την τιμή του !!!

HP Pavilion dv6-6110sg (LS311EA) - Daten- und Preisvergleich - Schottenland.de

HP Pavilion dv6-6110sg Stahlgrau bei Passiontec.de (Notebooks) bei Passiontec.de kaufen

Το έχει δει κανείς σε κάποιο κατάστημα ?

Πιστεύετε πως πρέπει να περιμένω ή να παραγγείλω από εξωτερικό ?

Λέτε να το δούμε σύντομα και Ελλάδα ??

Με λίγο ψάξιμο παραπάνω βρήκα πως τα πρώτα FUSION X4 έχουν σκάσει μύτη στην Ελλάδα και είναι τα δυο παρακάτω:

HP PAVILION DV6-6100EV - (LS368EA)

HP PAVILION DV6-6100EV - (LS368EA) Shop13.gr

το οποίο απ`ότι είδα έχει τα ίδια πράγματα με το 6110 αλλά μεγαλύτερο σκληρό δίσκο αλλά ΜΟΝΟ 2XUSBIII που πιστεύω πως ΔΕΝ είναι native από το hudson d3 chip της AMD, αλλά από εξωτερικό controller (ίσως φοράει το D1 chip), ενώ του 6110sg μάλλον είναι native από το D3 !!!

και το

HP Pavilion dv6-6102sa

HP Pavilion dv6-6102sa, AMD Quad-Core A6-3410MX APU 1.6GHz with Radeon HD 6545-G2 Dual Graphics, Windows 7 Home Premium, 4GB/750GB, 15.6" Display

το οποίο έχει 4GB RAM αντί για 6GB , και εξωτερική κάρτα γραφικών την μικρή 6450Μ και όχι στην 6750Μ που έχουν τα άλλα για H-cross. Επίσης ΔΕΝ φαίνεται να έχει USBII.

Από τις τρεις παραπάνω περιπτώσεις ποιο θα διαλέγατε????

Θα αγοράζατε κάτι από έξω με χαμηλότερη τιμή ή να πάω στο 6100ΕV που έχει τα πάντα και μεγαλύτερο δίσκο ???

Αξίζουν τα χρήματά τους?

Περιμένω γνώμες / απόψεις !:clap:

Σαν κατασκευη ειναι πολυ καλα (απο αλουμινιο φτιαγμενα).

Επισης εχουν πολυ καλα και καθαρα ηχεια (altec lansing αν δεν κανω λαθος).

Γνωμη μου ειναι να παρεις το 1ο που εχει την 6755 που ειναι πολυ δυνατη καρτα για λαπτοπ. Η 6450 δεν ειναι το ιδιο δυνατη.

Αναφερομαι σε αυτο: http://www.shop13.gr/hp-pavilion-dv6-6100ev-ls368ea-p-94790.html

Το αρνητικο: 1 χρονος εγγυησης.

Μην το αγορασεις απο εξωτερικο γιατι στις συγκεκριμενες σειρες η εγγυηση δεν ειναι διεθνης.

Η απορια μου ειναι αλλη: Αξιζει ο συγκεκριμενος 4πυρηνος amd;

Σε επιδοσεις με ποιον intel μπορει να συγκριθει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.