ARMAGEDDON Οκτώβριος 25, 2011 #101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 θα δοκιμάσεις και θα δεις πως σου κάθεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Οκτώβριος 25, 2011 #102 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Παιδια οι μεταγραφες ειναι για κλαμματα, δεν μπορω να παρω ουτε εναν παιχτη!Αν ειναι δυνατον, που πηγε η διαπραγματευση!? δεν σε αφηνει να δωσεις πχ παραπανω λεφτα για καποιον, απλα σου λεει "δεν ερχεται"... :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Οκτώβριος 25, 2011 #103 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Παιδια οι μεταγραφες ειναι για κλαμματα, δεν μπορω να παρω ουτε εναν παιχτη!Αν ειναι δυνατον, που πηγε η διαπραγματευση!? δεν σε αφηνει να δωσεις πχ παραπανω λεφτα για καποιον, απλα σου λεει "δεν ερχεται"... :hang3:Ρύθμισε τη συχνότητα των μεταγραφών από τις ρυθμίσεις του MLκαι ξεκλείδωσε το mode που σου επιτρέπει να αποκτάς πιο εύκολα παίχτες.Κάτι παραπάνω δεν νομίζω να γίνεται, εκτός από editing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Οκτώβριος 25, 2011 #104 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Είχα καιρό να ασχοληθώ με ποδοσφαιράκια. Το έβαλα προχθες και μια λέξη μόνο μπορεί να με εκφράσει... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΜου φαίνεται χειρότερο από τα προηγούμενα (2009 και πίσω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 25, 2011 #105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Είχα καιρό να ασχοληθώ με ποδοσφαιράκια. Το έβαλα προχθες και μια λέξη μόνο μπορεί να με εκφράσει... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΜου φαίνεται χειρότερο από τα προηγούμενα (2009 και πίσω). enemy spoteeddddddd information παίζει fifa ή αλλιώς fanboy που ήρθε να κοροϊδέψει το προ πλακίτσα έλα αμέσως χάλια μια χαρά είναι αλλά πιστεύω ότι έχουμε ξεχάσει τι θέλουμε διότι ζούμε σε μια καταναλωτική ζωή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Οκτώβριος 25, 2011 #106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Το φίφα έχω να το κοιτάξω από το '00 με την εκφώνηση στα Ελληνικά και που ήταν απαράδεκτη. (το ίδιο ισχύει και τώρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Οκτώβριος 25, 2011 #107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Το φίφα έχω να το κοιτάξω από το '00 με την εκφώνηση στα Ελληνικά και που ήταν απαράδεκτη. (το ίδιο ισχύει και τώρα). Κι εγώ μια από τα ίδια...Με μια διαφορά μόνο... Το δοκίμασα και κόλλησα...Εχω δώσει και 2η και 3η ευκαιρία στο PES2012 αλλά δε μπορώ να ολοκληρώσω καν αγώνα... Εφαγα υπεραπίστευτη ξενέρα και για μένα αν έχεις παίξει FIFA12 είναι αδύνατο να σου αρέσει το PES2012... Όσο για το σχολιασμό ας μη συγκρίνουμε καλύτερα ... Για μένα, ο σχολιασμός, ήταν πάντα το αρνητικότερο στοιχείο του PES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 25, 2011 #108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Οπως λοιπον ξεκινησε η χρονια και ειδα το νεο Pro, ενθουσιαστηκα.Ειχε πολλες διαφορες με το περσινο, πιο σβελτο κλπ Δοκιμασα και το demo του fifa και δεν μου ειπε και τιποτα.Ναμαστε λεω φετος θα ξεσκιστουμε παλι μετα απο αποχη ενος χρονου απο καθε ποδοσφαιρικη δρατηριοτητα στον H/Y.Εχω ηδη παιξει καμια κατοσταρια παιχνιδια και εχω καραγουσταρισει. Ειμαι λοιπον με ενα φιλο μου και παιζουμε. Τρωμε αξαφνα ενα ξενερωμα με το τουρλουμπουκι του Pro και βαζουμε Fifa.Aυτο ηταν!!!! 10 στη σειρα!!!!Ερχεται την αλλη μερα ενας αλλος για μπαλα. Του λεω 'το και το, ξεσκιστηκαμε στο fifa χτες με τον αλλον'. Το ξαναβαζω, 'ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!' μου λεει.Δεν εχω ξαναπαιξει pro, παρα μονο στο σπιτι ενος αλλου, που δεν εχει καν fifa. Η διαφορα πλεον ειναι εμφανης στα ματια μου και θεωρω το pro κατωτερο.Give Fifa a try! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 25, 2011 #109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 έχω αναφέρει τι ζηλεύω από το φιφα το πλασέ όταν πατάς R1 κατα τα άλλα τίποτα καινούργιο και αναφέρομαι στα PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 26, 2011 #110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Αρχισα master league κλασικα με barca...και μεταγραφες μια χαρα γινονται.. σαν το προηγουμενο ομως εχει παλι πολλα δοκαρια ρε γμτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Οκτώβριος 26, 2011 #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Eγω παλι με την πρωτη χρονια ολοκληρωμενη, ακριβως πριν το τελος της πηρα τον hamsik που θεωρειται η μεγαλυτερη μεταγραφη μου, καθως οι υπολοιπες ηταν πιτσιρικια...Αρα επι ενα χρονο κανω προταση να παρω τους pato,balotelli και walcott ΣΥΝΕΧΕΙΑ και παντα τρωω Χ.Αν ομως με αφηνε να πω οτι πχ δινω 100 μυρια για τον pato θα ελεγε οχι? Αυτο εννοω οτι οι μεταγραφες ειναι χαλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Οκτώβριος 26, 2011 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Αυτα μονο στο PRO συμβαινουν....Παιξε FIFA και πανε ζητα τον 3ο τερματοφυλακα απο την ManUn ή αλλη αντιστοιχη....ουτε θα σου απαντησουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 26, 2011 #113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Eγω παλι με την πρωτη χρονια ολοκληρωμενη, ακριβως πριν το τελος της πηρα τον hamsik που θεωρειται η μεγαλυτερη μεταγραφη μου, καθως οι υπολοιπες ηταν πιτσιρικια...Αρα επι ενα χρονο κανω προταση να παρω τους pato,balotelli και walcott ΣΥΝΕΧΕΙΑ και παντα τρωω Χ.Αν ομως με αφηνε να πω οτι πχ δινω 100 μυρια για τον pato θα ελεγε οχι? Αυτο εννοω οτι οι μεταγραφες ειναι χαλια.... Παιξε Manager ωρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Οκτώβριος 26, 2011 #114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Είπα και γω να το δώσω μια ευκαιρία.....ξεκίνησα BAL, είμαι ήδη 3η χρονιά και έχω να κάνω τις εξής ερωτήσεις/παρατηρήσεις:Ύψος και βάρος δίνουμε από πουθενά ή όντως δεν έχει?Ο χαρακτήρας αφού είναι 17 ετών στο ξεκίνημα, δεν πρέπει να ψηλώσει και άλλο μετέπειτα? (:smoke:)Είμαι δεξιοπόδαρος και παίζω LMF. Συνεπώς το 90% και βάλε των ασσίστ/σουτ μου γίνονται με το αριστερό. Δεν έπρεπε να αρχίσει να ανεβαίνει και το Weak foot Acc/freq ? Που είναι κολλημένο στο 4 εδώ και 3 χρόνια?Τι ψάχνεις να βρεις θα μου πείτε μερικοί......αλλά καλώς ή κακώς αυτά έπεσαν στο μάτι μου.....ως τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 26, 2011 #115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 ^Ναι και με τον καιρό να γερνάει κιόλας!!! Φιλικά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Οκτώβριος 26, 2011 #116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Μα ούτως ή άλλως γερνάει....Σου φάνηκε κάτι παράλογο από αυτά που είπα?! (πλην του ύψους.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Οκτώβριος 26, 2011 #117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Παιξε Manager ωρε! Το μισω το manager!!!!! Αλλα να ειμαι ΝΟ1 σε club ranking, κατοχος champions league και κυπελλου ισπανιας και να παρακαλαω να ερθει μεταγραφη? Ήμαρτον που λεει και ο γνωστος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 26, 2011 #118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Μα ούτως ή άλλως γερνάει....Σου φάνηκε κάτι παράλογο από αυτά που είπα?! (πλην του ύψους.... ) Εμφανισιακά γερνάει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Οκτώβριος 26, 2011 #119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Στο χέρι μου είναι αυτο.... Του ασπρίζω τα μαλλιά και του σπάω τα μούτρα όσο μεγαλώνει..:magic:Για ό,τι δεν έχω πρόσβαση ενοχλούμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Νοέμβριος 14, 2011 #120 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Προσωπικα επιμενω οτι το παιχνιδι δεν εχει νοημα στο μεγιστο επιπεδο....Ενα επιπεδο κατω πηρα τρεμπλ και τωρα εχω κανει load 7 φορες ενα παιχνιδι με την σεβιλλη το οποιο εχω χασει ολες τις φορες οτι και να κανω. 3 εως 6 γκολ τρωω ΚΑΘΕ φορα. θα πεις γιατι το κανεις load? εχω χασει τοσα παιχνιδια ολη την σεζον γιατι ολες οι ομαδες παιζουν λες και ειναι η barcelona που αν δεν παρω πρωταθλημα κτλ δεν βγαινω απο λεφτα.... Αθλιο πραγματικα.... 10 χρονια pro το ξεφτλιζω στην τελευταια δυσκολια και δεν μπορω να παρω ουτε Χ απο ενα αγωνα επι 1.30 ωρα.... :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.