Jump to content

Pro Evolution Soccer 2012

Aligator21

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Παιδια οι μεταγραφες ειναι για κλαμματα, δεν μπορω να παρω ουτε εναν παιχτη!

Αν ειναι δυνατον, που πηγε η διαπραγματευση!? δεν σε αφηνει να δωσεις πχ παραπανω λεφτα για καποιον, απλα σου λεει "δεν ερχεται"... :hang3:

Παιδια οι μεταγραφες ειναι για κλαμματα, δεν μπορω να παρω ουτε εναν παιχτη!

Αν ειναι δυνατον, που πηγε η διαπραγματευση!? δεν σε αφηνει να δωσεις πχ παραπανω λεφτα για καποιον, απλα σου λεει "δεν ερχεται"... :hang3:

Ρύθμισε τη συχνότητα των μεταγραφών από τις ρυθμίσεις του ML

και ξεκλείδωσε το mode που σου επιτρέπει να αποκτάς πιο εύκολα παίχτες.

Κάτι παραπάνω δεν νομίζω να γίνεται, εκτός από editing!

Είχα καιρό να ασχοληθώ με ποδοσφαιράκια. Το έβαλα προχθες και μια λέξη μόνο μπορεί να με εκφράσει... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Μου φαίνεται χειρότερο από τα προηγούμενα (2009 και πίσω).

Είχα καιρό να ασχοληθώ με ποδοσφαιράκια. Το έβαλα προχθες και μια λέξη μόνο μπορεί να με εκφράσει... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Μου φαίνεται χειρότερο από τα προηγούμενα (2009 και πίσω).

enemy spoteeddddddd :tomato:

information παίζει fifa ή αλλιώς fanboy που ήρθε να κοροϊδέψει το προ :p

πλακίτσα έλα αμέσως χάλια μια χαρά είναι αλλά πιστεύω ότι έχουμε ξεχάσει τι θέλουμε διότι ζούμε σε μια καταναλωτική ζωή.....

Το φίφα έχω να το κοιτάξω από το '00 με την εκφώνηση στα Ελληνικά και που ήταν απαράδεκτη. (το ίδιο ισχύει και τώρα).

Κι εγώ μια από τα ίδια...Με μια διαφορά μόνο... Το δοκίμασα και κόλλησα...Εχω δώσει και 2η και 3η ευκαιρία στο PES2012 αλλά δε μπορώ να ολοκληρώσω καν αγώνα... Εφαγα υπεραπίστευτη ξενέρα και για μένα αν έχεις παίξει FIFA12 είναι αδύνατο να σου αρέσει το PES2012... Όσο για το σχολιασμό ας μη συγκρίνουμε καλύτερα ... :) Για μένα, ο σχολιασμός, ήταν πάντα το αρνητικότερο στοιχείο του PES.

Οπως λοιπον ξεκινησε η χρονια και ειδα το νεο Pro, ενθουσιαστηκα.

Ειχε πολλες διαφορες με το περσινο, πιο σβελτο κλπ

Δοκιμασα και το demo του fifa και δεν μου ειπε και τιποτα.

Ναμαστε λεω φετος θα ξεσκιστουμε παλι μετα απο αποχη ενος χρονου απο καθε ποδοσφαιρικη δρατηριοτητα στον H/Y.

Εχω ηδη παιξει καμια κατοσταρια παιχνιδια και εχω καραγουσταρισει.

Ειμαι λοιπον με ενα φιλο μου και παιζουμε. Τρωμε αξαφνα ενα ξενερωμα με το τουρλουμπουκι του Pro και βαζουμε Fifa.

Aυτο ηταν!!!! 10 στη σειρα!!!!

Ερχεται την αλλη μερα ενας αλλος για μπαλα. Του λεω 'το και το, ξεσκιστηκαμε στο fifa χτες με τον αλλον'. Το ξαναβαζω, 'ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!' μου λεει.

Δεν εχω ξαναπαιξει pro, παρα μονο στο σπιτι ενος αλλου, που δεν εχει καν fifa.

Η διαφορα πλεον ειναι εμφανης στα ματια μου και θεωρω το pro κατωτερο.

Give Fifa a try!

Eγω παλι με την πρωτη χρονια ολοκληρωμενη, ακριβως πριν το τελος της πηρα τον hamsik που θεωρειται η μεγαλυτερη μεταγραφη μου, καθως οι υπολοιπες ηταν πιτσιρικια...

Αρα επι ενα χρονο κανω προταση να παρω τους pato,balotelli και walcott ΣΥΝΕΧΕΙΑ και παντα τρωω Χ.Αν ομως με αφηνε να πω οτι πχ δινω 100 μυρια για τον pato θα ελεγε οχι? Αυτο εννοω οτι οι μεταγραφες ειναι χαλια....

Eγω παλι με την πρωτη χρονια ολοκληρωμενη, ακριβως πριν το τελος της πηρα τον hamsik που θεωρειται η μεγαλυτερη μεταγραφη μου, καθως οι υπολοιπες ηταν πιτσιρικια...

Αρα επι ενα χρονο κανω προταση να παρω τους pato,balotelli και walcott ΣΥΝΕΧΕΙΑ και παντα τρωω Χ.Αν ομως με αφηνε να πω οτι πχ δινω 100 μυρια για τον pato θα ελεγε οχι? Αυτο εννοω οτι οι μεταγραφες ειναι χαλια....

Παιξε Manager ωρε! :p

Είπα και γω να το δώσω μια ευκαιρία.....ξεκίνησα BAL, είμαι ήδη 3η χρονιά και έχω να κάνω τις εξής ερωτήσεις/παρατηρήσεις:

Ύψος και βάρος δίνουμε από πουθενά ή όντως δεν έχει?

Ο χαρακτήρας αφού είναι 17 ετών στο ξεκίνημα, δεν πρέπει να ψηλώσει και άλλο μετέπειτα? (:smoke:)

Είμαι δεξιοπόδαρος και παίζω LMF. Συνεπώς το 90% και βάλε των ασσίστ/σουτ μου γίνονται με το αριστερό. Δεν έπρεπε να αρχίσει να ανεβαίνει και το Weak foot Acc/freq ? Που είναι κολλημένο στο 4 εδώ και 3 χρόνια?

Τι ψάχνεις να βρεις θα μου πείτε μερικοί......αλλά καλώς ή κακώς αυτά έπεσαν στο μάτι μου.....ως τώρα

• 3 weeks later...

Προσωπικα επιμενω οτι το παιχνιδι δεν εχει νοημα στο μεγιστο επιπεδο....

Ενα επιπεδο κατω πηρα τρεμπλ και τωρα εχω κανει load 7 φορες ενα παιχνιδι με την σεβιλλη το οποιο εχω χασει ολες τις φορες οτι και να κανω. 3 εως 6 γκολ τρωω ΚΑΘΕ φορα. θα πεις γιατι το κανεις load? εχω χασει τοσα παιχνιδια ολη την σεζον γιατι ολες οι ομαδες παιζουν λες και ειναι η barcelona που αν δεν παρω πρωταθλημα κτλ δεν βγαινω απο λεφτα.... Αθλιο πραγματικα.... 10 χρονια pro το ξεφτλιζω στην τελευταια δυσκολια και δεν μπορω να παρω ουτε Χ απο ενα αγωνα επι 1.30 ωρα.... :hang3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.