denz Οκτώβριος 4, 2011 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Παίδες πραγματικά το pro φέτος είναι πολύ ανανεωμένο και βελτιωμένο συγκριτικά με το περσινό το οποίο δεν ασχολήθηκα.Το φετεινό απλά θα το λιώσω!Ένα πρόβλημα όμως υπάρχει...Τα χρώματα είναι κάπως έντονα να πω!!!...ή ότι σαν να είναι το gamma λάθος!!!...ή σαν να μην παίζει σωστά στην εγγενή ανάλυση!!!...κάτι τέτοιο και κάπως έτσι φαίνεται στο monitor.Και λέω στο Monitor γιατί μόλις στείλω το σήμα στην τηλεόραση,όλα είναι στην πένα!!!Έχει γίνει και καλιμπράρισμα κιόλας στο Monitor!Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει.Ενώ στην τηλεόραση τα χρώματα δεν είναι τα πραγματικά λόγο μη καλιμπραρίσματος,παρόλα αυτά φαίνεται σαν εικόνα καλύτερα από ότι στο Monitor!Το ίδιο συμβαίνει και με το pc ενός ακόμα φίλου\συμφουρήτη και μπορεί και να δει το μνμ και να επαίμβει.Εσείς έχετε παρατηρήσει τπτ τέτοιο?Δοκιμάστε να το στείλετε το σήμα στην τηλεόραση για να δείτε μήπως δείτε διαφορά και καταλάβετε και τι σας λέω!Πάντως η εικόνα φαίνεται ότι έχει θέμα χωρίς καν να χρειαστεί να στείλεις το δήμα στην ΤV.Απλά για να δείτε την διαφορά.Υπάρχει θέμα με την φωτεινότητα και το blur. Για το 2ο έχει βγει fix-patch που το διορθώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 4, 2011 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Άρα είναι κάτι το οποίο όσοι το παίζουν στο pc το έχουν σαν πρόβλημα και είναι γενικό το φαινόμενο?Ή σε κάποιους μπορεί να συμβαίνει και σε άλλους όχι?Και αν είναι έτσι,από τι εξαρτάται αυτό(το σε ποιον θα συμβεί)?Λινκ έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 4, 2011 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Και σε μενα μου φαινεται καπως πιο φωτεινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 4, 2011 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 PES 2012 Patch - Download PES 2012 Patch,PES2012 Demo,PES 2011 Patch,PES 2010 Patchs,PES 12,PES Parche,PES2011 Update,PES Patch,PES Edit,Option File,DLC,PS3 of,PES PC. - PES Patch,PES 2012 Patch,PES2012 Demo,PES 2011 Patch,PES Parche, PES Edit,Patch περάστε τα και τα δύοδιορθώνεται το blur Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 4, 2011 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Μέσα έχει ένα σωρό!Πια να κατεβάσουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 4, 2011 #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Κατεβάζεις πρώτα τα δύο parts του patch1.1 (είτε από filesonic είτε από wupload - FN και WU αντίστοιχα) και από κάτω το fix 1.1.1 (πάλι το ίδιο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Οκτώβριος 4, 2011 #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Φίλε Darien με πρόλαβες πριν συμφωνήσω με το φίλο venom7. Το παρατήρησα το πρόβλημα πρώτα εγώ στο σπίτι με τη θολούρα στο monitor (u2711 σε 2560χ1440) ενώ π.χ στην έκδοση του xbox 360 δεν υπάρχει η θολούρα. Μετά το παρατηρήσαμε μαζί με το Γιάννη (venom7) στο σπίτι του και το βάλαμε μετά στην τηλεόραση και ήταν μια χαρά. Θα δοκιμάσω τα patchaκια που πόσταρες και θα επανέλθω με νεώτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 4, 2011 #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 βγάλανε (στο λινκ που δίνει ο Νταριεν) PES 2012 Ultimate Patch v0.2 by razib_46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Οκτώβριος 4, 2011 #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Μόλις δοκίμασα το patch 1.1 μαζί με το 1.1.1 fix και όντως φεύγει το blurring και έχει και πολλές άλλες διορθώσεις σε ονόματα, φανέλες, σημαίες κτλ. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Οκτώβριος 7, 2011 #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 PES 2012 DLC ANNOUNCED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 7, 2011 #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Όντως,μετά από το πατσάρισμα όλα έφτιαξαν. Αλλά βασικά υπήρχε ένα θέμα και κάπως κουλό θα έλεγα! Όταν πέρασα το πατς είχα σαν προεπιλεγμένη γλώσσα τα ελληνικά και δεν είδα καμία διαφορά!Παρόλο που πέρασα το πατς όλα ήταν ίδια!Ονόματα ομάδων,χρώματα,φωτεινότητα,blur...Λέω "τι παίζει εδώ"! Ε,σκέφτομαι και αφού μου είπε και ο wacko,δεν αλλάζω τη γλώσσα να δω βασικά αν έτσι θα είναι εβτάξει τα ονόματα και άλλα! Την άλλαξα και όντως ήταν φτιαγμένα!!!Σκάλωσα!Στα αγγλικά όλα ήταν εντάξει αλλά στα ελληνικά όχι.Και όταν λέω όλα εννοώ όλα.Δλδ με την αλλαγή της γλώσας έφτιαξαν και τα χρώματα,blur κ.τ.λ.! Κουλό,έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 7, 2011 #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 master league ξεκινησε κανεις με κανονικες ομαδες?Για να ξεκλειδωσεις τις ομαδες πρεπει να μαζεψεις ποντους πρωτα απο φιλικα κ ετσι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 7, 2011 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 PES 2012 Patch - Download PES 2012 Patch,PES2012 Demo,PES 2011 Patch,PES 2010 Patchs,PES 12,PES Parche,PES2011 Update,PES Patch,PES Edit,Option File,DLC,PS3 of,PES PC. - PES Patch,PES 2012 Patch,PES2012 Demo,PES 2011 Patch,PES Parche, PES Edit,Patch περάστε τα και τα δύοδιορθώνεται το blurΚατεβάζεις πρώτα τα δύο parts του patch1.1 (είτε από filesonic είτε από wupload - FN και WU αντίστοιχα) και από κάτω το fix 1.1.1 (πάλι το ίδιο).Μόλις δοκίμασα το patch 1.1 μαζί με το 1.1.1 fix και όντως φεύγει το blurring και έχει και πολλές άλλες διορθώσεις σε ονόματα, φανέλες, σημαίες κτλ. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.Nαι καλα.Το εχει βαλει κανεις και εχει καταφερει να παιξει online? Εχω δοκιμασει τα παντα και δεν μπορω με τιποτα!!! Και με τη σειρα τα εβαλα τα patches, και Online switch δοκιμασα, ΤΖΙΦΟΣ!!!Μιλαμε για original παιχνιδι! Αν κανω επανεγκατασταση του Pro Evolution, τα δεδομενα μου στο οnline θα μεινουν ετσι δεν ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Οκτώβριος 7, 2011 #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Online δεν έχω παίξει ποτέ. Εννοούσα ότι δουλεύουν όλα ρολόι στο single player. Online δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 7, 2011 #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Mετα απο πολλες επεναγκαταστασεις, μου δουλευει και μενα τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 9, 2011 #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Eχω φαει κολλημα! Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 9, 2011 #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Eχω φαει κολλημα! Uploaded with ImageShack.us Λογικο αφου η BF3 FETA δεν παιζει σε Surround... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Οκτώβριος 9, 2011 #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Eχω φαει κολλημα! Θεϊκό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Οκτώβριος 11, 2011 #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Βγήκε το new DLC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 11, 2011 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Προσοχη οσοι εχουν pesedit πατς, θα σας χαλασει τουλαχιστον τα logos των ομαδων.Περιμενετε με χρι να βγει 1.3 patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.