thyra 7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2011 εχω αυτο NEC DVDRW ND-3500AG και αγορασα τα dvd maxell 16x αλλα δεν μπορω να γραψω κατι μεσα σε αυτα... χρειαζομαι καποια λυση...:help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούλιος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Αναβάθμισε το firmware, και αν δε γράφει και πάλι δώστα σε κάνα φίλο και πάρε συμβατά DVD. Προφανώς αυτά που πήρες είναι ασύμβατα με το 3500ag σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyra 7 Ιούλιος 29, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Αναβάθμισε το firmware, και αν δε γράφει και πάλι δώστα σε κάνα φίλο και πάρε συμβατά DVD. Προφανώς αυτά που πήρες είναι ασύμβατα με το 3500ag σου.μπορεις να μου προτεινεις καποιον drive που να τα γραφει.....Ξερεις ποιο ειναι το τελευταιο firmware???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούλιος 29, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 μπορεις να μου προτεινεις καποιον drive που να τα γραφει.....Ξερεις ποιο ειναι το τελευταιο firmware????Δηλαδή σου είναι ευκολότερο να αλλάξεις το drive παρά τα DVD? Δεν μπορώ να ξέρω ποια είναι συμβατά με ποια, αλλά παλιά στο Τέξας είχα το ίδιο 3500ag και δε μου έγραφε κάτι verbatim. Μόλις έφαγε φλασάρισμα τα είδε και τα έγραψε όλα.Ξεκίνα εδώ:NEC: DVD/CD DownloadsΚαι googl-αρε το για περαιτέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Αύγουστος 1, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2011 Liggy's and Dee's 3500 firmwareΔοκιμασε κι εδω τα firmware αλλα να το ψαξεις πριν χρησιμοποιησεις κατι. Ισως καποιο εχει αλλαγμενα writing strategies και δεχεται και τα maxell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.