Jump to content

Νεο pc γενικης χρησης

tim

Recommended Posts

Λοιπον, αποφασησα να στησω ενα καινουργιο pc γενικης χρησης και θελω τη γνωμη σας,

τα parts που εχω επιλεξει μεχρι στιγμής ειναι τα εξής:

Intel Core i5 2500K(s1155, 3,30GHz, 6MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

Sapphire 6870 (PCI-Express, GDDR5 , 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Gigabyte Z68X-UD3P B3 (s1155, Z68, DDR3) - Μητρικές - plaisio.gr

Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr

Corsair XMS 4GB DDR3-1600 Intel Core i5/i7 Ram Kit (2 x 2GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMX4GXM2A1600C9) - Μνήμες - plaisio.gr

CASE :: Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N Middle Tower no PSU Black - Visionstudio.gr

PSU :: Thermaltake Power Supply 750W ATX 24 pin Toughpower W0117 Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

Θελω να ρωτησω το εξης:Οι μνημες που επελεξα ειναι καλές, επειδη δεν τις βρηκα στη λιστα συμβατοτητα της μητρικης, θα υπάρξει καποιο πρόβλημα;:hmm: Ευχαριστω...

Για πες μας που μένεις ;

Μπορείς να τον συνθέσεις μόνος σου ;

Μπορείς να τα αγοράσεις απο διαφορετικά καταστήματα;

Ποια οθόνη έχεις ;

Ποιο είναι το max πόσο που μπορείς να δώσεις ;

Για ποια χρήση προορίζεται το σύστημα ;

1)Λοιπον,δεν εχω προσπαθήσει να συνθέσω μονος μου

αλλα κατα καιρους εχω βαλει μνημες καρτες γραφικων κτλ,

αρα νομιζω οτι θα μου ειναι αρκετα ευκολο να τον συνθεσω μονος μου.

2) Μπορω να αγορασω απο πλαισιο και απο visionstudio,

και απο visionstudio θελω να παρω μονο κουτι και τροφοδοτικο

ενω τα υπόλοιπα απο πλαισιο.

3)Οθονη εχω μια Lg 1080p,

4)το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι 850-900€.

5)Η χρηση για την οποια προοριζεται ειναι κυριως gaming

αλλα και καμια επεξεργασια video-εικονας αμα τυχει..

:bigsmile:

Ευχαριστω για τι συνθεση,θα προτιμουσα να εχω intel επεξεργαστη επειδη σχεδιαζω να βαλω hackintosh, για αυτο το λογο επισης εβαλα και τη συγκεκριμενη gpu....

επειδη δεν εχω ασχοληθει με το θεμα, οταν λες hackintosh τι εννοεις? και γιατι δεν μπαινει σε ΑMD?

επειδη δεν εχω ασχοληθει με το θεμα, οταν λες hackintosh τι εννοεις? και γιατι δεν μπαινει σε ΑMD?

Οταν λεω hackintosh εννοω να βαλω mac στο pc, σε amd δεν ξερω αν μπαινουν, οπου διαβαζω για intel λενε...

edit: αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Cpu-Cooler-Armageddon-ARMAGEDDON.htm

η ψυκτρα ταιριαζει σε 1155?

Οταν λεω hackintosh εννοω να βαλω mac στο pc, σε amd δεν ξερω αν μπαινουν, οπου διαβαζω για intel λενε...

δλδ, εννοεις για κυριως λειτουργικο? η να το βαλεις πχ πανω στα 7αρια με VM?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.