Jump to content

Ψύκτρα για ΑΜ3+

kostas82

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Περιμένω την μητρική της Gigabyte GA-990FXA-UD3 που θα στεγάσει έναν Phenom II X6 1100T. Αυτή τη στιγμή έχω μία xigmatek hdt-s1283. Το πρόβλημα είναι πως με τα brackets που έχει η xigmatek δεν μπορώ να τοποθετήσω τη ψύκτρα κάθετα στη μητρική και έτσι θα βρίσκει πάνω στις μνήμες.:wall:

Μπορείτε να προτείνετε κάποια καλή αερόψυκτρα που να μπορεί να μπεί οριζόντια? Κόστος μέχρι 50€, διαφορετικά πάμε σε Corsair μεριά με τις Hydro series και βγαίνουμε εκτός budget.

Οριζοντια? μηπως εννοεις καθετα? Να φυσαει προς τα πισω δεν θες? Αν ναι, για να γινει αυτο σε am3 πρεπει ειτε να παρεις dual tower ψυκτρα (thermalright silver arrow, noctua d14) ειτε να βρεις ψυκτρα που τα brackets της σου επιτρεπουν να την τοποθετησεις και με τους 2 τροπους. To AM3 bolt-thru kit rev2 της thermalright σε αφηνει να το κανεις αυτο. Οποτε λογικα οποιαδηποτε thermalright σου κανει, αρκει να εχει αυτο το bracket (που λογικα ολες οι καινουριες το εχουν). Οποτε αν δεν θες dual tower κοιτα για καμια TR Archon :)

Οριζοντια? μηπως εννοεις καθετα? Να φυσαει προς τα πισω δεν θες? Αν ναι, για να γινει αυτο σε am3 πρεπει ειτε να παρεις dual tower ψυκτρα (thermalright silver arrow, noctua d14) ειτε να βρεις ψυκτρα που τα brackets της σου επιτρεπουν να την τοποθετησεις και με τους 2 τροπους. To AM3 bolt-thru kit rev2 της thermalright σε αφηνει να το κανεις αυτο. Οποτε λογικα οποιαδηποτε thermalright σου κανει, αρκει να εχει αυτο το bracket (που λογικα ολες οι καινουριες το εχουν). Οποτε αν δεν θες dual tower κοιτα για καμια TR Archon :)

Κάθετα εννοούσα, λάθος διατύπωση:slap:. Την TR Archon που τη βρίσκω στην Ελλάδα?

Έχω την GIGABYTE - Motherboard - Socket AM3+ - GA-990XA-UD3 (rev. 1.0) με την Corsair A70, και τις Kingston μνήμες, και δεν βρίσκει, μόνο το κάτω ανεμιστήρι δεν πήγε κάτω κάτω, είναι 5 χιλιοστά πιο πάνω.

http://www.thelab.gr/1063060452-post7530.html

Έχω αυτές τις μνήμες και απ'ότι βλέπω θα έχω πρόβλημα με τα heatsinks. Στις φώτο από το κουτί σου, αν βλέπω καλά σου κλείνει το αριστερό slot για τις μνήμες η A70. Ισχύει?

Έχω αυτές τις μνήμες και απ'ότι βλέπω θα έχω πρόβλημα με τα heatsinks. Στις φώτο από το κουτί σου, αν βλέπω καλά σου κλείνει το αριστερό slot για τις μνήμες η A70. Ισχύει?

Κλείνει τελοίως το αριστερο αριστερό (κενό) slot, και πιάνει το μισό από το δευτερο slot (που έχω dimmάκι), με 5-10 χιλιοστά αέρα πριν να βρει στην ψύχτρα.

Με άλλα λόγια, τις μνήμες σου δεν θα μπορούσα να τις βάλω, ενώ αν θέλω να βάλω και άλλες σε εμένα θα πρέπει να βγάλω την ψύχτρα..

Δεν μας είπες από την αρχή ότι έχεις τις Vengeance.

Κάθετα εννοούσα, λάθος διατύπωση:slap:. Την TR Archon που τη βρίσκω στην Ελλάδα?

Δεν την βρισκεις ελλαδα :p Μονο απ' εξω απ οσο ξερω. Αν θες οπωσδηποτε απο ελλαδα, νομιζω οποιαδηποτε thermalright σου κανει, αφου το νεο bolt-thru που εχουν βγαλει σου δινει δυνατοτητα να τοποθετησεις την ψυκτρα και με τους 2 τροπους. Απλα η Archon ειναι top ψυκτρουλα ;)

Λοιπόν τα πράγματα ήρθαν και η xigmatek μπήκε, αλλά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον Myralis: η ψύκτρα κλείνει το αριστερό σλοτ στις μνήμες. Το θετικό είναι οι καλές θερμοκρασίες και ότι θα αργήσω να αναβαθμίσω τις μνήμες.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.