Jump to content

Άκυρα παγώματα και BSOD σε φρεσκοφορμαρισμένο PC

Jerry007

Recommended Posts

Μετά μπορεί να είναι οι drivers της κάρτας γραφικών .

:happy:

Επιμένω κι εγω στην κάρτα γραφικών!Οπως αναφέρθηκε και απο τον [MENTION=16541]rafail1994[/MENTION] ξαναπέρασε drivers για αρχή αλλα δοκίμασε κι καμιά άλλη κάρτα.Ολο και κάποιος θα έχει μια εφεδρική να σου δώσει!

Δε γίνεται ,κατι παίζει με firefox . Οπως αναφέαμε και εδώ : http://www.thelab.gr/windows-platform/freeze-kai-physics-97835.html είμαστε αλλοι 2 χρήστες με παγώματα στον firefox . Σε εμάς με 2πλές κάρτες μου εξαφανίζει τη μία . Δεν γίνεται πάντα . Αλλα πυκνα συχνά . Τι να πώ . Μην παίζει κάτι με τον firefox και τους τετραπύρινους ; τυχαίο ; και εγώ βέβαια για hardware πρόβλημα ψάχνω ,αλλα όλα φαίνοναι να δουλεύουν σωστά .

Back 3 μέρες μετά...

Τα προβλήματα συνεχίζουν και είμαι απολύτως σίγουρος ότι φταίει ο Firefox! Το PC δεν νιώθει το χριστό του με 4 ώρες BC2, και μόλις φορτώσω μια σελίδα στον firefox τα πίνει σε άκυρους χρόνους :rant:

Εάν πέρασες πάλι όλα τα τεστ και επίσης τρέχει και το pc κανονικά άλλαξε browser :p

ειμαι σιγουρος οτι θα προτιμιση την επαναφορα συστηματος.:drool:

παντος για να μην απανταει θα το λιωνει τωρα.:computer:

αν ξανακάνει bsod ή κάποιο σκάλωμα άλλαξε στην διαχείρηση ενέργειας των win 7 στην επιλογή εξισορρόπηση σε υψηλές επιδόσεις.

Μπες στο bios και θέσε την συχνότητα των μνημών σταθερά στην ονομαστική συχνότητά τους και όχι σε auto.

Απενεργοποίησε και το intel c1e και speedsteps .

Δες αν το ξανακάνει.

Ολα τα παραπάνω σου τα προτείνω γιατί παίζει να μην τροφοδοτούνται σωστά οι μνήμες σου όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση idle όπου επεμβαίνει το speedsteps! Σε μερικές μητρικές αν έχεις στο auto τις μνήμες ρίχνει και την συχνότητα/τάση και των μνημών και τρώς κολλημα.

Λίγο άκυρο αυτό που θα σου πω αλλά μιας και όλα δοκιμάζονται: δε χρησιμοποιείς και καναν άλλο browser; Για δοκιμή πάντα(π.χ Opera) αλλιώς θα έμενα στη λύση linux αν είναι hardware θα μας το δείξει η διανομή(με συνεχή χρήση εννοώ).

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.