Jerry007 Ιούλιος 28, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2011 Βέβαια μπορεί να είναι το καλώδιο του σκληρού οπότε άμα τρέξω από CD να μην βγάλει τίποτα. Μου φαίνεται ότι το PC μου με trollάρει...Επιστρέφω δριμύτερος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούλιος 28, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2011 Όπως είπε και ο Gregorypeg1000 μετά από ολα τα τεστ και της δοκιμές δοκίμασε το τα linux. Περιμένουμε νέα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Ιούλιος 28, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2011 Μετά μπορεί να είναι οι drivers της κάρτας γραφικών . Επιμένω κι εγω στην κάρτα γραφικών!Οπως αναφέρθηκε και απο τον [MENTION=16541]rafail1994[/MENTION] ξαναπέρασε drivers για αρχή αλλα δοκίμασε κι καμιά άλλη κάρτα.Ολο και κάποιος θα έχει μια εφεδρική να σου δώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 28, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2011 Μόλις επέστρεψα από τρίωρο Battlefield, no crash or whatsoever... Το investigation θα συνεχιστεί αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Ιούλιος 29, 2011 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Δε γίνεται ,κατι παίζει με firefox . Οπως αναφέαμε και εδώ : http://www.thelab.gr/windows-platform/freeze-kai-physics-97835.html είμαστε αλλοι 2 χρήστες με παγώματα στον firefox . Σε εμάς με 2πλές κάρτες μου εξαφανίζει τη μία . Δεν γίνεται πάντα . Αλλα πυκνα συχνά . Τι να πώ . Μην παίζει κάτι με τον firefox και τους τετραπύρινους ; τυχαίο ; και εγώ βέβαια για hardware πρόβλημα ψάχνω ,αλλα όλα φαίνοναι να δουλεύουν σωστά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 3, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Back 3 μέρες μετά... Τα προβλήματα συνεχίζουν και είμαι απολύτως σίγουρος ότι φταίει ο Firefox! Το PC δεν νιώθει το χριστό του με 4 ώρες BC2, και μόλις φορτώσω μια σελίδα στον firefox τα πίνει σε άκυρους χρόνους :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 3, 2011 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 λες μια επανεγκατασταση να κανρι τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 3, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Done. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 3, 2011 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Done. τι εγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 3, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Το επανεγκατέστησα, τώρα ξεκινάει η επώδυνη διαδικασία της αναμονής μέχρι το επόμενο crash Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Αύγουστος 3, 2011 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Εάν πέρασες πάλι όλα τα τεστ και επίσης τρέχει και το pc κανονικά άλλαξε browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 3, 2011 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Εάν πέρασες πάλι όλα τα τεστ και επίσης τρέχει και το pc κανονικά άλλαξε browser ειμαι σιγουρος οτι θα προτιμιση την επαναφορα συστηματος.:drool: παντος για να μην απανταει θα το λιωνει τωρα.:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 3, 2011 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 αν ξανακάνει bsod ή κάποιο σκάλωμα άλλαξε στην διαχείρηση ενέργειας των win 7 στην επιλογή εξισορρόπηση σε υψηλές επιδόσεις.Μπες στο bios και θέσε την συχνότητα των μνημών σταθερά στην ονομαστική συχνότητά τους και όχι σε auto.Απενεργοποίησε και το intel c1e και speedsteps .Δες αν το ξανακάνει.Ολα τα παραπάνω σου τα προτείνω γιατί παίζει να μην τροφοδοτούνται σωστά οι μνήμες σου όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση idle όπου επεμβαίνει το speedsteps! Σε μερικές μητρικές αν έχεις στο auto τις μνήμες ρίχνει και την συχνότητα/τάση και των μνημών και τρώς κολλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 3, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Οι μνήμες τρέχουν στα 801MHz με χρονισμούς 4-4-4-12 και σωστά ρεύματα. Το Power Plan είναι και αυτό σωστό, το Intel C1E και Speedsteps τι είναι;Μέχρι τώρα δεν έχει κολλήσει btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Land Αύγουστος 3, 2011 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Λίγο άκυρο αυτό που θα σου πω αλλά μιας και όλα δοκιμάζονται: δε χρησιμοποιείς και καναν άλλο browser; Για δοκιμή πάντα(π.χ Opera) αλλιώς θα έμενα στη λύση linux αν είναι hardware θα μας το δείξει η διανομή(με συνεχή χρήση εννοώ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 3, 2011 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Μόλις εγκατέστησα τον Chrome.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 3, 2011 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 14, 2011 Author #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2011 Για να δώσω και λίγο feedback, είμαι εδώ και 10 μέρες με τον Chrome χωρίς κανένα κόλλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Land Αύγουστος 14, 2011 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2011 Μια χαρά.Είναι και μια νέα είδηση που έχει ηδη αναρτηθεί με θέμα τον ff και αναφέρει τις προσπάθειες που κάνει η Mozilla να τον βελτιώσει από κρασαρίσματα και διαχείρηση μνήμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.