Jump to content

FLOD.....Four Leds Of Death

mortisboy

Recommended Posts

....εεεε ειπα και γω σημερα να δοκιμασω ενα απο αυτα τα bios του Evilousκαι συγκεκριμενα το 505-131 .....και μονο που δεν πεταξε ....:eek: ...παραλιγο να την πεταξω εξω λεμε .....four leds of death!!!!

Παλι καλα που ειχα 2 roms καβατζα και εκανα hotflash αλλα το κολλημα ειναι οτι δεν μπορουσα με τιποτα να φλασαρω το δικο του και ενα αλλο που ειχα απο μια nf7-s ......εεε και φλασαρα αυτο που μπουταρα (ενα απο μια AOpen nf2)....και ολα οκ....το θεμα ειναι οτι θελω να πειραματιστω με αυτα τα βιος και δεν ξαναφλασαρω το "καλο" πλεον.......για πειτε ρε σεις σας ερχετε καμια ιδεα?Ενω φορτωνει κανονικα το flash και παει να ξεκινησει κολλαει εκει και δεν κανει τιποτα ...δοκιμασα και με autoexec και με ολους τις παραμερους και με force...αλλα τιποταααα.........:wassat:

......και ναι λοιπον......το κακο εγινε....:o :o :mad: ........πανω σε δοκιμες με αλλαγες των roms.....flasara κατα λαθος το "καλο"......:hi: :hi: :hi: .......DFI is dead...:hi: :hi: :hi:

Οποιος καλος ανθρωπος μπορει να δωσει καποια λυση ωστε να μην την στειλω για rma....για ενα βιος.....θα το εκτιμουσα παααρα πολυ!!!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα.....

Χρησιμοποίησε άλλη mobo για να flashάρεις το rom της DFI και βάλε παραμέτρους

/QI/tiny/sn

πιστεύω θα flashaριστεί χωρίς πρόβλημα :)

αν δε flashάρεται το bootblock βάλε και /py ή /wb

και αν ξαναδοκιμάσεις του Evilous βάλε τα κλασικά + την /f

Πριν κανεις οτιδηποτε αλλο, κανε Clear CMOS και ανοιξε το μηχανακι με μια μνημη του κ0λου, καποια (266/333/400) που να σηκωνει CL3. Αν δεν κανω λαθος, ο Evilous προσπαθωντας να κανει καλο, εβαλε μετα το Clear CMOS να βλεπει ολες τις μνημες CL3 και οι περισσοτεροι που δεν μπουταρισαν απο τετοιο BIOS ηταν επειδη ειχαν μνημες που δεν "πηγαιναν" με CL3 ...

Endu ειναι η δευτερη φορα που με σωζεις......:worship: :worship: ....thanks:flower:

Τελικα την λυση την εδωσε το epoxaki:D .....ολα καλα τα φλασαρα και τα 3;) .......

Τhanks guys !!!!

Chosen το σκεφτηκα και αυτο .....αλλα δεν με προλαβες......

Η απορια που εχω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να το βαλω κατω.......ειναι χρειαζονται καποιοι ειδικοι παραμετροι για να φλασαρεις σε βιος του Evilous????

κανα rom ρε παίδες που μπορώ να βρω να έχω και καμια καβάντζα????σε καταστήματα με ηλεκτρονικά πουλάνε???

Πάντως και εγώ οταν ψοφήσει το βιος βάζω το τσιπ σε μια εποξ ενώς φίλου /f και όλα καλα:)

Αρχική απάντηση από enduracell [07-06-2004 18:20]

O οverclocker λέει ότι θέλει και το /f δηλαδή "use bin routines to flash BIOS" :flower:

έιχα παλέψει και γω κάποτε με DFI αλλά ήθελε πολύ :whip: η δικιά μου για να πάρει μπρος

οχι overclocker!!! OVERCLOCKED!!

ναι πραγματι θελει το -f αλλιως...δεν φλασαρει μεχρι το τελος δεν ξερω γιατι ασε που δε κραταει το o/c εγω παντως σωθηκα!και γρηγορο και κανενα προβλημα ποια!!!!!!!

...μα το /f το βαζω παντα.....αλλα τιποτα παιδες ....δοκιμασα ξανα με ολα τα bios αλλα τιποτα.......τα ιδια παλι...δοκιμασα και αλλες μνημες μηπως ειναι αυτο που ελεγε Chosen αλλα τζιφος......τεσπα δεν με πολυ ενδιαφερει πλεον αφου μετα κατι μικροαλλαγες ειμαι με το 1.31 στα 250x10 με 2-2-2-2-10 καρα stable:D .......απορια το Agp Latency οσοι εχετε DFI ποσο το εχετε???

Αρχική απάντηση από -=MikeB=-

Να σου φέρω ένα CHIP να μου το κάνεις HOT FLASH γιατί εγώ δεν έχω άλλη ΜΟΒΟ??? με σώζεις.....:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αν θές φέρτο σε εμένα. Εκανα πριν λίγο hotflash το bios της dfi με τα switches που ποστάρανε παραπάνω και έγινε τέλεια. Η mobo ήταν μια chaintech των 50 ευρώ απο το πλαίσιο (με nforce2 ultra πάνω της...)

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ enduracell !! ΕΣΩΣΕΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΒΟ! Τα switches που δοκίμασα ήταν /QI/tiny/sn και έβαλα το official που είχα πάρε backup πριν την φλασάρω με το καταραμένο που μου την "χάλασε"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.