ison Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2011 The Well Dressed Megahalems - 65 fans and 112 setups (56k warning) - Overclock.net - Overclocking.netΤο παληκαρι συγκρινε 65 fans πανω στην Megahalems...αν και ειναι για την συγκεκριμενη ψυχτρα oriented το review νομιζω οτι μπορουμε να βγαλουμε και συμπερασματα για case και watercooling.Απολαυστε το review ...ισως απο τα καλυτερα που εχω πετυχει τοσο χρονια στο Net.
kuza Ιούλιος 28, 2011 #2 Ιούλιος 28, 2011 πραγματικα πλουσιο.Εδου ειχε το κουραγιο να κανει ολο αυτο, μπραβο του.
Narzul Ιούλιος 28, 2011 #3 Ιούλιος 28, 2011 Εγω παντως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι με scythe slipstream 1200 ειχε το ιδιο αποτελεσμα με μονο και με διπλο ανεμιστηρα.Θα με κανει να το δοκιμασω μονος μου (αυτους εχω κι εγω στη ψυκτρα μου)
michalos Αύγουστος 6, 2011 #5 Αύγουστος 6, 2011 Και ενα γερμανικο review με ολους τους συγχρονους ανεμιστηρες που υπαρχουν αυτην την στιγμη στο εμποριο .Επισης εχει για τον κεθε ενα φωτογραφιες,χαρακτηρηστικα κτλοσοι εχουν μεταφραση google ή τον chrome μπορουν να το μεταφράσουν για να το καταλαβουν καλυτερα [Roundup] Das gro
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.