Jump to content

Canon PowerShot SX230 HS, τι λετε?

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι την αγορα της εν λογω μηχανουλας γυρω στα 3 κατοσταρικα. Η χρηση που κανω ειναι να βγαζω φωτογραφιες προφανως καλης ποιοτητας καμμια φορα και manual και μερικα βιντεακια στις διακοπες κτλ.Αλλη επιλογη ειναι η nikon 9100 αλλα εχω μια αδυναμια στις canon. Ειχα και την Α95 παλια και ηταν πολυ καλη μεχρι που μετα απο χρονια τα εφτυσε :p

Κι εγώ έχω σκοπό να την αγοράσω μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να την έχω μαζί μου στις διακοπές..

Όσο το έψαξα, παντού διάβασα τα καλύτερα!

Σύμφωνα με το παρακάτω test, τα έχει πάει πολύ καλά..

(Για την ακρίβεια, πρώτη..! :D)

http://www.dpreview.com/reviews/Q311TravelZoomGroupTest/

Οπότε +1 απο εμένα..!

Το μονο κακο που καταφερα να βρω ειναι οτι εχει 1080p @ 24fps αντι για 30...

Και νομιζεις οτι θα εχεις προβλημα με 24 fps? Αν δεν το ηξερες ουτε που θα το καταλαβαινες στη χρηση!

Και η νίκον 9100 εξισου καλη ειναι κ τα αξίζει τα χρήματα της

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Σήμερα λοιπόν αγόρασα την SX230!

Οι εντυπώσεις είναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ...! :D

Καταπληκτική εικόνα κάτω απο όλες τις συνθήκες και πάρα πολύ στιβαρή κατασκευή..!

Επειδή την ήθελα σε μαύρο χρώμα και δεν την είχε κάποιος ετοιμοπαράδοτη,

την πήρα απο εκεί.

Παρ' όλα αυτά, με παζαράκια την πήρα στα 290€... :D

Και εγω σημερα παρελαβα τη μαυρουλα μου :p Θα ποσταρω απο βδομαδα γιατι θα λειπω το σ/κ

καλορίζικες

γιατί έχετε αγνοήσει την olympus xz-1? βλέποντας τα samples κυρίως, είναι καλύτερα της olympus, η τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω

100 euro+ και χανει σε αρκετα σημεια

Ερωτηση για την 230...Ενεργοποιησα το gps αλλα δεν καταλαβαινω τι κανει ακριβως. Επισης δοκιμασα και βγαζω wide φωτογραφιες. Λετε να βγαζω κλασικα 4:3? Οπως και επισης το video 1080p μονο mov βγαζει? Νομιζα οτι ειχε και Η.264.Και 720 που δοκιμασα παλι mov βγαζει...

Ενεργοποιησα το gps αλλα δεν καταλαβαινω τι κανει ακριβως.

Το σύστημα GPS επιτρέπει την προσθήκη σημάνσεων στις λήψεις και την καταγραφή των διαδρομών σας, καθιστώντας την PowerShot SX230 HS την απόλυτη ταξιδιωτική compact φωτογραφική μηχανή.

Source: Πρόδρομος Γαλαίος - Φωτογραφικά Είδη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.