Jump to content

ZOTAC ZBOX AD02 wifi problems

jpcupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πανευτυχης κατοχος ενος zotac απο σημερα.

Το συγκεκριμενο για οσους δεν γνωριζουν εχει wifi card ενσωματωμενη.

Προσπαθω εδω και κανα 2ωρο να συνδεθω και τζιφος.

Ενω βρισκει το ssid και με πολυ δυνατο σημα (4 γραμμες)

μολις κλικαρω και βαζω password μου πεταει μηνυμα πως δεν μπορει να συνδεθει.

Μπηκα στην σελιδα της zotac κατεβασα τους drivers που εχει και τους εκανα εγκατασταση παλι.

Τπτ.

Any ideas πριν το πεταξω απο το παραθυρο?:weep:

Κατι γινεται με το authentication. Χωρις κωδικο,μπαινει.

Μολις βαζω,παπαλα. Και restart και reset εκανα...

δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.

Και τωρα θα πρεπει να εχω ξεκλειδωτο το wifi?:weep:

αν ο router είναι σε wpa2, τότε δοκίμασε να βάλεις wpa σκέτο, το οποίο μπορεί να σου δώσει και καλύτερες ταχύτητες... όσο για την ασφάλεια, μην το σκέφτεσαι και τόσο, μπορεί το tkip του wep να έχει κάποιες τρύπες, αλλά δεδομένων των συνθηκών δεν αποτελεί ουσιαστικό κίνδυνο...

Μερικές συσκευές τα βρίσκουν σκούρα όταν στον κωδικό του WPA2 βάζεις και ειδικούς χαρακτήρες εκτός αλφαριθμητικών. Δοκίμασε έναν κωδικό που να περιέχει [Α-Z][a-z][0-9].

αν ο router είναι σε wpa2, τότε δοκίμασε να βάλεις wpa σκέτο, το οποίο μπορεί να σου δώσει και καλύτερες ταχύτητες... όσο για την ασφάλεια, μην το σκέφτεσαι και τόσο, μπορεί το tkip του wep να έχει κάποιες τρύπες, αλλά δεδομένων των συνθηκών δεν αποτελεί ουσιαστικό κίνδυνο...

wpa ειναι.

Μερικές συσκευές τα βρίσκουν σκούρα όταν στον κωδικό του WPA2 βάζεις και ειδικούς χαρακτήρες εκτός αλφαριθμητικών. Δοκίμασε έναν κωδικό που να περιέχει [Α-Z][a-z][0-9].

μου κανει εντυπωση.πρωτη φορα το ακουω. δοκιμασα βαζοντας μονο αλφαριθμητικους αλλα παλι τα ιδια.

:...:

Δεν ξέρω αν είναι αντίστοιχη περίπτωση αλλά και το iPad μου δε μπορούσε να συνδεθεί στο netslower με wpa. Αναγκάστηκα να το γυρίσω σε wep.

Δοκίμασε να δώσεις στατική IP στο ΖΒΟΧ με gateway το router σου και DNS τους opendns servers.

Δεν ξέρω αν είναι αντίστοιχη περίπτωση αλλά και το iPad μου δε μπορούσε να συνδεθεί στο netslower με wpa. Αναγκάστηκα να το γυρίσω σε wep.

αυτη την λυση μου δωσανε και το it department εδω στο γραφειο.

για ποιο λογο ομως να μην συνδεεται σε wpa και να θελει wep?

Δοκίμασε να δώσεις στατική IP στο ΖΒΟΧ με gateway το router σου και DNS τους opendns servers.

το δοκιμασα και αυτο χτες αλλα τζιφος...

ηρθε καιρος να αλλαξω modem-router:tomato:

με το που δοκιμασα με κατι fritz speedtouch linksys, συνδεοταν αμεσως. Ειτε wep ειτε wpa.

το αστειο της υποθεσης ειναι πως τσεκαρα για κανα firmware μπας και εχει κανα θεμα το robotics αλλα

οι ευλογημενοι εχουνε να βγαλουνε απο τον 7/2007 και εγω το αγορασα 12/2007...

Το θεμα ειναι πως παρολο που συνδεοταν κατεβαζε με απελπιστικες ταχυτητες της ταξης 7-10kb.

Ενας τοιχος διαχωριζει το ρουτερ με το zotac οποιος δεν ειναι ικανος να μου ριχνει τοσο τις ταχυτητες.

Αρα που καταληγουμε??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.