Jumex Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2011 Σας έχει τύχει ποτέ? Αγόρασα χθές από το Πλαίσιο Καλλιθέας το fallout 3 new vegas (προσφορά 15 euro). Στο αρχικό στάδιο της εγκατάστασης ,εισάγω το cd-key και μου λέει οτι ο κωδικός αυτός έχει ενεργοποιηθεί σε άλλο steam account...wtf???...το κουτί ήταν σφραγισμένο με ζελατίνα + είχε και full cover αντικλεπτικό!! Έστειλα χθές mail στο steam support και αναμένω...
tazerom Ιούλιος 27, 2011 #2 Ιούλιος 27, 2011 το κουτί ήταν σφραγισμένο με ζελατίνα + είχε και full cover αντικλεπτικό!! δεν λεεί τίποτα .....νομίζεις δεν μπορούν να ξαναβάλουν μια ζελατίνα......wtf.... απλά κάποιος το έκανε αλλαγή και δεν έγινε revoke το serial key.....αν γίνεται στο εν λογω game......καλύτερα θα ήταν να το πας για αλλαγή! Loooool
Jumex Ιούλιος 27, 2011 Author #3 Ιούλιος 27, 2011 δεν λεεί τίποτα .....νομίζεις δεν μπορούν να ξαναβάλουν μια ζελατίνα......wtf.... απλά κάποιος το έκανε αλλαγή και δεν έγινε revoke το serial key.....αν γίνεται στο εν λογω game......καλύτερα θα ήταν να το πας για αλλαγή! Loooool Ο τζαμπατζής υπάλληλος να φτιάξει την ζελατίνα άψογη χωρίς θύλακες αέρα και με τσάκιση φακέλου στις γωνίες...δεν το νομίζω...εκτός αν έχει μηχάνημα:clap: anyway περιμένω τη steam και βλέπουμε
Jumex Αύγουστος 4, 2011 Author #4 Αύγουστος 4, 2011 just for history...μου ενεργοποίησαν το παιχνίδι απευθείας στο steam account και ακύρωσαν το αρχικό cd-key. Σε ερώτηση μου σχετικά με την υποκλοπή του κλειδιού ενεργοποίησης μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου απαντήσουν διότι τη διαδικασία την έχει αναλάβει το νομικό τους τμήμα! Κάποιον έκαψα
Wizard! Αύγουστος 4, 2011 #5 Αύγουστος 4, 2011 Μπορεί να είχε βγει από κάποιον key generator, αφού τα περισσότερα έχουν αλγόριθμο κι έτσι τα κλειδιά δεν είναι άπειρα.
Occultist Αύγουστος 4, 2011 #6 Αύγουστος 4, 2011 Αλήθεια, τι δικαιολογητικά σου ζήτησαν για να αποδείξεις ότι είσαι κάτοχος του συγκεκριμένου προϊόντος; Τους έστειλες σκαναρισμένη την απόδειξη;
Jumex Αύγουστος 4, 2011 Author #7 Αύγουστος 4, 2011 Αλήθεια, τι δικαιολογητικά σου ζήτησαν για να αποδείξεις ότι είσαι κάτοχος του συγκεκριμένου προϊόντος; Τους έστειλες σκαναρισμένη την απόδειξη;Σκαναρισμένη απόδειξη + φώτο του dvd μέσα στη θήκη μαζί με χειρόγραφο κωδικό (που μου δώσανε για αυτό το λόγο).
Wizard! Αύγουστος 5, 2011 #8 Αύγουστος 5, 2011 ...μαζί με χειρόγραφο κωδικό (που μου δώσανε για αυτό το λόγο).Λογικό, γιατί διαφορετικά θα μπορούσες να βρεις μια οποιαδήποτε στο web και να τους την στείλεις. Όχι ότι είναι πολύ δύσκολο να τη φτιάξεις στο Photoshop, αλλά...
Jumex Αύγουστος 5, 2011 Author #9 Αύγουστος 5, 2011 Λογικό, γιατί διαφορετικά θα μπορούσες να βρεις μια οποιαδήποτε στο web και να τους την στείλεις. Όχι ότι είναι πολύ δύσκολο να τη φτιάξεις στο Photoshop, αλλά...Σωστό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.