KryosRevenge Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2011 Γεια σας παιδιά...! Είμαι φουλ καυλωμένος με το 600T της Corsair και το σίγουρο είναι ότι θα το τσιμπήσω..! Αλλά έχω ένα πρόμπλεμ. Επειδή θέλω να βάλω υδρόψυξη σε CPU/2 VGA's/MoBo,απορώ αν με ένα 240mm και ένα 120mm ψυγείο φτάνει ώστε να τα ψύξω αποτελεσματικά χωρίς προβλήματα...? Αν δυστυχώς όχι,τότε με κατάλληλο modding,χωράει το κουτί 360άρι ψυγείο και φτάνει με αυτό και με ένα 120άρι ψυγείο να ψύξω χωρίς πρόβλημα τα components που ανέφερα..? Επίσης δεν θα προτιμούσα να έχω ένα 200mm ψυγείο μπροστά στο front panel,γιατί θέλω να έχω έτσι όπως είναι τις θέσεις για τους σκληρούς δίσκους.Άαα και μην ξεχάσω να ρωτήσω.Γίνεται να χωρέσει ένα reservoir τύπου multioption στο κουτί..? Κάπως έτσι θέλω να είναι δηλαδή,αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί από υδρόψυξη είμαι αρχάριος ακόμα και μόλις τώρα μπαίνω στον κόσμο του. BTW Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :thank_you2:
MicAn Ιούλιος 27, 2011 #2 Ιούλιος 27, 2011 απορώ αν με ένα 240mm και ένα 120mm ψυγείο φτάνει ώστε να τα ψύξω αποτελεσματικά χωρίς προβλήματα...? Αν τα ψυγεία είναι χοντρά (πχ πάχους 60mm), θα έλεγα ναι. Αν είναι λεπτά (πχ πάχους 35mm), μάλλον όχι.το κουτί 360άρι ψυγείο και φτάνει με αυτό και με ένα 120άρι ψυγείο να ψύξω χωρίς πρόβλημα τα components που ανέφερα..? με 360άρι + 120άρι είσαι ΟΚ.Γίνεται να χωρέσει ένα reservoir τύπου multioption στο κουτί..? Χωράει, αλλά για πρακτικούς λόγους προτιμώ αυτά που τοποθετούνται σε 5.25" bays.
KryosRevenge Ιούλιος 27, 2011 Author #3 Ιούλιος 27, 2011 Αν τα ψυγεία είναι χοντρά (πχ πάχους 60mm), θα έλεγα ναι. Αν είναι λεπτά (πχ πάχους 35mm), μάλλον όχι. με 360άρι + 120άρι είσαι ΟΚ. Χωράει, αλλά για πρακτικούς λόγους προτιμώ αυτά που τοποθετούνται σε 5.25" bays.Γιατί..? Ποιά είναι τα μειονεκτήματα των multioption..?
Artist_ Ιούλιος 27, 2011 #4 Ιούλιος 27, 2011 Κάπου πήρε το μάτι μου το κουτί σου με 2 διπλά ψυγεία μπροστά.Πάρε μερικές ιδέες.[Official] Corsair Graphite Club - Overclock.net - Overclocking.net
MicAn Ιούλιος 27, 2011 #5 Ιούλιος 27, 2011 Ποιά είναι τα μειονεκτήματα των multioption..?Το βασικότερο μειονέκτημα είναι η δύσκολη εξαέρωση.Στα 5,25 η εξαέρωση είναι πανεύκολη.
Κοπρίτης Ιούλιος 27, 2011 #6 Ιούλιος 27, 2011 αυτα εδω χωρανε ευκολα και χωρις μοντες εαν βγαλεις το μπροστινο rack των σκληρων
barfastic Ιούλιος 28, 2011 #7 Ιούλιος 28, 2011 εγω θα σου ελεγα να βαλεις ενα 240αρi στο πατο μπροστα απτο psu, ενα τριπλο επανο, και εισαι κομπλε. και δεν χανεις και ολα τα HDD racks.
KryosRevenge Αύγουστος 3, 2011 Author #8 Αύγουστος 3, 2011 Συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά. :-) Ας πούμε ότι θα βγάλω τα racks των σκληρών,και βάλουμε ένα 200άρι ψυγείο μπροστά,που θα βάλω τους 2 Σκληρούς και έναν SSD που θέλω..? Δεν τους θέλω στα 5.25 bays πάντως.Γίνεται να τους βάλω από πίσω εκεί που είναι τα καλώδια...? εγω θα σου ελεγα να βαλεις ενα 240αρi στο πατο μπροστα απτο psu, ενα τριπλο επανο, και εισαι κομπλε. και δεν χανεις και ολα τα HDD racks. Δεν ξέρω αν θα χωρέσει φίλε μου,γιατί θα έχω το AX1200 της Corsair,το οποίο είναι μεγάλο σε μήκος. Τι λέτε..? Mod επάνω για τριπλό ψυγείο ή αφαίρεση HDD racks για ένα 200άρι ψυγείο..? Ευχαριστώ.
digitaltiger Αύγουστος 3, 2011 #9 Αύγουστος 3, 2011 Συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά. :-)Ας πούμε ότι θα βγάλω τα racks των σκληρών,και βάλουμε ένα 200άρι ψυγείο μπροστά,που θα βάλω τους 2 Σκληρούς και έναν SSD που θέλω..? Δεν τους θέλω στα 5.25 bays πάντως.Γίνεται να τους βάλω από πίσω εκεί που είναι τα καλώδια...? Δεν ξέρω αν θα χωρέσει φίλε μου,γιατί θα έχω το AX1200 της Corsair,το οποίο είναι μεγάλο σε μήκος. Τι λέτε..? Mod επάνω για τριπλό ψυγείο ή αφαίρεση HDD racks για ένα 200άρι ψυγείο..? Ευχαριστώ. Εγω θα σου ελεγα να φτοιαξεις μια εξωτερικη βαση και να το εχεις εξολοκληρου απο εξω το τριπλο...Καπως ετσι ας πουμε
KryosRevenge Αύγουστος 3, 2011 Author #10 Αύγουστος 3, 2011 Να σου πω την αλήθεια,δεν πρόκειται να το κάνω έτσι ποτέ,γιατί δεν μου αρέσει.BTW ευχαριστώ για την συμβουλή. :-)
digitaltiger Αύγουστος 4, 2011 #11 Αύγουστος 4, 2011 Να σου πω την αλήθεια,δεν πρόκειται να το κάνω έτσι ποτέ,γιατί δεν μου αρέσει.BTW ευχαριστώ για την συμβουλή. :-) Σιγουρα υπαρχουν και αλλες εξωτερικες μοντες πιο ομορφες,κοιταξτε το καλα παντως θα σε απαλαξουν απο κοψιματα και ιστοριες..
KryosRevenge Αύγουστος 4, 2011 Author #12 Αύγουστος 4, 2011 Συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά. :-)Ας πούμε ότι θα βγάλω τα racks των σκληρών,και βάλουμε ένα 200άρι ψυγείο μπροστά,που θα βάλω τους 2 Σκληρούς και έναν SSD που θέλω..? Δεν τους θέλω στα 5.25 bays πάντως.Γίνεται να τους βάλω από πίσω εκεί που είναι τα καλώδια...? Δεν ξέρω αν θα χωρέσει φίλε μου,γιατί θα έχω το AX1200 της Corsair,το οποίο είναι μεγάλο σε μήκος. Τι λέτε..? Mod επάνω για τριπλό ψυγείο ή αφαίρεση HDD racks για ένα 200άρι ψυγείο..? Ευχαριστώ. Ένιμπάντζι..?
evolution Αύγουστος 5, 2011 #13 Αύγουστος 5, 2011 Εγω να ρωτησω εφοσον ετοιμαζοσουν για υδροψυξη με 3πλο τουλαχιστον ψυγειο γιατι δεν πηρες full tower που να μπορει να δεχτει το ψυγειο χωρις μοντες?
MicAn Αύγουστος 5, 2011 #14 Αύγουστος 5, 2011 Εγω να ρωτησω εφοσον ετοιμαζοσουν για υδροψυξη με 3πλο τουλαχιστον ψυγειο γιατι δεν πηρες full tower που να μπορει να δεχτει το ψυγειο χωρις μοντες?Είμαι φουλ καυλωμένος με το 600T της Corsair και το σίγουρο είναι ότι θα το τσιμπήσω..!:smoke:
evolution Αύγουστος 5, 2011 #15 Αύγουστος 5, 2011 :smoke:E εφοσον του αρεσει αυτο πρεπει να κανει συμβιβασμου δεν μπορει να εχει και τι πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο ....
MicAn Αύγουστος 5, 2011 #16 Αύγουστος 5, 2011 Μπορεί βέβαια να καταφύγει και σε ενδιάμεσες λύσεις.Για παράδειγμα, όπως του πρότεινα και στην αρχή, αν βάλει ένα 240άρι και ένα 120άρι ψυγείο πάχους 60mm (π.χ. Feser) λύνεται το θέμα του.
Linos Αύγουστος 5, 2011 #17 Αύγουστος 5, 2011 Όταν παίρνεις Μ3 δεν ψάχνεσαι να πέσεις σε λακούβες! Αλλιώς θα είχαμε όλοι 3αξονικά! Μπροστα 240ρι δεν χωράει εκτός αν κόψεις και τα 5.25, 200ρι μαξ. Το ΑΧ είναι ίδιο σε μέγεθος με το ΗW1000 και χωράει μιά χαρά! Το μόνο ζόρικο είναι τα SATA για τους σκληρούς. Για τον κάτω κάτω πρέπει να κάνει γωνία και θέλει και λίγο δίπλωμα για να περάσει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.