alexhats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2011 Καλησπερα.αποφασισα να αλλαξω κουτι το μου(http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/deikste-to-kouti-sas-2737-351.html#post1062983565).και να παω σε ενα τις danger(Double Wide Versions - Danger Den Photo Gallery).φανταστειτε και αυτο το κουτι με αρκετο case modding!!Tι λετε αξιζει η αλλαγη??θα βοηθουσε πολυ η γνωμη σας!ευχαριστω.
Lakisss Ιούλιος 27, 2011 #2 Ιούλιος 27, 2011 Υποκειμενικό είναι αυτό...δέν το αλλάζεις γιατί είναι ανάγκη, project θα κάνεις.Άν σου αρέσει δέν βλέπω τον λόγο εκτός από την τιμή...πόσο κάνει αλήθεια?
pargotzi Ιούλιος 27, 2011 #3 Ιούλιος 27, 2011 Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι το κουτί σου, εμφανισιακά είναι κλάσης ανώτερο!
alexhats Ιούλιος 27, 2011 Author #4 Ιούλιος 27, 2011 Υποκειμενικό είναι αυτό...δέν το αλλάζεις γιατί είναι ανάγκη, project θα κάνεις.Άν σου αρέσει δέν βλέπω τον λόγο εκτός από την τιμή...πόσο κάνει αλήθεια?βασικα project θελω να κανω οπως το ειπες + οτι εχει πολυ χωρο να δουλεψεις,πχ γιια αντλιες κ ψυγεια!πεζει οτι το βαρεθηκα και λιγο.κοστιζει περιπου 250ε χωρις μεταφορικα.
alexhats Ιούλιος 27, 2011 Author #5 Ιούλιος 27, 2011 Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι το κουτί σου, εμφανισιακά είναι κλάσης ανώτερο!συμφονω οτι ειναι πιο ωραιο το κουτι μου.αλλα και το αλλο το κουτι το βλεπεις σχεδον αδειο!
virus3bar Ιούλιος 27, 2011 #6 Ιούλιος 27, 2011 Ωραίο το κουτί.Αν μπορείς άλλαξέ το.Τώρα είναι και θέμα προσωπικού γούστου,όπως ειπώθηκε.Εναλλακτικά,αν δεν υπάρχει θέμα τιμής.LittleDevil LD PC-V8 ATX/HPTX Watercoolig PC case with 10 expansion slots pics inside!Προσωπική άποψη πάντα
Lakisss Ιούλιος 27, 2011 #7 Ιούλιος 27, 2011 To thread που έχεις ανοίξει είναι λίγο ''άκυρο'' και θα σου πώ το γιατί: Μόνο εσύ ώς δημιουργός/καλλιτέχνης έχεις στο μυαλό σου τί θέλεις να φτιάξεις, και το βλέπεις ήδη ολοκληρωμένο στο μυαλό σου τώρα! Εμείς απλά κοιτάμε ένα άδειο κουτί και καλούμαστε να το συγκρίνουμε με ένα άλλο ολοκληρωμένο project. Φυσικά είναι τελείως ανώφελη η σύγκριση, αλλά ώς ''μαστροχαλαστής'' έχω να σoυ πώ τα εξής: 1)Για να μπαίνεις στη διαδικασία να επιλέξεις αυτό το κουτί, σίγουρα κάποιο ωραίο τελικό αποτέλεσμα έχεις στο μυαλό σου. 2)Σίγουρα αυτό το project (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το προηγούμενο-κουκλί είναι), θα είναι πιό καλό αφού ξεκινάς με έτοιμη ποιοτική βάση. 3) Είναι ''στημένο'' κουτί για modding. Εν ολίγοις από εμένα προχώρα με χίλια, και υλοποίησε αυτό που έχεις κατά νού... εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους μας! Αναμένω worklog!
alexhats Ιούλιος 27, 2011 Author #8 Ιούλιος 27, 2011 Ωραίο το κουτί.Αν μπορείς άλλαξέ το.Τώρα είναι και θέμα προσωπικού γούστου,όπως ειπώθηκε.Εναλλακτικά,αν δεν υπάρχει θέμα τιμής.LittleDevil LD PC-V8 ATX/HPTX Watercoolig PC case with 10 expansion slots pics inside!Προσωπική άποψη πάνταπολυ ωραιο και αυτο το κουτι!
alexhats Ιούλιος 27, 2011 Author #10 Ιούλιος 27, 2011 To thread που έχεις ανοίξει είναι λίγο ''άκυρο'' και θα σου πώ το γιατί:Μόνο εσύ ώς δημιουργός/καλλιτέχνης έχεις στο μυαλό σου τί θέλεις να φτιάξεις, και το βλέπεις ήδη ολοκληρωμένο στο μυαλό σου τώρα! Εμείς απλά κοιτάμε ένα άδειο κουτί και καλούμαστε να το συγκρίνουμε με ένα άλλο ολοκληρωμένο project. Φυσικά είναι τελείως ανώφελη η σύγκριση, αλλά ώς ''μαστροχαλαστής'' έχω να σoυ πώ τα εξής: 1)Για να μπαίνεις στη διαδικασία να επιλέξεις αυτό το κουτί, σίγουρα κάποιο ωραίο τελικό αποτέλεσμα έχεις στο μυαλό σου. 2)Σίγουρα αυτό το project (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το προηγούμενο-κουκλί είναι), θα είναι πιό καλό αφού ξεκινάς με έτοιμη ποιοτική βάση. 3) Είναι ''στημένο'' κουτί για modding. Εν ολίγοις από εμένα προχώρα με χίλια, και υλοποίησε αυτό που έχεις κατά νού... εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους μας! Αναμένω worklog! δεν ειναι ακυρο γιατι εγω παντα περνω γνωμες,και στην συγκεκριμενη πεπιπτωση γνωστοι-φιλοι μου ειπανε να μην προχωρήσω σε κατι αλλο !! και γι αυτο ηθελα και μια αλλη γνωμη.
Lakisss Ιούλιος 27, 2011 #11 Ιούλιος 27, 2011 δεν ειναι ακυρο γιατι εγω παντα περνω γνωμες,και στην συγκεκριμενη πεπιπτωση γνωστοι-φιλοι μου ειπανε να μην προχωρήσω σε κατι αλλο !!και γι αυτο ηθελα και μια αλλη γνωμη.Λογικό δέν είναι όταν δέν ξέρουν τί θέλεις να φτιάξεις?Να στο πω αλλιώς:Εσύ γιατί θέλεις να φτιάξεις καινούργιο project?
alexhats Ιούλιος 27, 2011 Author #12 Ιούλιος 27, 2011 Λογικό δέν είναι όταν δέν ξέρουν τί θέλεις να φτιάξεις?Να στο πω αλλιώς:Εσύ γιατί θέλεις να φτιάξεις καινούργιο project?αφου εδειξα πιο κουτι θελω να φτιαξω!δλδ τι πρεπει να πω,εδω θα παει ο σωληνας?εδω η αντλια? αυτο που ειπες ομως στην αρχη με καλυψε(αφού ξεκινάς με έτοιμη ποιοτική βάση).αυτο ηθελα να ακουσω απο 2-3 ατομα!καινουριο project θελω να κανω γιατι βαρεθηκα το δικο μου!ομως αν πουνε καποια ατομα οτι αυτο το κουτι δεν εχει κατι το σπουδαιο,η δεν αξιζει.σταματαω οπως ειναι και δεν κανω τιποτα!
PClord Ιούλιος 28, 2011 #13 Ιούλιος 28, 2011 αφου εδειξα πιο κουτι θελω να φτιαξω!δλδ τι πρεπει να πω,εδω θα παει ο σωληνας?εδω η αντλια? αυτο που ειπες ομως στην αρχη με καλυψε(αφού ξεκινάς με έτοιμη ποιοτική βάση). αυτο ηθελα να ακουσω απο 2-3 ατομα! καινουριο project θελω να κανω γιατι βαρεθηκα το δικο μου! ομως αν πουνε καποια ατομα οτι αυτο το κουτι δεν εχει κατι το σπουδαιο,η δεν αξιζει.σταματαω οπως ειναι και δεν κανω τιποτα! Το ζήτημα στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι να κάνεις ακριβώς αυτό που γουστάρεις εσύ (για τους δικούς σου λόγους και το δικό σου σκεπτικό) και όχι ό,τι σου πουν οι υπόλοιποι..! Εσύ θα το φτιάξεις,εσύ θα το λειτουργείς και στην τελική εσύ θα το καμαρώνεις και θα το χαίρεσαι.. Οπότε,κάνεις αυτό που θέλεις και σε όποιον δεν αρέσει,ας μην το κοιτάει!!
barfastic Ιούλιος 28, 2011 #14 Ιούλιος 28, 2011 εμενα, παντα μου αρεσαν τα DangerDen, αλλα οπως και τα MountainMods, XSPC, LittleDevil, παντα εβρισκα κατι που με χαλαγε. ο αδερφος μου ειχε ενα DangerDen Waterbox και του ειχε βγαλει την πιστη. στραβες τρυπες για βιδες, και λαθος κομμενα πλεξυ. (αλλα αυτο ηταν πριν απο 3-4 χρονια). αλλα πaρολα αυτα, εγω θα επερνα το συγεκριμενο... και θα του εβαζα 2 pc μεσα ρωτα τους και για custom χρωμα στο plexi/acrylic γιατι παιζει να το κανεις οτι χρωμα θες το λευκο που εχουν στο shop τους το παραγγειλε φιλος (δεν υπηρχε πριν τους το πει)
alexhats Ιούλιος 28, 2011 Author #15 Ιούλιος 28, 2011 εμενα, παντα μου αρεσαν τα DangerDen, αλλα οπως και τα MountainMods, XSPC, LittleDevil, παντα εβρισκα κατι που με χαλαγε. ο αδερφος μου ειχε ενα DangerDen Waterbox και του ειχε βγαλει την πιστη. στραβες τρυπες για βιδες, και λαθος κομμενα πλεξυ. (αλλα αυτο ηταν πριν απο 3-4 χρονια). αλλα πaρολα αυτα, εγω θα επερνα το συγεκριμενο... και θα του εβαζα 2 pc μεσα ρωτα τους και για custom χρωμα στο plexi/acrylic γιατι παιζει να το κανεις οτι χρωμα θες το λευκο που εχουν στο shop τους το παραγγειλε φιλος (δεν υπηρχε πριν τους το πει) δεν το ηξερα για το χρωμα!! νομιζα οτι ειχε 1-2 επιλογες να διαλεξεις, thanks για την πληροφορια.
barfastic Ιούλιος 28, 2011 #16 Ιούλιος 28, 2011 ναι, αλλα πρεπει να τους στειλεις email καποιος παραγγειλε πορτοκαλι Delrin top για την αντλια του.... μην ξεχνας οτι η DangerDen ετσι ξεκινησε... απο custom δουλιες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.