Jump to content

SSD up to ~250 euros???

icy20

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Δεν το έχω ψάξει και πολύ αλλά απο ότι έχω διαβάσει εδώ ο vertex 2 με τον vertex 3 δεν έχουν τρομερές διαφορές. Πάλι όμως χωρίς να έχω δοκιμάσει κάποιον απο τους 2 και χωρίς να παίρνω όρκο. Πάντως στη θέση σου θα κοιτούσα την οικονομική λύση του Πλαισίου.

OCZ Vertex 2 Series 120GB SSD w/Bracket (2.5", Sata II, OCZSSD2-2VTXE120G) - Solid State Drives - plaisio.gr

Ακόμα καλύτερα 64GB Samsung 470 Series MZ-5PA064/EU 2.5" (6.4cm) SATA 3Gb/s MLC - Computer 2x92.5 Ευρώ + 30Ευρώ ταχυδρομικά

και από Αγγλία [ame]http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/b004w67g78/geizhals07-21/ref=nosim?m=A3P5ROKL5A1OLE[/ame] (free delivery) 2x95 λίρες (~215Ευρώ)

Ειναι πραγματι τοσο καλοι αυτοι οι samsung?Απλα ρωταω γιατι στα νουμερα που δινουν που ξερω βεβαια οτι ειναι θεωρητικα ειναι πιο αργος απο τον vertex 2...

Γι'αυτό! Οι samsung είναι απο τους καλύτερους ssd που μπορείς να αγοράσεις. Κι ας φαίνονται πιο αργοι απο τους vertex 2. Τόσα και τόσα έχουν ακουστεί για την ocz! Προσωπικά δεν θα έπαιρνα ocz για κανένα λόγο.

Ok δεκτον απλα επειδη δεν ειχα ασχοληθει με το αθλημα γιαυτο ρωταω.Ημουν σιγουρος οτι για να τους προτειναν τα παιδια οτι θα ηταν καλυτεροι γιαυτο και ειπα οτι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ στα χαρτια ειναι καλυτερος ο ocz...

Δεν ξέρω αν τα specs τα τσίμπησε αυτόματα το ποστ σου από το λινκ, αλλά ο 64άρης είναι 250/170, οι υπόλοιποι (128 & 256) είναι 250/220.

Όχι ότι παίζει κανα ρόλο, αλλά για το τυπικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.