Jump to content

Kαρτα γραφικων για καινουριο συστημα.

reignmans

Recommended Posts

η 6970 ειναι γρηγοροτερη απο την 570

και η 6950 γρηγοροτερη απο την 560ti

εδω η 5870 ειναι γρηγοροτερη απο την 560 ti

Σε κάποια παιχνίδια είναι λίγο πιο γρήγορη η μία και σε άλλα η άλλη χωρίς να έχουν πολύ σημαντική διαφορά σε επιδόσεις.

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Νομιζω δεν εχει νοημα να καθομαστε να λεει ο ενας ΑΤΙ ο αλλος NVIDIA. Αν ολοι αγοραζαμε το ιδιο τοτε θα ειχαμε ολοι και την ιδια μαρκα αυτοκινητου, θα φορουσαμε τα ιδια ρουχα κλπ κλπ. Ειπαμε τα pros και τα cons για την καθε περιπτωση, νομιζω οτι μπορει να κανει επιλογη ο φιλος reignmans.

Edit: Βλεπω με μεγαλη ευκολια να τιθεται το θεμα crossfire και sli ενω απαιτουν πιο "δυνατα" τροφοδοτικα και εχουν αυξημενες temps και 1002 ακομα

εγω δεν μιλαω περι πρασινης η κοκκινης ομαδας

δεν ειμαι φαν καμια απο τις 2

Εγω ειμαι φαν με το τι συμφερει

οπως ειπε και ενας αλλο συμφουριτης την σωστη εκφραση

best value for money

και ξανα λεω το crossfire with 6970 δεν ειναι κακο ισα ισα, απλα θελει να εχεις καλο airflow γιατι η 6970 τουλαχιστον που ειχα εγω δεν ηταν ζεστη καρτα ισα ισα το αντιθετο θα ελεγα

εγω ειχα 2χ 5870 crosffire και δουλευαν jet σε ολα και θερμοκρασιες και λοιπα

το χαλασα το crossfire και εμεινα με μια 5870 διοτι και η μια μου φτανει και περισευει για αυτο που παιζω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.