mtifosiGR Ιούλιος 31, 2011 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 η 6970 ειναι γρηγοροτερη απο την 570και η 6950 γρηγοροτερη απο την 560tiεδω η 5870 ειναι γρηγοροτερη απο την 560 tiΣε κάποια παιχνίδια είναι λίγο πιο γρήγορη η μία και σε άλλα η άλλη χωρίς να έχουν πολύ σημαντική διαφορά σε επιδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιούλιος 31, 2011 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Ναι αλλα μεσο ορο κοιτας ποια αποδιδει καλυτερα η καθε καρτα και στα πιο πολλα Ati is the winner Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιούλιος 31, 2011 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Νομιζω δεν εχει νοημα να καθομαστε να λεει ο ενας ΑΤΙ ο αλλος NVIDIA. Αν ολοι αγοραζαμε το ιδιο τοτε θα ειχαμε ολοι και την ιδια μαρκα αυτοκινητου, θα φορουσαμε τα ιδια ρουχα κλπ κλπ. Ειπαμε τα pros και τα cons για την καθε περιπτωση, νομιζω οτι μπορει να κανει επιλογη ο φιλος reignmans.Edit: Βλεπω με μεγαλη ευκολια να τιθεται το θεμα crossfire και sli ενω απαιτουν πιο "δυνατα" τροφοδοτικα και εχουν αυξημενες temps και 1002 ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιούλιος 31, 2011 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 εγω δεν μιλαω περι πρασινης η κοκκινης ομαδαςδεν ειμαι φαν καμια απο τις 2Εγω ειμαι φαν με το τι συμφερει οπως ειπε και ενας αλλο συμφουριτης την σωστη εκφρασηbest value for moneyκαι ξανα λεω το crossfire with 6970 δεν ειναι κακο ισα ισα, απλα θελει να εχεις καλο airflow γιατι η 6970 τουλαχιστον που ειχα εγω δεν ηταν ζεστη καρτα ισα ισα το αντιθετο θα ελεγαεγω ειχα 2χ 5870 crosffire και δουλευαν jet σε ολα και θερμοκρασιες και λοιπατο χαλασα το crossfire και εμεινα με μια 5870 διοτι και η μια μου φτανει και περισευει για αυτο που παιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
reignmans Ιούλιος 31, 2011 Author #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Πραγματικα αντι να κατασταλαζω με αυτα που διαβαζω , τελικα ποιο πολυ μπερδευομαι χαχαχα! τραγικος ειμαι...Ευχαριστω ολα τα παιδια που μοιραζονται τις γνωσεις τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιούλιος 31, 2011 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Δεν χρειαζεται να ευχαρiστεις φιλε μου για αυτο ειμαστε εδω και δεν χρειαζεσαι να μπερδευεσαι η 6970 θα σε καλυψει πληρως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.