Jump to content

Kαρτα γραφικων για καινουριο συστημα.

reignmans

Recommended Posts

Καλησπερα στα παιδια του φορουμ.

Φτιαχνω ενα καινουριο συστημα και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας...

Πια καρτα γραφικων θα με καλυψει καλυτερα? Δεν χρησιμοποιω 3d design εφαρμογες κτλ... μονο για games θα μου χρειαστει η καρτα.

παιζω σε αυτη την οθονη Alienware OptX AW2210 η οποια σαν μεγιστη αναλυση πιανει 1920χ1080 στα 60hz.

Tα πιο απαιτητικα ισως παιχνιδια που θα παιξω θα ειναι στυλ witcher 2.

Γενικα σκεφτομουν την MSI GTX 570 Twin FrozR II/OC ... Αλλα πιστευω πως αν παρω περισσοτερες γνωμεις και αποψεις θα ειναι το καλυτερο.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Οπως ξανα ειπα! Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μπορω να παιξω στο full/max της αναλυσης μου , με ΚΑΛΑ και πανω απο ολα ΣΤΑΘΕΡΑ fps...

Για αυτο αλλωστε ηρθα και εδω! Για να μοιραστω τον προβληματισμο μου και να δεχτω σκεψεις απο τους υπολειπους users. Απλα με ενα λινκακι δν με βοηθας ιδιαιτερα φιλε μου... τι πως που γιατι? :)

Εγω εβαλα το witcher 2 πριν λιγες μερες σαν δοκιμη και θα σου πω οτι αν θες να το παιξεις σε καλη ποιοτητα πρεπει να εχεις πολυ δυνατη καρτα, να φανταστεις η gtx580 σε full detail και με καλο o/c επαιζε στα 20-30 fps!!!!

η καρτα που εχεις στο μυαλο σου παντως ειναι πολυ καλη, την εχω δουλεψει και ειναι ησυχη και αποδοτικη! (μην περιμενεις τρελα πραγματα απο παραπανω overclock ομως!)

Θα σκεφτοσουν με 400 ευρω περιπου σε μτχ που κυκλοφορουν αρκετες μια 580? η καρτα τα σπαει!

P70 τα fps δεν εχουν να κανουν επι του συνολου της καρτας γραφικων x ram x cpu ?

Επειδη νομιζω καπως ετσι παει ... απο cpu ειμαι στον AMD Phenom x6 1100T BE και απο RAM Corsair 3x2GB @ 1600MHz 9-9-9-24

Ή μηπως κανω λαθος? :Ρ

Λοιπον για να φανταστεις... εδω και 5 μερες/νυχτες παλευω να φτιαξω ενα ολοκληρο συστημα απο το 0... μηπως να παω σε αλλο thread ωστε να ζητησω γνωμες για ολο το συστημα μηπως καταφερουμε να βγαλουμε καλυτερη ακρη?

Ναι σιγουρα παιζουν ρολο και αυτα που ειπες, αλλα τον μεγαλυτερο τον παιζει η καρτα γραφικων. Το συστημα το εχεις φτιαξει ή ακομα και στο cpu και τα υπολοιπα θα κανεις τωρα κινηση?

το cpu δεν παίζει τόσο ρόλο , πρέπει απλά να καλύπτει ένα μίνιμουμ, ο 1090t και ο 1100τ το καλύπτουν με άνεση, μετά παίζει η κάρτα και μόνο αυτή.

Η μνήμη πάνω από τα 4 gb δεν παίζει ακόμα ρόλο.

Πάρε μητρική που να είναι am3+. Αυτή είναι φοβερή για τα χρήματά της Gigabyte MB 990FXA-UD3 (sAM3+, DDR3, 990 FX) - Μητρικές - plaisio.gr

όμως κάρτα που να παίζει τα πάντα τέλεια δεν υπάρχει.

η μόνη που πλησιάζει σε αυτό το στόχο είναι αυτή 6990 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

αλλά και πάλι θα κάνεις υποχωρήσεις.

αν σε νιάζουν τα χρήματά σου πάρε μια 6950 2gb θα παίζεις με μικρές υποχωρήσεις τα πάντα, έχει το 95% των επιδόσεων της 570 (με λίγο overclock) και είναι φτηνή Sapphire Radeon HD6950 2GB Dirt3 Edition | Skroutz.gr

αν βάλεις 2 από δαύτες και έχεις 6950 crossfire ua έισαι κοντά στο τέλειο 80% πάνω από την gtx580 και10% κάτω από την 6990 4gb με "μόλις" 460 ευρώ...

Κοιτα φιλε μου αφου παζεις σε αναλυση 1920χ1080

σε καλυπτουν σιγουρα αυτο στο επιβεβαιωνω εγω καθως μια 5870 και ολα πεζουν νερο σε max settings

εγω θα πηγαινα σε 6970 καθως ειναι δροσερη , δεν καταναλωνει πολυ ειναι πιο δυνατη απο την 570 και πιο αθορυνη

Σε 570 πανε μονο εαν σε νοιαζει το physx + cuda

Αλλα και παλυ εγω θα πηγαινα σε 6970 και θα εβαζα μια 9600gt for physx+cuda

Δικη σου επιλογη dude

Εγώ θα πήγαινα σε 6950 ή 6970 και βασικά αφού διαθέτεις τα χρήματα που κοστίζει η 570gtx που λες,τότε θα πήγαινα σε 2x6950(για μεταχειρισμένες μιλάω μιας και βρίσκεις).Περίπου τα ίδια φράγκα θα σου βγουν αλλά και τα λίγα παραπάνω τα αξίζουν καθώς θα είσαι πολύ % καλύτερα.

τι να πω ρε φιλε auditt σε ολο το νετ που ψαχνω ... ολοι βαζουν και τις 2 αυτες κατω απο gtx 560 k 570... αν πιστευεις οτι με καλυπτουν μπορεις να μου πεις το πως?

υπάρχουν πολλά site που παίρνουν χορηγίες απο nvidia... οποτε προσοχή.

6970>570>6950>560ti

η 6950 είναι λίγο πιο κάτω από την 570 αλλά αρκετά πάνω από την 560ti. Επίσης δέχεται πολύ καλό O/C.

Επειδή δε οι 69χχ είναι νέα αρχιτεκτονική να ψάχνεις για πρόσφατα review και όχι αυτά που βγήκαν με την κυκλοφορία των καρτών, oi drivers έχουν βελτιωθεί πολύ!

και μάλιστα κάποιες ξεκλειδώνουν σε 6970....

Το κατα πόσο θα κλοκαρει η κάρτα είναι θέμα τύχης και στις 2 εταιρίες, οπως και στις 2 εταιρίες οι drivers έχουν βελτιώσει την απόδοση μετά τα αρχικά review.

580>6970>570>6950>560(ti)>6870 χοντρικα.

Και η 6970 δεν εχει την χαμηλή κατανάλωση που νομίζουν πολλοί.

Για 570 μακρυά απο reference.

Σε γενικές γραμμές ολες καλές, εξαρτάται απο τα χρήματα, το πόσο "ψειρας" είσαι και στο τι θεωρείς playable και smooth.

Επειδη νομιζω καπως ετσι παει ... απο cpu ειμαι στον AMD Phenom x6 1100T BE και απο RAM Corsair 3x2GB @ 1600MHz 9-9-9-24

Μια λεπτομερεια......αυτα τα 2 δεν ταιριαζουν μαζι...!

η βαζεις 2χ2GB ή 2χ4GB. σε AMD βαζεις ζευγαρια!!

Ναι cabdik το καταλαβα ^^ θα παω τελικα σε 2x4GB vengeance της corsair παλι στα 1600MHz.!

Aν τελικα τα πραγματα ειναι οντως ετσι... ειχα αποφασισει να παω στην 580... αλλα επειδη ειναι πολυ κοντα με την 6970... σκεφτομαι πλεον το value for money ...

for the record Παντως 580 ή 570 ΑΝ παρω τελικα θα παω μονο στις msi twin frozR II/OC

είχα εγώ την GTX 470 και ήταν σκέτη πίκρα, κολλήματα, υπερθέρμανση, 95άρια και βάλε βαθμούς, ο thermal sensor ότι ήθελε έκανε. Η 580 δεν θα με έπειθε και ας είναι η σειρά 5xx η επισκευή της σειράς 4xx. Πάρε μια 6990 η 6970, όπως πήρε ο αδερφός μου, και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Sorry για το off topic,αλλά εγώ που έχω 470 in sli,πάνω απο 75 σε games,δεν πάει,τώρα καλοκαίρι,+10 σε furmark.Βέβαια όχι reference κάρτες.Θέλω να πω,μ'αυτό οτι είναι ανάλογα τα λεφτά που δίνεις.Για εμένα μην πάρεις καρτα με τέτοια ψύκτρα(MSI GTX 570 Twin FrozR II/OC) αν δεν έχεις καλό airflow

Εγω εβαλα το witcher 2 πριν λιγες μερες σαν δοκιμη και θα σου πω οτι αν θες να το παιξεις σε καλη ποιοτητα πρεπει να εχεις πολυ δυνατη καρτα, να φανταστεις η gtx580 σε full detail και με καλο o/c επαιζε στα 20-30 fps!!!!

!

Μη δημιουργεις εντυπωσεις αδερφε, το witcher2 καρτες σαν τις 560/570 6950/70 το παιζουν ανετα σε 1920χ1080 με ολα τα γραφικα στο on εκτος του umbersampling που γονατιζει τα παντα ετσι και αλλιως.

Παρε την msi twin force 2 αμα εχεις και καλο airflow ειναι καλη και ποιοτικη λυση και εχει και 1χρονο παραπανω εγγυηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.