Jump to content

προβληματικες μνημες η κατι αλλο

ultraex2005

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω την asus maximus extreme III ι7 860 και μνημες musckin 2Χ 1600 7-8-7-20 1.65v ολα μαμα αυτην την εποχη

εδω και 2 μερες συμβαινει το εξης κουλο ενω επαιζα καποιο παιχνιδι με πεταξε εξω 2-3 φορες

σε ατακτα σημεια στα παραθυρα χωρις επανεκινηση και χωρις μπλε οθονη

λεω μνημες ειναι βαζω μεμτεστ και οντως 22 λαθη βαζω την μια τρεχω μεμτεστ ολα καλα βαζω την αλλη ολα καλα

αλλαζω θεση παλι μια μια παλι ολα καλα τις ξαναβαζω μαζι λαθη μηδεν λεω ετυχε

ξεκιναω σημερα παιζω ενα παιχνιδι παλι εξω στα παραθυρα λεω μνημες ειναι τρεχω μεμτεστ παλι 15 λαθη βγαζω την μια την ξαναβαζω μηδεν λαθη εδω και 2 ωρες που τρεχω μεμτεστ τι διαβολο συμβαινει?

μνημες η μητρικη?εδω σε θελω

Οταν λες ολα μαμα τι εννοεις;

Οι μνημες ποσο ειναι; και με τι χρονισμους; και με ποσο ρευμα; και με τι Ν 1 ή 2;

Δοκιμασε λοιπον τις μνημες σου στα κανονικα τους οτι λεει επανω και ειμαι σιγουρος οτι αυτο φταει, αν παλι οχι το ψαχνεις μετα απο μητρικη μερια.

υπαρχει περιπτωση πχ να βγαζουν λαθη οι μνημες την δευτερα και να μην βγαζουν την τριτη

εννοω να ειναι προβληματικες μερικως

αν ηταν ντιμακι που τα χει φτυσει δεν θα σου βγαζε τοσο λιγα λαθη αλλα απειρα. και μια θα στο αναγνωριζε η μητρκικη μια οχι. κατι μου λεει οτι ειναι μομπο.αλλα σιγουρψου πρωτα δοκιμασε τις ραμ σου σε αλλο πισι,,,

λοιπον δοκιμασα ενα ενα τα ντιμακια σημερα το πρωι και το δευτερο εβγαλε στα 8 λεπτα 70 λαθη

παω να παρω κατι δανεικες μνημες και επανερχομαι για δοκιμες ας ελπισουμε να μην ειναι μητρικη

edit τελικα εβαλα ενα ζευγαρι adata του κιλου και παιξαν χωρις λαθη ευτηχως δεν ειναι η μητρικη:clap:

απο δευτερα παω για αντικατασταση μιας και εχουν οι musckin εχουν εγγυηση εφ ορου ζωης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.